28 / 04 / 2024

Fuzul Topraktan Ispartakule'nin yüzde 70’i iki saat içinde satıldı!

Fuzul Topraktan Ispartakule'nin yüzde 70’i iki saat içinde satıldı!

Fuzul Holding’in gayrimenkul sektörüne kazandırdığı markası Fuzul Topraktan’ın yeni projesi Ispartakule’nin 332 konutluk arsa payının satışa çıkarıldığı lansman toplantısı yatırımcılardan yoğun ilgi gördü. Fuzul Topraktan Ispartakule'nin yüzde 70’i iki saat içinde satıldı.



Fuzul Holding’in en genç iştirakleri arasında yer alan Fuzul Topraktan, ‘Aşamalı Konut Sahibi Olma Sistemi’yle Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek konut imarlı arsalara topraktan yatırım yapma imkanı sunuyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre yeni projesi Ispartakule’nin bugün lansmanını yapan  Fuzul Topraktan hem arsa hem de konut yatırımı olarak yatırımcısına yüksek kazanç sağlayacak bir fırsat sağlıyor.

Mega kent İstanbul’un son yıllarda değer kazanan bölgeleri arasında yer alan Ispartakule’de bulunan projede arsa payı 890 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldı. Sadece 332 konutluk arsa payının satışına sunulduğu Ispartakule projesi, yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gördü. İki saat içerisinde de projenin yüzde 70’inin satışı yapıldı.

Fuzul Topraktan Ispartakule nin yüzde 70’i iki saat içinde satıldı!

İNŞAAT MALİYETİ KARŞILANARAK EV SAHİBİ OLUNABİLİYOR

İnşaatın başlamasından sonra 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon seçeneklerden oluşacak projede tam donanımlı site yaşamına uygun fiyatlarla ulaşabiliyor. Yatırımcılar, Aşamalı Konut Sahibi Olma Sistemi’nin ilk adımı şeklinde olan arsa yatırımını yapmalarından sonra bu değerli bölgede inşaat maliyetini karşılayarak da ev sahibi olabilecek. 

Fuzul Topraktan Ispartakule nin yüzde 70’i iki saat içinde satıldı!

Yaptığı açıklamada Türkiye’de konut alımını erişebilir kılmayı hedeflediklerini söyleyen Fuzul Topraktan Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal, "Türkiye'de konut fiyatlarında yaşanan artış sebebiyle son dönemlerde vatandaşların konut ediniminin oldukça zorlaştığını sektörünün bir temsilcisi olarak yakından biliyoruz. Fuzul Topraktan şirketimizle de konut hayali kuranlara alternatif bir çözüm sunmak istedik. Anadolu’da insanlar önce konutunun toprağını alırdı daha sonra da inşaatına başlardı. Bu yöntemi Türkiye'de nasıl daha iyi geliştirebileceğimizi düşünerek, İngiltere başta olacak şekilde dünyada pek çok konut geliştiricilerinin çalışmalarını inceledik. Edinmiş olduğumuz bilgileri harmanlayarak 30 seneyi aşkın gayrimenkul sektörü tecrübemizden almış olduğumuz güven ve bilgi birikimiyle Aşamalı Konut Sahibi Olma Sistemini hayata geçirdik. Söz konusu bu sistem ile orta ve dar gelirli vatandaşlara, kolaylıkla sahip olabilecekleri ve her geçen gün değer kazandıran bir yatırım fırsatı sunduk. Henüz yolun başında olsak da sektörün dinamiklerini çok iyi biliyor ve yatırımcıların ihtiyaçlarını analiz edebiliyoruz. Bu alandaki tecrübemizin çok kıymetli olduğunu da düşünüyorum. Bugün görmüş olduğumuz yoğun ilginin de bu konuda doğru yolda ilerlediğimizin en büyük göstergesi olduğunu düşünüyorum’’ diye konuştu.

 

YATIRIM YAPMAYI VE ÜRETMEYİ DNA'MIZA KAZIMIŞ BİR ŞİRKETİZ 

Arsa projelerinde özellikle Türkiye'de yatırım değeri ve gelişme potansiyeli en çok olan yerlere öncelik verdiklerini dile getiren Faruk Akbal, "İlk etapta Marmara bölgesinde yoğunlaşmayı hedefliyoruz. Şu sıralarda Ispartakule gibi yatırım potansiyeli yüksek bölgeler ile oldukça yakından ilgileniyoruz. İlerleyen dönemde de tüm Türkiye’de projeler hayata geçirmeyi hedefliyoruz. 30 seneyi aşkın bir süredir yatırım yapmayı, üretmeyi adeta DNA’sına kazımış bir şirket olarak, Türkiye'ye, faaliyet göstermiş olduğumuz bölgeye ve yatırımcılarımıza değer kazandırma misyonuyla çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Fuzul Topraktan Ispartakule nin yüzde 70’i iki saat içinde satıldı!

36 AYDA TESLİM

Fuzul Topraktan Ispartakule projesinin inşaatının sözleşme tarihinden itibaren 12 ay sonra başlaması planlanıyor. Konut seçeneklerinden faydalanmak isteyenler için ise inşaat maliyeti için peşin ya da taksitle ödeme imkanı sunuluyor. Konutların teslimi de inşaat çalışmalarının başlamasından sonra 36 ay içerisinde yapılacak.

ULAŞIM HATLARINA YAKINLIĞIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Fuzul Topraktan Ispartakule projesi; Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, Atatürk Olimpiyat Stadyumu, Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yakınlığıyla dikkat çekerken, projeye 300 metre mesafede metro istasyonu bulunuyor. Ayrıca Fuzul Topraktan Ispartakule projesi Tem Otoyolu, İstinye Üniversite Hastanesi’ne de yakınlığı ile ulaşım kolaylığı sağlıyor.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan fahiş kiradan şikayet eden vatandaş için 'TOKİ'den ev verin' dedi!

Batı Ege GYO halka arz ne zaman? Talep toplama tarihleri belli oldu!

TOKİ'den Bingöl'e 108 konutluk yeni proje geliyor!


Geri Dön