28 / 08 / 2024

yeni saat kuleleri nerelere konulacak

yeni saat kuleleri nerelere konulacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent’te ve bağlı ilçelerindeki değişik meydan ve kavşaklarına estetik görünümlü ve uydu aracılıyla güncellenebilen saat kuleleri yerleştiriyor. Kulelerden değişik noktalara toplam 52 adet yapılacak....

Fuzul Topraktan Ispartakule'nin yüzde 70’i iki saat içinde satıldı!

Fuzul Holding’in gayrimenkul sektörüne kazandırdığı markası Fuzul Topraktan’ın yeni projesi Ispartakule’nin 332 konutluk arsa payının satışa çıkarıldığı lansman toplantısı yatırımcılardan yoğun ilgi gördü. Fuzul Topraktan Ispartakule'nin yüzde 70’i iki saat içinde satıldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'ndan yüksek hızlı tren müjdesi! Ankara ile Çorum arası 1.5 saat olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Delice-Çorum Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin (YHT) 2024 yılında ihale edileceğini söyleyerek müjdeyi verdi. Yeni yüksek hızlı tren hattı ile Ankara il Çorum arasın 1.5 saat olacak.

TOKİ'den bu ile 79 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Rize'de 79 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 11.00'de yapılacak.

Zam geldi yeni tarifeler peş peşe güncellendi! Yeni İSPARK otopark ücreti kaç lira? İSPARK'ta 1 saat park ne kadar?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi Ekim ayı toplantısından zam kararı çıktı. Bu kapsamda İSPARK otopark ücretlerine yüzde 55 ile yüzde 57 arasında zam yapılacağı kararlaştırıldı. Peki, Yeni İSPARK otopark ücreti ne kadar oldu? İşte detaylar

TOKİ Bilecik projesinde son dakika! 105 yeni konut için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bilecik'te inşa edeceği 105 yeni konutun ihalesi 26 Eylül tarihinde saat 14.00'te yapılacak.

TOKİ Isparta projesi için start verdi! Sütçüler'e 124 yeni konut geliyor!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Isparta projesinin ihalesini 2 Ekim 2023 tarihinde saat 14.30'da gerçekleştirecek.

Prof. Dr. Naci Görür’den korkutan 'yeni fay' açıklaması! 'Bu deprem fayları haritada yok!'

Bugün saat 20.48'de merkez üssü Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi olan 5,3 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür değerlendirmelerde bulundu. Prof. Dr. Görür, meydana gelen depremin yeni bir faydan kaynaklanabileceğini ifade etti.

Büyük depremleri 2 saat öncesinden tahmin eden yeni bir sistem keşfedildi! Son dakika deprem nereden öğrenilir?

Bir bilimsel dergide yayınlanan bir araştırma, büyük depremleri 2 saat öncesinden tahmin edebilen bir sistemin keşfedildiğini bildirdi. İşte detaylar...

TOKİ'den Bursalılara 166 konutluk yeni proje müjdesi! Sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa'da 166 konutluk yeni proje inşa edecek. Bursa TOKİ projesinin ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! İslam Memiş saat verdi

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten altın fiyatları için yeni tahminlerde bulundu. Saat vererek uyaran Memiş, 40 yılda gelecek fırsatı paylaştı. Memiş, gram altında yeni rekorların geleceğini duyurdu. İşte tüm detaylar...

TOKİ Ordu 2023 projesiyle işte bu ilçeye 88 yeni konut geliyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ordu 2023 projesiyle Aybastı ilçesine tam 88 yeni konut geliyor. Projenin ihalesi Pazartesi günü saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Kırıkkale projesinin ihalesi yarın! Yahşihan'a tam 300 yeni konut geliyor!

TOKİ Kırıkkale projesinin ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek. Yahşihan'a tam 300 yeni konut geliyor... İşte detaylar...

iPhone 14 Pro Max fiyatı ikiye katlandı: Asgari ücretlinin iPhone 14 Pro max almak için kaç saat çalışması gerekiyor?

Apple'ın en yeni modeli iPhone 14 Pro Max'in fiyatı son üç haftada neredeyse ikiye katlandı. Peki, asgari ücretli birinin iPhone 14 Pro max almak için kaç saat çalışması gerekiyor? İşte ayrınıtlar...

yeni saat kuleleri nerelere konulacak Haberi

yeni saat kuleleri nerelere konulacak

Selçuklu ve Osmanlı mimarisinden esintiler taşıyan, 22 metreye varan uzunlukları, tarihi ve estetik görüntüleriyle göz dolduran saat kuleleri, Başkent’in dört bir tarafında vatandaşlara zamanı gösterecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara’yı saatlerle süsleyecek çalışma kapsamında 52 ayrı noktaya saat kuleleri inşa edileceğini ve 12 tanesinin yapımının tamamlandığını anlatarak, "Başkentliler ve şehir dışından gelen konukların fotoğraf karelerinde yer alacak muhteşem saat kuleleri inşa ediliyor. Boyları 22 metreye varan bu kuleler hem zamanı gösterecek hem de ihtişamıyla meydanlara ve konuldukları alanlara ayrı bir görünüm kazandıracak." dedi.


Gençlik Parkı, Kuğulu Park, Adliye önü, Tandoğan ve Mamak gibi 12 ayrı noktada yerleştirme işlemleri tamamlanan kulelerden Başkent’in değişik noktalarına toplam 52 adet yapılacak. 


NOSTALJİK, ESTETİK VE MODERN


Büyükşehir Belediyesi, Ankara’nın modern ve aydınlık görüntüsünü meydan ve kavşaklarda...