08 / 05 / 2024

yeni mardan

yeni mardan

Rumi Towers için kolları sıvayan Ruby Group, Telman İsmailov'in sahibi olduğu Mardan'ın yeni otelinin yapımını üstlenecek

Antalya Titanic Mardan Palace açıldı!

Antalya'da Titanic Hotels'in 15 yıllığına kiraladığı Titanic Mardan Palace yeniden hizmete açıldı. Yaklaşık 20 milyon euroluk yeni yatırım yapılan Titanic Mardan Palace,her şey dahil ultra lüks dahil sistemini uygulayacak. 

Mardan Palace Hotel'in yeni sahibi kim olacak?

Hürriyet gazetesi yazarı Jale Özgentürk bugünkü yazısında Rixos Grubu’nun Mardan Palace Hotel ile ilgilendiğini yazdı. İşte o yazı...

Mardan Palace Hotel 360 milyon TL'ye satıldı!

Antalya’da 6 yıl önce 1 milyar dolar yatırımla açıldığı belirtilen Mardan Palace icradan 360 milyon liraya satıldı. Otelin yeni sahibi Halkbank oldu.

Mardan Palace yeni sahibini buldu!

Antalya'da haziran ayında Halk Bankası'na olan 65 milyon dolarlık borcu nedeniyle icraya verilen ve banka ile otel sahibi Telman İsmailov arasındaki anlaşmayla satışı son dakika durdurulan Mardan Palace Hotel satıldı.

Mardan Palace Otel icradan satıldı!

Antalya’da bulunan 7 yıldızlı Mardan Palace Otel, Antalya 6. İcra Dairesi’nde icradan satıldı. İcradan satılan Mardan Palace otelin yeni sahibi 360 milyon 50 bin TL bedel ile Halkbank A.Ş. oldu.

Halk Bankası, Antalya Mardan Palace Otel'in yeni sahibi!

Antalya’da bulunan Mardan Palace otelin bugün yapılan icradan satış ihalesi az önce sonuçlandı. 719 milyon liraya satışa çıkan oteli Halk Bankası 360 milyon 50 bin TL bedel ile kazandı.

Mardan Palace Otel, Halk Bankasına satıldı!

Mardan Palace otelin bugün yapılan icradan satış ihalesi az önce sonuçlandı. Halk Bankası 360 milyon 50 bin TL bedel ile kazandı. Otelin yeni sahibi artık Halk Bankası oldu.

Mardan Palace Hotel'i kim satın aldı?

İcradan satışa çıkan Mardan Palace'ın yeni sahibi 360 milyon 50 bin TL'lik teklifle Halk Bankası oldu

Mardan Palace'in yeni sahibi Halk Bankası!

Antalya’da bulunan Mardan Palace otelin bugün yapılan icradan satış ihalesi az önce sonuçlandı. 719 milyon liraya satışa çıkan oteli Halk Bankası 360 milyon 50 bin TL bedel ile kazandı. Otelin yeni sahibi artık Halk Bankası oldu.

Mardan Palace Hotel yeniden icraya çıkıyor!

Antalya’da bulunan 7 yıldızlı Mardan Palace ile ilgili yeni bir icradan satış kararı hazırlığı yapıldı. Garanti Bankası 203 milyon lirayı bulan alacağı nedeni ile otelin icradan satışını istedi. İcradan satış ihalesi ekim ayı ortasında.

Mardan Palace Otel yeni sahibini bekliyor!

Antalya'da 2009 yılında dünyaca ünlü yıldızların da katıldığı büyük bir törenle açılan Mardan Palace, yeni sahibini bekliyor.

Mardan Palace'ın satışı neden iptal oldu?

Mardan Palace'ın, Antalya 4. İcra Müdürlüğü'ndeki satış işleminde yeni bir gelişme yaşandı. Borçları nedeniyle icradan satışa çıkarılan Mardan Palace'ın satışı, alacaklı talebi üzerine düşürüldü.

Mardan Palace'ın satışı durdu mu?

Borçları nedeniyle icradan satışa çıkarılan Mardan Palace'ın satışı, alacak vekilinin talebi üzerine düşürüldü. Mardan Palace'ın, Antalya 4. İcra Müdürlüğü'ndeki satış işleminde yeni bir gelişme yaşandı.

yeni mardan Haberi

yeni mardan


Bişkek'te konut ve AVM inşa eden, Kazan'da ise Rumi Towers için kolları sıvayan Ruby Group, Telman İsmailov'in sahibi olduğu Mardan'ın yeni otelinin yapımını üstlenecek. Proje ağırlıklı golf turizmine hitap edecek.


Antalya'nın en lüks otellerinden olan ve 1.4 milyar dolarlık yatırımla hizmete geçen Mardan Palace'a kardeş geliyor. Mardan'ın sahibi Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov, bir yandan otelle ilgili yeni projeler geliştirirken, yeni yatırımlar için de harekete geçti.


İsmailov, yeni otelle ilgili Türkiye'de ve yurt dışında inşaat projeleri yapan Ruby Group'la temasa geçti. Ruby Group Yönetim Kurulu Üyesi Murat Varol, Mardan'ın hemen yanında yapılması planlanan yeni otel inşaatı için İsmailov ile görüşmeleri sürdürdüklerini söyledi.


Varol, "İçinde villa ve golf sahalarının olacağı yeni otel biz yapabiliriz" dedi. Mardan'da Cahide On The Beach isimli kulüp...