05 / 05 / 2024

Yeni Gazipaşa Devlet Hastanesi açıldı

Yeni Gazipaşa Devlet Hastanesi açıldı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesi’nin 75 yataklı yeni Devlet Hastanesi Hizmete başladı. Gazipaşa Kaymakamı Kadir Ekinci, yeni Gazipaşa Devlet Hastanesi’nin hizmete açıldığını söyledi.

Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü yeni yerine taşındı!

Antalya Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü inşaatı tamamlanan yeni yerinde hizmet vermeye başladı. 

Antalya Gazipaşa için acele kamulaştırma kararı!

Antalya Gazipaşa Havaalanı pist uzunluğunun artırılması amacıyla bazı taşınmazlar için Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Antalya Gazipaşa'ya yeni TOKİ projesi!

Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik’in girişimleri sonucu Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Bakılar ve Koru mahallelerinde bulunan, Malmüdürlüğü’ne ait toplamda 144 dönüm araziye konut inşa etmete karar vermişti. 

Yeni konut hesabı devlet yardımı 2018!

Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, yeni konut hesabı devlet yardımının geleceğini açıkladı..

Antalya Gazipaşa kültür merkezine kavuşuyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa’ya 18 milyon lira yatırımla yeni bir kültür merkezi inşa ediyor.

Antalya Gazipaşa Tapu Müdürlüğü'ne yeni bina yapılacak!

Antalya Gazipaşa Tapu Müdürlüğü'ne yeni hizmet binası yapılacak. Gazipaşa Tapu Müdürü Zafer Çapkur, konuyla ilgili bilgi verdi.

Sapanca Gazipaşa'ya yeni cami inşa edilecek!

Sapanca Gazipaşa Mahallesi'ndeki eski mescit yıkıldı. 1485 metrekarelik arsaya El Doha adında yeni cami inşa edilmesi için protokol imzalandı.

FETÖ'nün Gazipaşa'daki yurdu, devlet tarafından hizmete açılacak!

Gazipaşa’da FETÖ ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle el konulan inşaat halindeki yurt, devlet tarafından üniversite öğrencilerinin hizmetine sunulacak. Böylelikle Rahmi Büyükballı Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin barınma sorunu ortadan kalkmış olacak.

Antalya Gazipaşa'da konut fiyatları arttı!

Son yıllarda gayrimenkul piyasasının gözdesi haline gelen Antalya Gazipaşa'da, ev ve dükkan kiraları astronomik rakamlara ulaştı. Artan arsa maliyetleri ve yeni projelerle birlikte konut fiyatları da uçuşa geçti.

Foça Devlet Hastanesi'nin yeni binası Eylül 2017'de açılacak!

Sağlık Bakanlığı İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı Foça Devlet Hastanesi için yeni yapılacak binanın temel atma hazırlıkları hızla devam ediyor. Hastanenin Eylül 2017'de hizmete sunulması planlanıyor.

Foça Devlet Hastanesi'nin ihalesi 18 Nisan'da!

Foça AK Parti İlçe Başkanı Avukat Kadir Özgirgin, merakla beklenen ve 50 yataklı olarak projelendirilen yeni Foça Devlet Hastanesiyle ilgili, 18 Nisan 2016 tarihinde ihaleye çıkılacağını bildirdi.

Antalya Gazipaşa Özyiğit Otel açıldı!

Gazipaşa'da yeni yapılan 30 odalı ve 55 yatak kapasiteli Özyiğit Otel muhteşem bir açılış töreni ile hizmete girdi.İç Mimar Banu İlayda Özgenç ve Ersin Durdahanoğlu'nun iç ve dış tasarımını gerçekleştirdiği Özyiğit Otel herkesten tam not aldı.

Antalya Gazipaşa'nın yeni hizmet binası 2 milyon TL'ye mal olacak!

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin yeni hizmet binası inşaatı hızla yükseliyor. 14 Aralık'ta törenle temeli atılan bina inşaatının zemin katı kısa süre önce tamamlandı.

Yeni Gazipaşa Devlet Hastanesi açıldı Haberi

Yeni Gazipaşa Devlet Hastanesi açıldı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesi’nin 75 yataklı yeni Devlet Hastanesi Hizmete başladı. Gazipaşa Kaymakamı Kadir Ekinci, yeni Gazipaşa Devlet Hastanesi’nin hizmete açıldığını söyledi. Hizmete açılan yeni binayla ilgili bilgi veren Kaymakam Ekinci, “Gazipaşa Devlet Hastanesi, yeni bina ile 5 bin 24 metrekare kapalı alandan 19 bin 843 metrekare kapalı alana, yatak sayısı ise 65’ten 75’e yükselmiştir. Yeni hastanemizin poliklinik oda sayısı 20’den 26’ya yükseldi. Diş Polikliniği de dahil olmak üzere 26 poliklinikte vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlamıştır. Yeni binamızın içerisinde 4 doğumhane salonu, 11 adet cihaz kapasitesi ile hizmet verecek olan Diyaliz Merkezi, 6 yatağa sahip 2 müşahede odası olan 1. seviye olarak planlanan Acil Servisimize de ek olarak 6 yataklı Genel Yoğun Bakım Ünitesi açılması planlanmaktadır. Ayrıca hastanemiz 145 araçlık bir...