18 / 05 / 2024

yenibahçe stadyumu

yenibahçe stadyumu

29 ocak 1933 tarihli Akşam Gazetesi'nde yer alan haberde belediye Yenibahçe'de yapılacak Şehir Stadyumu için arsaların bir kısmını istimlak etmişse de 1933 bütçesinden istimlak ve inşaat için 200 bin lira ayırmış.

Köfteci Yusuf Fenerbahçe'de şube açıyor!

Köfteci Yusuf pek yakında Bağdat Caddesi'nin Fenerbahçe Stadyumu'nun hemen karşısında açılıyormuş. "Köfteci Yusuf ünlü caddenin başını tuttu" dersek yalan olmaz...

19 Mayıs Stadyumu'nun yıkımında son aşamaya gelindi!

Başkent’e yapılacak yeni stat için yıkımına başlanan Ankara 19 Mayıs Stadyumu’nda yıkım çalışmalarında son aşamaya gelindi. 

Malatya Kale İlçe Stadyumu Ocak'ta açılacak!

Malatya’nın Kale ilçesinde yapımı devam eden ilçe stadyumunda sona gelindi. Stadın 2019 yılının Ocak ayında açılması planlanıyor. 

Aydın Çeştepe Stadı yenilenmeyi bekliyor!

Aydın'da Çeştepe Stadyumu 14 yıldır atıl durumda. Spora yeniden kazandırılmayan statta Efeler Belediyesi, parke taşları stoklamak için kullanıyor.

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri için toplanıldı!

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri Projesinin Dolmabahçe ayağı için bir kısmı kapatılan Maçka Demokrasi Parkı'nın Beşiktaş Stadyumu'na bakan kısmı çitlerle çevrildi. Proje hakkında bilgi sahibi olmak isteyen vatandaşlar bir araya geldi.

Trabzon Beşikdüzü Stadyumu 7 Şubat'ta ihaleye çıkıyor!

Eylül 2016’da gerçekleşen sel felaketi sonrasından kullanılamaz halde olan Beşikdüzü İlçe Stadyumu, yeniden yapılması için 7 Şubat günü ihaleye çıkıyor.

Kurbağalıdere’ye otel projesi iptal!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kadıköy eski Salı Pazarı olarak bilinen, Kurbağalıdere ile Fenerbahçe Stadyumu arasında bulunan 3 bin metrekarelik alana yapılması planlanan 12 katlı otel projesini iptal etti.

Alanya Oba Stadyumu yenileniyor!

Tarihinde ilk kez Süper Lig’e yükselen ve 2016-2017 Turgay Şeren Sezonu’nda mücadele eden Alanyaspor’un sahası, Oba Stadyumu’nda bakım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Trabzon Akyazı Stadyumu'nda son durum ne?

Özgür Düşünce Gazetesi köşe yazarı olan Hayrettin Albayrak bugünkü yazısında Alikahya’daki yeni stadyumu anlattı. İşte yeni stadyumdaki son durum....

Sivas'ın yeni stadyumu için toplandılar!

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın talimatıyla Sivas'a yapılan yeni stadyum için bir değerlendirme toplantısı düzenledi. Toplantıya Sivas Valisi Davut Gül, TOKİ Başkan Yardımcısı Orhan Yüce, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ile stadyumu yapan firmanın yetkilileri katıldı.

Yıkılan Bursa Atatürk Stadyumu yerine meydan mı yapılacak?

Bursa Olay Gazetesi'nin köşe yazarlarından olan Ahmet Emin Yılmaz bugünkü yazısında yıkılan Bursa Atatürk Stadyumu'nun yerine yapılması planlanan meydan projesini kaleme aldı. İşte Yılmaz'ın o yazısı...

Araban İlçe Stadyumu onarım bekliyor!

Gaziantep Araban'daki stadyum, bakımsızlık nedeniyle kötü görüntüye neden olurken, oynanan maçlar hem taraftarlar hem de futbolcular için adeta işkenceye dönüşüyor. Stat, bakım ve onarım bekliyor.

KKTC Su Temin Projesi Alaköprü Barajı'nın açılış töreni gerçekleşti!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Anamur İlçe Stadyumu yanındaki alanda düzenlenen, Türkiye'den KKTC'ye Su Temin Projesi Alaköprü Barajı açılış törenine katıldı.

yenibahçe stadyumu Haberi

yenibahçe stadyumu

Şehir stadyumu

Bu sene bütçeye 200 bin lira konacak


Şehir stadyumu inşa etmek üzere belediye 932 bütçesine 37 bin lira tahsisat koymuştu. Belediye, bu para ile Yenibahçe'deki arsaların bir kısmını istimlak etmişti. Fakat daha bir kısım arazi istimlaki lazım gelirken para yetişmemiştir.

Belediye bu sene içinde hem istimlaki tamamlamak hem inşaata başlamak için 933 bütçesine de yeni tahsisat koymağa karar vermiştir. Bütçenin vaziyeti müsait olursa vilayet bütçesinden yüz belediye bütçesinden de yüzer bin lira konulmak suretile bu işe başlanacaktır.



Akşam Gazetesi 29 Kanunusani(Ocak) 1933


Abdullah Kutalmış...