09 / 05 / 2024

Yeni İstanbul Sitesi Hadımköy teslim tarihi

Yeni İstanbul Sitesi Hadımköy teslim tarihi

Yeni İstanbul Sitesi Hadımköy projesinde 3+1 daire tipleri 300 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 162 dairelik Yeni İstanbul Evleri'nde teslimler Ocak 2018'de yapılıyor...

Her gün 252 bin yeni internet sitesi açılıyor!

Dünya çapında 1 milyardan fazla internet sitesinin kullanımda olduğu sanal alemde, günde 252 bin, her saniye 3 yeni internet sitesi hizmete giriyor. Dünya nüfusunun yüzde 64,9'u (5,18 milyar) internet kullanırken yüzde 59,9'u da (4,8 milyar) sosyal medya kullanıyor.

Kandilli'den yeni İstanbul depremi açıklaması! Kahramanmaraş depremleri İstanbul'daki riski artırdı mı? 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından Türkiye'nin deprem gerçekliği yeniden gündeme oturdu. Kandilli'den yeni İstanbul depremi açıklaması! Kahramanmaraş depremleri İstanbul'daki riski artırdı mı? 

Tekirdağ yeni sanayi sitesi projesi için düğmeye basıldı! Süleymanpaşa'ya 481 yeni dükkan geliyor! 

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Tekirdağ Sanayi Sitesi projesinin ihale tarihini açıkladı. Peki TOKİ'nin Tekirdağ Sanayi Sitesi projesi hangi ilçede inşa edilecek? Projenin ihalesi ne zaman gerçekleştir

METKAP'ta ön satışlar başladı: Akyapı'dan plastik ve metal kaplama sektörüne özel sanayi sitesi!

Gayrimenkul sektöründe 24 yılı geride bırakan Akyapı, yeni sanayi sitesi projesi için düğmeye bastı. İşte kendi içerisinde bulunan arıtma tesisi de bulunan sanayi sitesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Konya Yeni Sanayi Sitesi 2023 yılına kadar tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın desteğiyle TOKİ tarafından Konya'da inşa edilen Yeni Sanayi Sitesi’nin inşaatı aralıksız devam ediyor. Dev sanayi sitesinin 2023'e kadar hazır olması hedefleniyor.

İBB'den Kanal İstanbul'la ilgili yeni internet sitesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından Kanal İstanbul'la ilgili bir açıklama yaptı. İmamoğlu, yaptığı paylaşımda “Kanal İstanbul ile ilgili sadece bilimsel bilgiler mi edinmek istiyorsunuz? Bu siteyi sizin için hazırladık” dedi.

Malatya Yeni Sanayi Sitesi'nde 2 bin 400 iş yeri inşa edilecek!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 2021 projeleri için sunum yaptı. Belediyenin yeni projeleri içerisinde Yeni Sanayi Sitesi için 2 bin 400 inşaatı da yer alıyor. 

Samsun Yeni Sanayi Sitesi'nde hak sahiplerine uygun koşullarda dükkan alma fırsatı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ), Samsun Toybelen Mahallesi'nde yapılacak yeni sanayi sitesinde dükkan sahibi olmak isteyen esnafa fiyat ve peşinat indirimi ile vadede uzatma yaptığı bildirildi.

Konya Yeni Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya Yeni Sanayi Sitesi'nin temel atma törenine katıldı. Bakan Kurum, temel atma töreninde önemli açıklamalar yaptı.

Adana'da 5 bin 500 dönümlük hazine arazisine yeni sanayi sitesi!

Adana'da Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Kozan çıkışına yakın bir mesafede yeni bir sanayi sitesi kurulacak. Yeni sanayi sitesi için tam 5 bin 500 dönümlük hazine arazisi ayrılacak.

Esenler Ömür Sitesi'nde 15.7 milyon TL'ye satılık 20 konut!

Esenler Belediyesi, İstanbul ili, Esenler ilçesi, Turgut Reis Mahallesi, 823 ada 38 parselde yer alan Ömür İstanbul Sitesi'ndeki 20 konutu 15 milyon 701 bin TL'ye satıyor.

Tuzla Yeni Birlik Sitesi için kentsel dönüşümde anlaşma sağlandı!

8 senedir devam eden İstanbul'un Tuzla ilçesine bağlı Yeni Birlik Sitesi için kentsel dönüşümde anlaşmaya varıldı. 

Mezitli’ye 350 milyon liralık yeni sanayi sitesi!

Mersin’in merkez Mezitli ilçesinde 350 milyon liralık yatırımla yeni bir sanayi sitesi yapılıyor. Yeni kurulacak sitenin bölge için bir cazibe merkezi haline gelmesi planlanıyor.

Yeni İstanbul Sitesi Hadımköy teslim tarihi Haberi

Yeni İstanbul Sitesi Hadımköy teslim tarihi


Benna Grup İnşaat tarafından hayata geçiriliyor olan Yeni İstanbul Evleri projesi 10 bin metrekare alanda, dört blok halinde yükseliyor. 162 adet konuttan meydana gelen Yeni İstanbul Evleri İstanbul Hadımköy'de yükseliyor.


Yeni İstanbul Evleri projesinde konutların satış fiyatları 300 bin liradan başlayarak değişiyor. Hadımköy Yeni İstanbul Evleri'nde 3 oda 1 salon normal ve dubleksler yer alıyor.



Yeni İstanbul Sitesi Hadımköy teslim tarihi!


Yeni İstanbul Sitesi Hadımköy teslim tarihi Ocak 2018 yılı olarak belirtiliyor. Yeni İstanbul Evleri Hadımköy projesinde konut alanları 143 ve 144 metrekare olarak belirlendi.


Yeni İstanbul Evleri Hadımköy projesinde misafir otoparkı, kapalı otopark, fitness, hamam, kapalı yüzme havuzu, spor sahaları, çocuk oyun alanları gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



Telefon: 0212 488 56 66

Web: www.yeniistanbulevleri.com

Gülcihan...