06 / 05 / 2024

yeni tesisler

yeni tesisler

Veysel Eroğlu, "5 aylık sürede toplam 418 adet tesis ve eserin temel atma ve açılışlarını gerçekleştirdik. Bu tesislerin toplam yatırım bedeli ise 3,5 milyar lirayı aşıyor" dedi.

İnanç Kabadayı yeni şirket kurdu!

İnanç Kabadayı yeni şirket kurdu. Ege Yeni Endüstriyel Tesisler İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da Hasan İnanç Kabadayı tarafından kuruldu.

Ege Yeni Endüstriyel Tesisler İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Yeni Endüstriyel Tesisler İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan İnanç Kabadayı tarafından kuruldu.

Giresun'a yeni spor tesisleri geliyor!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Giresun'a yapılacak yatırımlara ilişkin yaptığı açıklamada, kente yeni tesisler yapılacağının müjdesini verdi.

Cengiz Şimşek: Gaziantep OSB'de fabrikalar kapanmadı, yeni tesisler açıldı!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi (GAOSB) Başkanı Cengiz Şimşek, 43 milyon 250 bin metrekare alanla Türkiye’nin en büyük OSB’sine sahip olduklarını söyleyerek, ''Pandemi nedeniyle kapanan fabrikamız olmadığı gibi bu süreçte yeni açılan tesislerimiz var” açıklamasında bulundu.

Hakkari'de sosyal hayatın geliştirilmesi için yeni tesisler kuruluyor!

İçişleri Bakanlığı'nca görevlendirilen Hakkari Belediyesi, sosyal etkinliklerin yapılabileceği alanların artırılması için Gola Züryan Göletini ıslah ederek etrafında bisiklet ve yürüyüş yolu, kafe ve dinlenme alanın yer alacağı sosyal tesis kuracak.

İskenderun’da spor yatırımları başlıyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü heyeti dün İskenderun’da incelemeler yaptı. Hedef İskenderun’a yeni tesisler kazandırmak

Kayseri Kocasinan'a yeni sosyal tesisler!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, ilçeye yeni sosyal tesisler inşa ediyor.

TİSKİ 3 yeni tesis kuruyor!

TİSKi, Trabzon'a 3 yeni tesis kazandıracak. Çarşıbaşı, Of ve Şalpazarı ilçelerinde yapımı sürdürülen tesisler 22 mahalleye hizmet edecek.

Kayseri Kocasinan'a yeni sosyal tesis müjdesi!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, yeni sosyal tesisler ve yaşam alanları inşa edecek.

Antalya'nın yeni projeleri umutlandırdı!

Antalya İstanbul’dan sonra Türkiye’nin dünya çapındaki ikinci markası. Hakikaten son yıllarda uluslararası standartlarda tesisler açıldı ve çok ciddi anlamda turist çekiyor. Antalya için yeni projeler planlanıyor..

Ankara Kuzey Yıldızı Mahallesi'nde 4 açılış birden!

İlçedeki çalışmalarını sürdüren Yenimahalle Belediyesi, ilçenin her noktasında vatandaşların hizmete kendi mahallelerinde yürüme mesafesinde ulaşabilmesi için yeni tesisler açmaya hız kesmeden devam ediyor.

Kayseri Melikgazi'de yeni tesisler inşa ediliyor!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kentsel Dönüşüm Projesi alanında incelemelerde bulundu. Büyükkılıç, dönüşüm projesi kapsamında yeni tesisler inşa edildiğini söyledi.

Meram'a yeni tesisler geliyor!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi, vatandaşların ihtiyaçları noktasında çok sayıda tesisi ilçeye kazandırmaya devam ediyor..

yeni tesisler Haberi

yeni tesisler

Bakanlık olarak sloganlarının "Orman ve Su İşleri Bakanlığı Zamanla Yarışıyor" olduğunu belirten Veysel Eroğlu, "Haziran ayının başından itibaren yaklaşık 5 aylık süre zarfında büyük çoğunluğu Bakanlığıma ait olan toplam 418 adet tesis ve eserin temel atma ve açılışlarını gerçekleştirdik. Bu tesislerin toplam yatırım bedeli ise 3,5 milyar lirayı aşıyor" dedi.


Ülke genelinde hükümet olarak geçmişte hayal bile edilemeyecek yatırımları bir bir hayata geçirdiklerinin altını çizen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Vatandaşlarımız da bu yatırımların yapıldığının farkında ve bu sebepten dolayı 1 Kasım seçimlerinde istikrardan yana oyunu kullandı. Son 13 yılda olduğu gibi bundan sonra da Bakanlık olarak sulamadan enerjiye, ormancılık çalışmalarından meteoroloji yatırımlarına, tabii güzelliklerimizin korunmasından içme suyuna kadar Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın çalışma alanına giren her...