03 / 05 / 2024

Yeni Mahalle Aile Yaşam Merkezi

Yeni Mahalle Aile Yaşam Merkezi

Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Yenimahalle’deki kentsel dönüşüm alanında çalışmaları inceledi.Köksoy "Yenimahalle’nin değeri, itibarı kentsel dönüşümle iki katına çıkacaktır, " dedi.

Manisa Yeni Mahalle Aile Yaşam Merkezi bayram sonrası açılıyor!

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur Denge'ye yaptığı açıklamada sosyal belediyecilik anlamında bayanlara ve çocuklara yönelik açılan kursları ve Aile Yaşam Merkezleri'nin işlevlerini anlattı.

Aile Destek ödemelerine okkalı zam ne zaman yapılacak? Süresi uzatılan 2023 yeni ay Aile Destek parası ne kadar oldu?

Asgari ücret ara zammından sonra Aile Destek ödemelerine zam yapılıp yapılmayacağı gündemde yer alıyor. Ayrıca destek alanlar ödemelerin ne zaman sona ereceği de merak ediyor.

Aile Bakanlığı yeni ay aile destek ödemesini yaptı mı? 1250 TL'lik destek hesaplara ne zaman yatacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli vatandaşlara 850 ile 1250 TL arasında destek ödemesi yapıyor. Peki mayıs ayı ödemeleri hesaplara yattı mı? İşte detaylar...

Çocuklu ailelere müjde! Aile Bakanı Derya Yanık yeni destek ödemesini duyurdu! 5.100 TL hesaplara yatacak!

Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren yeni destek Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca duyuruldu. Başarılı olan ilkokul, ortaokul, lise öğrencisine 5.100 TL para yardımı yapılacak. 1,2,3,4,5. sınıf dahil geri ödemesiz destekten ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları faydalanabilecek. 

Aile Bakanlığı 1250 TL'lik desteğe okkalı zam yapacak mı? Şubat yeni ay Aile Destek parası ne zaman yatacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli vatandaşlara her ay 850 ile 1250 TL arasında destek ödemesi yapıyor. Peki, Aile Bakanlığı 1250 TL'lik desteğe okkalı zam yapacak mı? Şubat yeni ay Aile Destek parası ne zaman yatacak? İşte detaylar...

Yeni ay aile destek ödemeleri hesaplara yattı mı? 1250 TL'yi PTT'den kimler alacak? 

Aralık ayı Aile destek ödemelerinin hesaplara yatırılacağı tarih merakla araştırılıyor. Peki 2022 Aile Destek Paketi ödemeleri hesaplara ne zaman yatacak? İşte detaylar...

TOKİ'den Konya'ya 3 yeni okul! İhalesi bugün!

Konya ili, Akşehir İlçesi, İstasyon Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası; Yeni Mahalle 16 Derslikli Eğitim Binası; Ortaköy Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Konya'ya 3 yeni okul müjdesi!

Konya ili, Akşehir İlçesi, İstasyon Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası; Yeni Mahalle 16 Derslikli Eğitim Binası; Ortaköy Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi (E-İhale) ihalesi 8 Mart 2021 tarihinde yapılacak.

Kağıthane Eğitim Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Kağıthane Belediyesi tarafından Merkez Mahallesi'ne yeni bir aile sağlığı merkezi inşa edildi. 

İmar sorununun çözülmediği gerekçesiyle mahalle yolunu bariyerle kapattı!

Antalya Gazipaşa'da yaşayan Yusuf Erdal Güven, özel mülkü olduğunu söyleyerek Yeni Mahalle'yi D-400 karayoluna bağlayan İtfaiye Kavşağı'nı bariyerle dönüştürmek için trafiğe kapattı.

Samsun Yeni Mahalle Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Samsun Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle Samsun'da Yeni Mahalle Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı.

Yeni Devlet Hastanesi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Gölcük’te yeni devlet hastanesi, Yeni Mahalle Sağlık Kompleksi, Gölcük Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası, 112 Acil Servis Binası inşaatları hızla sürüyor.

Samsun Asarcık'a 100 konutluk yeni mahalle!

Samsun'un Asarcık İlçesi'nde devam eden alt yapı yatırımlarını denetleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir yaptığı açıklamada"Asarcık'ta kuracağımız 100 konuttan oluşan yeni mahalle, ilçenin şehirleşmesine büyük katkı sağlayacak" diye konuştu.

Kağızman'da yeni aile sağlık merkezinin inşaatı başladı!

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, "Kağızman için yeni bir aile sağlık merkezi sözü vermiştik. İnşaatına başladık'' dedi.

Yeni Mahalle Aile Yaşam Merkezi Haberi

Yeni Mahalle Aile Yaşam Merkezi

Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Yenimahalle’deki kentsel dönüşüm alanında çalışmaları inceledi. Başkan Köksoy, “1 Etap kentsel dönüşüm alanı olan Yenimahalle, Cezaevi, Alpaslan caddesinin Cin deresine bakan tarafının kanalizasyonu yoktu, yaklaşık 20 km kanalizasyon ve altyapısını bitirmek üzereyiz. Şuan bulunduğumuz yer kentsel dönüşümün 1 etap inşaat alanıdır burada 15-20 güne kadar 315 konut, camimiz ve aile yaşam merkezimizin inşaatı başlayacak olup, Yenimahalle’nin Kars’tan gelen çevre yoluna bağlantılı bulvar çalışmamız var yaklaşık maliyeti bir buçuk Milyon TL. Buradaki kanalizasyon çalışmamız yaklaşık 5 Milyon TL. Yağmur suyu çalışmamız başladı bugün. Kars caddesindeki bulvar, asfalt ve bunun yanında elektrik direklerinin yer altına alınarak kentsel dönüşüm projesiyle birlikte maliyeti yaklaşık 50 Milyon TL’lik proje Yenimahalle’de hayata geçmiş olacak bu çalışmalar tamamlandığında “Yenimahalle’nin değeri, itibarı iki...