14 / 05 / 2024

yeni köprü ihalesi

yeni köprü ihalesi

İstanbul'da yapılması planlanan 3'üncü köprünün ihalesine 2015 yılının sonunda çıkılacağı söylendi...

TOKİ'den Nusaybin'e 2 yeni köprü! İhalesi bugün!

Mardin İli Nusaybin İlçesi 2 Adet Köprü İnşaatları İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Mardin'e 2 yeni köprü!

Mardin İli Nusaybin İlçesi 2 Adet köprü ve 1 Adet 72 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Kasım 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Van Çatak-Konalga'ya 6 yeni köprü!

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından, Çatak-Konalga Karayoluna 6 yeni köprü yapılıyor

Samsun Terme Çayı'na yeni köprü inşa ediliyor!

Samsun Terme Belediyesi tarafından Terme Çayı üzerine 7 milyon TL'ye mal olması planlanan yeni köprünün inşaatına başlandı.

Moskova Nehri üzerine 13 yeni köprü yapılacak!

Moskova Belediyesi şu anda şehirde 31 tane köprü olmasına rağmen ulaşımı rahatlatmaya yeterli olmadığını düşünüyor. Moskova Nehri üzerine 13 yeni köprü yapılacak. 

Sakarya'nın yeni köprüsünün inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Arifiye'de hayata geçireceği yeni köprünün inşaatına başladı.

Ankara'ya 10 yeni köprülü kavşak müjdesi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Başkent trafiğini rahatlatacak 10 yeni köprülü kavşağın müjdesini verdi.

Karabük'e yeni köprü!

Karabük'ün Kartaltepe ve Yenişehir Mahallesini birbirine bağlayacak olan köprünün inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Gaziantep Büyükşehir'den 6 yeni köprü!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, merkez ve taşra ilçelerine köprü ile menfez yapıyor.

Bursa Büyükşehir'den üç yeni köprü!

Bursa'da 14.2 milyon TL harcanarak yaptırılan İsmetiye Deresi ıslah çalışmaları ile dere üzerine kurulan 3 adet köprü hizmete açıldı.

Hatay'a yeni köprü!

Hatay’ın tüm ilçelerine ayrım yapmadan eşit bir şekilde hizmet etmeye devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi kente yeni köprü kazandırdı.

Isparta'ya 8 yeni köprü geliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Isparta Belediyesi 105 Cadde üzerindeki Davraz İtfaiyesi önünde bulunan köprünün de inşaatını büyük bir hızla sürdürüyor.

Isparta'ya 8 yeni köprü inşa edilecek!

Isparta Belediyesi yatırımlarına tam gaz devam ediyor. Belediye bu kapsamda kente sekiz yeni köprü inşa etmeyi planlıyor.

yeni köprü ihalesi Haberi

yeni köprü ihalesi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul Boğazı'na yapılması planşanan 3'üncü köprünün ihalesi için: "Her şey yolunda giderse, herhangi bir sorun yaşamazsak 2015 sonunda 3'üncü Köprü'yü ihaleye açmayı hedefliyoruz" şeklinde...