14 / 05 / 2024

Yeni Osmaniyeye 266 konut inşası

Yeni Osmaniyeye 266 konut inşası

Osmaniye Belediyesi'nin Yeşilyurt Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Yaveriye TOKİ bölgesinde toplu konut yapım çalışmaları tamamlandı. Belediye'ye ait olan 25 dönümlük arazide 10 blok halinde toplam 266 konut yapıldı.

Alaçatı'ya 5 yıldızlı otel geliyor! 612.2 milyon TL'lik yeni proje için düğmeye basıldı!

Dream Alaçatı, Çeşme Alaçatı'da hayata geçireceği yeni otel projesi için düğmeye bastı. 249 odanın yer alacağı otel projesi 612 milyon 266 bin TL'ye mal olacak.

TOKİ Düzce Merkez 266 dükkan ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Düzce Beslanbey'de 266 yeni dükkan inşa edecek.

TOKİ'den Bolu Seben'e 266 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 2018 yılında 65-70 bin arası konut inşa etmeyi hedefliyor. TOKİ bu kapsamda Bolu Seben'e 266 yeni konut inşa edecek. 

Pendik Belediyesi'nden 2016'da 9 yeni park!

Yayalar ve Güzelyalı Mahalleleri yeni yıla yeni parklarla girdi. 1.750 metrekarelik Yayalar Akın Sokak Parkı ile 266 metrekarelik Güzelyalı Yücel Sokak Parkının tamamlanmasıyla 2016 yılında hizmete kazandırılan park sayısı 9 oldu.

Yeni Osmaniye'ye 266 konut inşa edildi!

Osmaniye Belediyesi'nin Yeşilyurt Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Yaveriye TOKİ bölgesinde toplu konut yapım çalışmaları tamamlandı. Belediye'ye ait olan 25 dönümlük arazide 10 blok halinde toplam 266 konut yapıldı.

İzmir yeni İç Hatlar Terminali’nden uçuşlar başladı!

Türkiye'nin en büyük iç hatlar terminali olan ve TAV'ın 266 milyon avroluk yatırımla hayata geçirdiği İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nın yeni iç hatlar terminali hizmet vermeye başladı...

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

Yeni Nesil Evleri'nde 130 bin TL'ye!

PLS4M İnşaat'ın Gebze Şekerpınar'da inşa ettiği Yeni Nesil Evleri'nde dairelerin fiyatları 130 bin YTL'den başlıyor, 342 bin YTL'ye kadar çıkıyor.

1/100.000'lik yeni plana yargı yolu!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kabul edilen yeni planın, iptal edilen eski planın sakıncalarını daha da artırdığını savunan 10 meslek odası yargıya gitmeye hazırlanıyor.

Yeni Osmaniyeye 266 konut inşası Haberi

Yeni Osmaniyeye 266 konut inşası

"OSMANİYE'YE ÖZGÜ BİR PROJE UYGULANIYOR" 



Örnek daireleri gezen Başkan Kadir Kara, TOKİ ile birlikte bu alana örnek bir proje uygulandığını söyledi. Örnek daireleri çok beğenen Başkan Kara "Bu konutların yapıldığı 26 dönümlük arazi belediyemize aitti. TOKİ ile yaptığımız görüşmeler ile bu alana 256, artı 10 olmak üzere toplam 266 konut yapıldı. Buradan ve Yeşilyurt TOKİ'den elde edeceğimiz gelir ile Yeşilyurt Mahallesi'nin tamamının kentsel dönüşümünü tamamlayacağız. Girişimlerimiz ile TOKİ standart projeleri yerine burada farklı bir çalışma uygulandı. Osmaniye'nin hava koşullarına uygun, balkonları geniş, mimarisi farklı bir proje. 123 ve 106 metre karelik 2 + 1, 3 + 1 daireler yapıldı. Binanın her katında üç daire var. Projemiz bu şekilde orta gelir grubu ile alt gelir grubuna müşterek olarak hitap edecek. Binanın...