27 / 04 / 2024

yeni kuşadası devlet hastanesi

yeni kuşadası devlet hastanesi

Yeni Kuşadası Devlet Hastanesi 'nin inşaatı 2 ay önce başladı, projenin 24 ay sonra tamamlanması planlanıyor

Kuşadası My Suits satışa çıktı! Yeniş proje!

May Grup tarafından Aydın ili Kuşadası ilçesinde yükselen May Suits lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı. Peki May Suits konut fiyatları ne kadar? May Suits projesinde hangi konut tipleri yer alıyor?

Yıldız Tilbe Kuşadası'ndan arsa aldı!

Kuşadası'nda bulunan çiftlik evini satmak zorunda kalan Yıldız Tilbe, çok geçmeden aynı bölgeden yeni bir arsa satın aldı. Sevilen şarkıcı Tilbe, 50 zeytin ağacının bulunduğu arazide bu sefer zeytin yetiştirecek.

Viven İnşaat'tan Kuşadası ve Çeşme'ye yeni proje!

Viven İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Emrullah Yolçi, yıl sonuna kadar İzmir, Kuşadası ve Çeşme'de yeni konut projelerine başlayacaklarını açıkladı. 

Kuşadası'na yeni diş hastanesi geliyor!

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ), Kuşadası'nda yeni diş hastanesi için çalışmalara başladı. Yeni diş hastanesinin temeli atıldı.

Kuşadası turizmine kentsel dönüşüm çözümü!

Yeni Kıroba Gazetesi köşe yazarı olan Menderes Akdağ bugünkü yazısında Kuşadası'ndaki projeleri ve yatırımları değerlendirdi. İşte o haber...

Kuşadası İkiçeşmelik'e yeni park!

Kuşadası Belediyesi, İkiçeşmelik Mahallesi'ne yeni bir park alanı kazandırmak için çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Kuşadası Karaova'ya iki yeni yol!

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Karaova Mahallesi Çınar Sitesi'nin güneyi ile Çınar Sitesi ve Murat Sitesi arasında bulunan alanda yeni yol çalışmasına başladı.

Kuşadası yeni yollarına kavuşuyor!

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Ege Mahallesi Başak, Karanfil, Papatya ve Gazanfer sokaklarda başlatılan parke döşeme çalışması aralıksız devam ediyor.

Kuşadası'nda günlük kiralık evler anlatıldı!

Günlük ve haftalık ev kiralama konusunda yeni yasal düzenleme anlatıldı. Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü, günlük ve haftalık ev kiralama konusunda yapılan yeni yasal düzenlemeler hakkında açıklama yaptı.

Kuşadası'nın parkları yenileniyor!

Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bir yandan yeni parkların yapımını sürdürürken bir yandan da mevcut parkları yeniliyor.

Kuşadası'na iki yeni park!

Son 3 ay içerinde 9 parkın yapımını tamamlayan Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Ege Mahallesi Tütüncüler Kavşağı'nın üst kısmında yeni bir parkın yapımına başlarken Deniz Tutum Parkı'nın yapım çalışmalarını ise sürdürüyor.

Yeni projeler Kuşadası’nı ayağa kaldıracak!

Türkiye'ye turizmi Kuşadası'nın öğrettiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Özer Kayalı, “Kuşadası'nı yeniden dünyanın gündemine taşıyacak projeler üretiyoruz'' dedi. Kayalıi, Kuşadası'nın betonlaşma söylemlerine cevap verdi.

Kırçiceği, Kuşadası'nda restoran ve otel açtı!

Kırçiceği,Türkiye'de turizm denilince akla gelen Kuşadası'nda hem yeni şubesini hem de yeni otelini hizmete açtı. Kırçiceği, 800 çalışanıyla günde 10 bin kişiyi ağırlıyor.

yeni kuşadası devlet hastanesi Haberi

yeni kuşadası devlet hastanesi

13 yıl önce hizmete giren Kuşadası Devlet Hastanesi'nin depreme dayanıklı olmadığı tespit edilince yeni hastane inşasına başlandı. Yeni Kuşadası Devlet Hastanesi'nin 24 ay sonra tamamlanması...