04 / 05 / 2024

yeni safranbolu tire

yeni safranbolu tire

Tire Belediye eski Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan aday adayı İçelli, tarihi ilçenin 5 yılda önemli değerlerini kaybettiğini söyledi. Safranbolu olma fırsatını kaçırdık dedi...

Seyit Torun'dan Safranbolu imar planı tepkisi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Safranbolu için yeni bir imar planı hazırlandığında dikkat çekti. Torun, planın uygulamaya alınması halinde, doğal alanların "ranta" açılmış olacağına dikkat çekti.

TOKİ'den Karabük Safrabolu'ya 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Eğitim yatırımları için gaza basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Karabük Safranbolu'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Safranbolu'ya 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karabük Safranbolu'da 2 yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ Karabük Safranbolu'da 2 yeni okul inşa edecek!

Karabük İli, Safranbolu İlçesi, Yeni Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Binası ,Yazıköy Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 8 Haziran 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Safranbolu evleri mimarisiyle örnek oluyor!

UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, 18, 19. yüzyıl ve 20. yüzyılın başlarında inşa edilen evler, yeni yapılan binalar için de örnek oluyor.

Safranbolu Yeni İtfaiye Binası hizmete açıldı!

Safranbolu Belediyesi tarafından modern olarak yapılan itfaiye binası düzenlenen törenle açıldı..

Safranbolu yeni itfaiye binasında sona gelindi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Safranbolu Belediyesi, yeni itfaiye binasının inşaatında sona geldi.

İzmir Tire Stadı Ekim'de açılacak!

İzmir'in Tire İlçesi'nde 4 Eylül 2015 yılında temeli atılan yeni stadın çalışmalarında sona gelindi. 13 bin 500 seyirci kapasiteli stadın Ekim ayında hizmete girmesi planlanıyor.

Tire Arıtma Tesisi'nin inşaatı Eylül'de tamamlanacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi yeni yasayla sınırlarına dahil olan Tire’ye 9.1 milyon liralık arıtma tesisi kazandırıyor.

Tire Stadı'nda sona gelindi!

İzmir'in merkezinde yapımı yılan hikayesine dönen yeni statlarla ilgili bekleyiş devam ederken şehrin ilçelerinden Tire'de Eylül 2015'te temeli atılan 13 bin 500 seyirci kapasiteli Tire Stadı'nda kaba inşaatta son aşamaya gelindi.

TOKİ İzmir Tire Konutları için çalışmalar Şubat'ta başlıyor!

AK Parti Tire İlçe Başkanı Mehmet Çeltikcoğlu, Başbakanlık Toplu Konut İdaresinin (TOKİ), Tire'ye 3. Etap Konut çalışmaları kapsamında 529 yeni konut yapacağını, çalışmaların şubat ayında başlayacağını bildirdi.

Hilton Garden Inn Safranbolu’da açıldı!

Hilton Garden Inn, Türkiye’deki en yeni oteli Hilton Garden Inn Safranbolu’yu açtı. 124 odalı otel, halihazırda dünya çapında faaliyet gösteren 700 Hilton Garden Inn tesisi arasına katıldı.

TOKİ İzmir Tire 529 konut ihalesi bugün!

TOKİ, İzmir Tire'de 529 adet yeni konut inşa edecek. TOKİ İzmir Tire 529 konut ihalesi bugün yapılacak.

yeni safranbolu tire Haberi

yeni safranbolu tire

Tire Belediye eski Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan aday adayı İçelli, tarihi ilçenin 5 yılda önemli değerlerini kaybettiğini söyledi. 


"Safranbolu olma fırsatını kaçırdık" Tire Belediye eski Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan aday adayı Mehmet Sıtkı İçelli, geçen 5 yıllık dönemde "sokak sağlıklaştırma ve kentsel tasarım" projelerine önem verilmeyerek tarihi ile anılan kente büyük haksızlık yapıldığını öne sürdü. 


"Değerlendirilemedi" İçelli, "Tire, tarihi ile birlikte yaşayan bir kent. Turizm açısmdan sokak sağlıklaştırma projelerinin önemi büyük. Ancak, kenti yalandan ilgilendiren bu tür projeler, beceriksizlik ve iş bilmezlik yüzünden ne yazık ki uygulanamadı. Oysa, bakir kent güzelliği ile yeni bir Safranbolu olabilirdi. Büyük fırsatı kaçırdık. Geçen dönemde, Tire'de kent mimarisine yönelik önemli projelere imza atmıştık" dedi. 


Yeni...