29 / 04 / 2024

yeni kestel

yeni kestel

İnşaat sektörünün ve kentsel dönüşümün sözcüsü ve referans noktası olup Belediyeler ile de yakın çalışmalar gerçekleştiren İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu, Kestel Belediye Başkanı Yener Acar'ı ziyaret etti.

Bursa Kestel'de 5 taksitle, KDV'den muaf 2 atölye satılıyor!

Bursa ili Kestel Belediyesi, Bursa ili, Kestel ilçesi, Yeni Mahallede yer alan 2 adet asma katlı atölyeyi 5 taksit fırsatıyla satıyor. İşte fiyat ve tüm merak edilenler...

TOKİ'den Bursa Kestel'e 251 konutluk yeni proje!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Kestel'de 251 yeni konut inşa edecek.

Bergama Yeni Kestel Köprüsü'nün inşaatı başladı!

Bergama Belediyesi'nin projelendirdiği Kestel Köprüsü’nün yapımına, İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Üst Yapı Şube Müdürlüğü’nce başlanıldı.

Kestel, Bursa Büyükşehir´le dönüşecek!

Ankara Yolu’ndaki yeni belediye binasındaki görüşmede ilçelerdeki yatırımları değerlendiren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Kestel’in Büyükşehir hizmetleriyle adım adım dönüşeceğini, cazibe merkezi haline geleceğini söyledi.

Alanya Kestel'e spor tesisi inşa ediliyor!

Eğri Köprü yanındaki Alanya Belediyespor Tesisleri Kestel’e taşınıyor. Kestel’e yapılan yeni spor tesisinin çalışmaları hızlı bir şekilde sürüyor, yeni tesisin kısa süre içinde hizmet vermeye başlayacak...

Sınav Koleji'nin Kestel kampüsü 1 Temmuz'da tamamlanacak!

Sınav Koleji’nin Kestel Kavşağı’nda 20 dönüm arazi üzerine yaptırdığı kampüs yeni sezonda hizmet vermeye başlayacak. 25 milyona olacak olan kampüsun 1 Temmuz’da tamamlanması hedefleniyor.

Yeni Kestel Bursalı müteahhitlerle inşa edilmeli!

İnşaat sektörünün ve kentsel dönüşümün sözcüsü ve referans noktası olup Belediyeler ile de yakın çalışmalar gerçekleştiren İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu, Kestel Belediye Başkanı Yener Acar'ı ziyaret etti.

Kestel'de asfalt sezonu!

Kestel belediyesi ilçe genelinde imar planlarına uygun olarak açılan yeni cadde ve sokaklar da asfaltlama çalışmalarına başladı. Yener Acar Kale Mahallesi başta olmak üzere tüm mahallelerde yürütülecek çalışmalar hakkında açıklama yaptı.

Kestel'de asfalt sezonu açıldı!

Kestel Belediyesi ilçe genelinde imar planlarına uygun olarak açılan yeni cadde ve sokaklar da asfaltlama çalışmalarına başladı. Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, ilk etapta 10 bin 667 ton asfaltı dökeceklerini kaydetti

Kestel Belediyesi asfalt sezonunu açtı!

Kestel Belediyesi, ilçe genelinde imar planlarına uygun olarak açılan yeni cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmalarına başladı. Kestel Belediye Başkanı Yener Acar konu ile ilgili değerlendirme yaptı.

GÜSAB ve Kestel 2 No’lu Sanayi Bölgesi Uludağ OSB adıyla birleşecek!

GÜSAB ve Kestel 2 No’lu Sanayi Bölgesi Uludağ OSB adıyla birleşecek. Yeni OSB ‘ile 2 bölgedeki firmaların maliyet avantajı yakalayarak rekabet güçlerini artıracağı ifade edildi

BESOB Kestel Büyük Sanayi Sitesindeki 125 dükkan tamamlandı!

Bursa BESOB Kestel Büyük Sanayi Sitesi'nde tamamlanan 125 işyerinde incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni dönemde Bursa'nın mahalle aralarında üretim yapan sanayi tesislerinden tamamen arındırılacağını açıkladı..

Bursa Yenişehir'de 7 bin 534 hektar arazi toplulaştırması yapılacak!

Bursa"nın Yenişehir, Kestel ve İnegöl ilçelerindeki bazı bölgeler için arazi toplulaştırma kararı alındı. Bursa"nın Yenişehir, Kestel ve İnegöl ilçelerinde 7 bin 534 hektar alanda arazi toplulaştırması yapılacak

yeni kestel Haberi

yeni kestel

İMSİAD heyetini kabulü sırasında konuşan Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, bir süreden beri devam ettirdikleri ve onaylanarak başlangıç aşamasına gelen kentsel dönüşüm çalışmasında Bursalı müteahhitleri de görmekten mutlu olacaklarını söyledi. 


ÇOK İYİ REFERANS 


Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, Kestel'de gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm çalışmasının İMSİAD üyesi müteahhitler için çok iyi bir referans olabileceğini belirtirken, "Bin 200 dairelik ve yaklaşık 110 milyon TL'lik bir parasal hacmi olan bu projede inşaatları TOKİ yerine Bursalı müteahhit firmaların tercih ederiz" diye konuştu. 


YENİ KESTEL'İ İNŞAA 


İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ziya Mescioğlu da, her şeyin en iyisine layık olan Bursamız'ın güzide ilçelerinden biri olan Kestel'deki kıymetli çalışmaları için Yener Acar'a teşekkür ederek halkımızın nitelikli konutlarda ikamet edecekleri yeni Kestel'i inşa etme konusunu İMSİAD...