18 / 05 / 2024

yeni üç boyutlu proje inceleme imkanı

yeni üç boyutlu proje inceleme imkanı

Tamamen bir Türk girişimi olan ve inşaat projelerinin bilgisayarda hazırlanan 3 boyutlu birebir modellerinin Google Earth üzerinde konumlandırılmasıyla gerçekleştirilen uygulama, özellikle ev sahibi olmayı planlayan ciddi alıcıların ilgisini çekiyor.

Gayrimenkul alacaklar dikkat! Tapuda yeni sistem!

Tapuya yeni sistem geliyor. Dolandırıcılığın engellenmesi için artık alınacak gayrimenkulün 3 boyutlu görüntüsü olacak. Şu an ise iki boyutlu sistem hazır. İşte tapudaki yeni sistemin ayrıntıları...

Tapuda üç boyutlu uygulama geliyor!

Ev satış işlemlerinde yeni dönem başlıyor. Yeni uygulama olan “üç boyutlu kadastro" ile dublörlü tapu sahteciliğinin önüne geçilecek ve satış işlemlerinde bu tür dolandırma yöntemleri kullanılmayacak. 

Murat Akça: 3 boyutlu planlamaya geçelim!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı'nda konuşan Emlak Komisyonu Başkanı Murat Akça, “Ankara'da 3 boyutlu kentsel tasarım anlayışıyla yeni bir sürecin Türkiye'deki öncüsü olalım" diye konuştu…

İnşaat hatasını azaltan yeni model geliyor!

İnşaat hatalarını engellemek, projelerde maliyeti düşürmek için yeni bir sisteme geçiliyor. Yeni uygulama ile inşaatın 3 boyutlu simülasyonu yapılıyor, tüm eksiklikler önceden tespit edilebiliyor. 

Evlerde yeni trend 3 boyutlu seramikler!

Malatya'da Fırat Kalkınma Ajansının desteğiyle dijital seramik baskı makinesi alan işletmeci, bölgede son dönemde kullanımı yaygınlaşan 3 boyutlu seramikleri odalara taşıyor.

Adana'da yeni konuta ilgi artıyor!

Adana, geçen yıla göre yeni konut satışının artış gösterdiği iller arasında yer aldı. Markalı konut projelerini, 3 boyutlu olarak sunan emlak sitesinin verileri yeni konuta olan ilgisindeki artışı ortaya koyuyor.

Adana'da yeni konuta ilgi artıyor!

Adana, geçen yıla göre yeni konut satışının artış gösterdiği iller arasında yer aldı. Markalı konut projelerini, 3 boyutlu olarak sunan emlak sitesinin verileri de gayrimenkul alıcılarının yeni konuta olan ilgisindeki artışı ortaya koyuyor.

Çanakkale'de yeni binaların 3 boyutlu hali kontrol edilecek!

Çanakkale'de yeni imal edilen binaların estetik kalitesinin artırılması ve çevreye olan uyumlarının denetlenebilmesi amacıyla, ruhsat aşamasındaki binaların 3 boyutlu ve renkli olarak görünüşlerinin kontrol edilmesi çalışması başlatıldı.

3 boyutlu uygulama istanbul'da konut bulmayı kolaylaştırıyor!

Markalı konut projelerini, gerçeğe en yakın 3 boyutlu görüntülerle sunan ve yeni uygulaması ile artık kat planlarını da 3 boyutlu sergileyen 3DKonut.com, ziyaretçilerine, İstanbul'daki projeler hakkında pek çok detayı bir arada veriyor.

3 boyutlu konutların yakınındaki okullar haritada gösterilecek!

Bugüne kadar bine yakın konut projesini internet üzerinden 3 boyutlu sergileyen 3DKonut okulların açılmasına sayılı günler kala yeni bir uygulama daha başlattı.

İşte Ankara'ya inşa edilecek yeni stadyum!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci’nin yeni stadyumun da içinde yer alacağı kompleks için eskizlerini çizdiği projenin üç boyutlu görselleri hazırlandı.

İşte Salih Bezci'nin yeni stadyum projesi!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci’nin yeni stadyumun da içinde yer alacağı kompleks için eskizlerini çizdiği projenin üç boyutlu görselleri hazırlandı.

Mamak’a 19 bin metrekarelik yeni park yapılıyor!

Ankara Mamak Belediyesi, Şahapgürler Mahallesi'nde 19 bin metrekarelik alanda yeni bir park ve spor alanının yapımına başladı. Parkta 600 metre koşu yolu, zemini üç boyutlu dizayn edilmiş 426 metre yürüyüş yolu yer alıyor...

yeni üç boyutlu proje inceleme imkanı Haberi

yeni üç boyutlu proje inceleme imkanı

Markalı konut projelerinin internet sayfalarını ziyaret edenler, 3 boyutlusunu da gezmek üzere 3DKonut.com'a gelirken, sitede kalma süreleri ortalama 30 dakikayı geçiyor. 


1.316'sı İstanbul'dan, 148'i İzmir'den, 143'ü Ankara'dan, 75'i Antalya'dan ve 56'sı Bursa'dan olmak üzere Türkiye'nin hemen her ilinden yaklaşık 2.500 projenin sergilendiği portal kullanıcılarına, yaşam tarzlarına ve bütçelerine en uygun konutu seçme fırsatı sunuyor. 


Ev almayı planlanyanlar, artık satış ofislerine gitmeden önce ilgilendikleri projeleri intçrnet üzerinden 3 boyutlu gezebiliyor. Dünyanın ilk ve tek'3 boyutlu konut portalını ziyaret edenler, projenin haritadaki gerçek konumundan şehir merkezine olan mesafesine, ulaşım alternatifleri ve geliş-gidiş güzergahlarından sosyal alanlarına hatta günün hangi saatinde hangi açıdan güneş aldığına kadar tüm detaylarını görebiliyor. 


Alışılmışın dışında modelle, ev alacakların farklı beklenti ve ihtiyaçlarına göre belirlenmiş arama kriterleri ve özel arama listeleri...