29 / 04 / 2024

yeni Niğde Havaalanı

yeni Niğde Havaalanı

Niğde Havaalanı'nın ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Niğde 2023 projesi için yeni tarih belli oldu! 95 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Niğde 2023 projesi için yeni tarih belli oldu. Tam 95 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın...

TOKİ Niğde projesiyle 285 yeni konut geliyor! Beklenen tarih tek tek açıklandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Niğde 2023 projesiyle 285 yeni konut geliyor... Beklenen tarih tek tek açıklandı...

TOKİ Niğde projesiyle tek bir ilçeye 180 yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Niğde projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek. Söz konusu projede 180 adet konut yer alacak.

TOKİ Niğde 2023 projesinde son dakika değişikliği! 285 yeni konutu kaçırmayın!

TOKİ Niğde 2023 projesinde son dakika değişikliği yaşandı. Tek bir ilçede inşa edilecek tam 285 yeni konutu kaçırmayın...

TOKİ Niğde projesinde son dakika! Tam 120 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Niğde 2023 projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Merakla beklenen projede 120 konut yer alacak.

TOKİ Niğde Bor projesi için tarih açıklandı! 180 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Niğde Bor 2023 projesi için ihale tarihi belli oldu. TOKİ'nin Niğde 2023 projesinde 180 adet konut yer alacak.

TOKİ Niğde projesi için tarih belli oldu! Tam 285 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Niğde 2023 projesi için tarih belli oldu. TOKİ Niğde 2023 projesinde tam 285 yeni konut yer alacak...

TOKİ Niğde projesi için tarih açıklandı! Tam 211 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Niğde projesi için tarih açıklandı. Niğde TOKİ projesiyle tam 211 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ'den Niğde'ye 120 konutluk yeni proje müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Niğde projesi için düğmeye bastı. İhalesi yarın gerçekleştirilecek olan projede 120 konut yer alacak.

TOKİ Niğde projesiyle sadece bir ilçeye 285 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu konut İdaresi Başkanlığı Niğde projesi için start verdi. Projede 285 yeni konut yer alacak.

TOKİ'den Niğde'ye 120 konutluk yeni proje müjdesi!

Dar gelirliler için 250 bin yeni konut hayata geçirecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Niğde projesi için start verdi. TOKİ'nin Niğde projesinde 120 konut yer alacak.

TOKİ'den Niğde'ye 253 konutluk yeni proje müjdesi!

Yeni konut yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Niğde'de 253 konutluk yeni proje inşa edecek. Projede ayrıca 3 dükkanlı ticaret merkezi de yer alacak.

TOKİ Niğde Merkez 152 konut ihalesi yarın!

Yeni projeler için düğmeye basan TOKİ, Niğde Merkez 152 konut ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

yeni Niğde Havaalanı Haberi

yeni Niğde Havaalanı

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Havaalanı'nın ne zaman tamamlanacağına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer, sorusunun Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından yanıtlandırılmasını istedi. 

CHP'li Gürer, ''Aşağıdaki sorularımın Anayasa'nın 98 ve TBMM İçtüzüğünün 96. Ve 99. Maddeleri uyarınca T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sn. Adil Karaismailoğlu tarafından yazılı olarak yanıtlanmasını arz ederim'' diye konuştu. 

Gürer, açıklamalarına şu şekilde devam etti:
''Niğde ilinde 1996 yılında temeli atılan, 2018 seçimleri öncesi dönemin Başbakanı ve bakanlarının ödenek çıkardık havaalanı yapıyoruz diye Niğde’de nutuk attığı Niğde Havaalanı inşaat alanında tabela dışında bekçi kulübesi dahi boş durmaktadır.''

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer'in soruları:
1- 2021 yılı bütçesinden Niğde havaalanı yapımı için ne kadar kaynak ayrılmıştır? 
2- Niğde Havaalanının ne zaman tamamlanması düşünülmektedir? 
3- 1996...