16 / 05 / 2024

yeni havalimanından ilk sefer ne zaman

yeni havalimanından ilk sefer ne zaman

Dün açılan İstanbul Havalimanı'nda, yarın başlayacak tarifeli seferler için hazırlıklar ile terminallerdeki temizlik çalışmaları devam ediyor.

Ekrem İmamoğlu'ndan yeni havalimanı metrosu yanıtı: Doğru yapılanı alkışlarız!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu,  yeni havalimanı metrosuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada "Doğru yapılanı alkışlarız" dedi.

İstanbul Havalimanı’nda ilk uçuş heyecanı!

Atatürk Havalimanı'ndan, İstanbul Havalimanı'na 'Büyük Göç' tamamlanıyor. İstanbul Havalimanı ilk yolcularına kapılarını açtı. İstanbul Havalimanı'na taşınmanın ardından yapılacak ilk uçuş için yolcular uçağa alındı.

İstanbul Havalimanı'ndan ilk tarifeli sefer yapıldı!

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul Havalimanı'ndan ilk ticari uçuşunun İstanbul-Ankara seferiyle başlaması nedeniyle, vatandaşlar havalimanına gelerek işlemlerini gerçekleştirdiler.

İstanbul Havalimanı'nda ilk uçuş bugün!

Dünyanın en büyük havalimanı olacak İstanbul Havalimanı'nın ilk fazı hizmete açıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan havalimanında ilk uçuş bugün saat 11:00'de yapılacak.

İstanbul Havalimanı'nda ilk uçuş yarın!

Dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilk fazı hizmete açılan İstanbul Havalimanı'nda Türk Hava Yollarının (THY) tarifeli seferleri başlayacak.

İstanbul Airport: İstanbul Yeni Havalimanı'nın adı belli oldu!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın adı İstanbul Havalimanı / İstanbul Airport " oldu. Dünyanın en büyük havalimanı olma özelliğine sahip olan İstanbul Airport bugün hizmete açıldı. Dev havalimanında ilk uçuş 31 Ekim'de yapılacak...

Yeni Havalimanı'nın ilk yapay zeka teknoloji denemeleri Vodafone'den!

 Vodafone, İstanbul Yeni Havalimanı'nın ilk çağrısını yapan ve ilk yapay zeka teknoloji denemelerini gerçekleştiren operatör oldu...

THY'yi yeni havalimanına Arkas taşıyor!

İstanbul Yeni Havalimanı'na taşınma hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. THY'nin büyük yer ekipmanları Arkas Lojistik tarafından taşınıyor. Büyük taşınmanın toplamda 5 binden fazla TIR ile 45 saatte tamamlanması planlanıyor.

Yeni Havalimanı açılışında HAVAİST otobüsleri hizmet verecek!

Bugün açılışı gerçekleşecek İstanbul Yeni Havalimanı'na gidecek misafirler HAVAİST otobüsleri tarafından havalimanı otoparkından etkinlik alanına taşınacak.

İstanbul Yeni Havalimanı açılıyor!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ilk etabı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve çok sayıda devlet başkanının katılımıyla saat 16.30'da hizmete açılıyor...

İstanbul Yeni Havalimanı üzerinde uçuş yasağı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılacak İstanbul Yeni Havalimanı'nın içinde bulunduğu büyük bir alan üzerinde bugün 11 saatliğine uçuş yasağı getirildi.

İstanbul Yeni Havalimanı'da tarihi açılış öncesi son görüntüler!

Dünyanın sıfırdan inşa edilen en büyük havalimanı unvanına sahip İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışı bu akşam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak. 

İngiltere Bakanı Alan Duncan, Yeni Havalimanı'nın açılışına katılacak!

İngiltere Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Avrupa ve ABD'den Sorumlu Devlet Bakanı Alan Duncan, İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına katılacak.

yeni havalimanından ilk sefer ne zaman Haberi

yeni havalimanından ilk sefer ne zaman

Dün hizmete açılan İstanbul Havalimanı'nda, yarın başlayacak tarifeli seferler için hazırlıklar ile terminallerdeki temizlik çalışmaları devam ediyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, dün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bazı devlet ve hükümet başkanlarının katılımıyla açılan İstanbul Havalimanı'nda sabahtan itibaren hazırlıklar başladı.

Türk Hava Yolları'nın (THY) daha önce açıkladığı uçuş takvimine göre, yarın saat 11.10’da, "TK 2124” kodlu Türk Hava Yolları uçağı, Ankara Esenboğa Havalimanı’na (ESB) hareket edecek. Böylece yolcular yarın sabahtan itibaren İstanbul Havalimanı'na gelerek, bilet işlemlerinin ardından seyahatlerini yapabilecek.

Yarın, "TK 978" koduyla saat 17.30’da İstanbul Havalimanı'ndan kalkacak Türk Hava Yolları'nın tarifeli uçağı, KKTC’deki Ercan Uluslararası Havalimanı'na hareket edecek.

- Kontuarda bilet hazırlıkları

Bu kapsamda, İstanbul Havalimanı terminallerinde uçuş için gerekli hazırlıklar bugün de devam ediyor.

Dünkü açılış sebebiyle terminalde kurulan platformlar, malzeme ve...