04 / 05 / 2024

Yenibiris.com deprem anketi sonuçları

Yenibiris.com deprem anketi sonuçları

24 Mayıs Cumartesi günü Gökçeada açıklarında meydana gelen ve birçok ilde hissedilen deprem akıllara bir kez daha bina güvenliğinin önemini gelirdi. Yenibiris.com'un gerçekleştirdiği anketten düşündürücü sonuçlar çıktı.

Sahibinden.com'dan büyük destek! Bu proje için 25 milyon destek veriyor!

Sahibinden.com, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde "Birlikte Yeniden İnşa Edelim" projesini hayata geçirmiştir. Bu proje deprem bölgelerinde yaşayan vatandaşlarımızın yeniden toparlanmasına yardımcı olmak amacıyla yapılmış olup 25 milyon TL katkı sağlamıştır.

Deprem sonucu hasara uğrayan veya yıkılan yapılarda sorumluluk!

Avukat Taha Hüseyin Çebi, Emlakkulisi.com okurları için "Deprem sonucu hasara uğrayan veya yıkılan yapılarda sorumluluk" başlıklı yazısını kaleme aldı. İşte o yazı...

İstanbul’da deprem sonrasında taşınma hareketliliği arttı!

Armut. com, İstanbul’da yaşanan depremin arından, taşınma verilerini inceledi. Verilerine göre, depremden önceki hafta ile deprem haftası karşılaştırıldığında İstanbul içi taşınma taleplerinde yüzde 11 arttı...

İBB deprem anketi yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 50 bin hanede deprem anketi yapacak. Anket ile birlikte hane halkının olası bir İstanbul depremine hazır olup olmadığının tespit edilmesi planlanıyor.

Turizm ve otelcilik iş alımları yükseldi!

Turizm-otelcilik, eğitim, perakende ve sağlık sektörleri 2015’e hızlı girdi. Yenibiris.com ocak ayı istihdam raporuna göre turizm-otelcilik aralık ayına göre eleman arayışını daha da artırarak yine birinci oldu.

En fazla eleman arayan sektörler inşaat ve turizm!

Yenibiris.com verilerine göre bu yıl en fazla eleman aranan sektörler yapı-inşaat, turizm ve perakende oldu. Bütün sektörlerde en çok satış temsilcisi arandı...

En çok eleman ihtiyacı duyulan sektörler hizmet ve perakende oldu!

Yenibiris.com ekim ayı istihdam raporunu açıkladı. Rapora göre perakende ile birlikte hizmet, eleman ihtiyacı artan sektörler olarak öne çıktı. Mağaza satış danışmanlığı, satış kadrolarını geçerek en çok ihtiyaç duyulan pozisyon oldu.

İşe alımda yapı inşaat sektörü dördüncü sırada!

Yenibiris.com ekim ayı istihdam raporunu açıkladı. Rapora göre perakende ile birlikte hizmet, eleman ihtiyacı artan sektörler olarak öne çıktı. Mağaza satış danışmanlığı, diğer satış kadrolarını geçerek en çok ihtiyaç duyulan pozisyon oldu.

Eleman arayışı perakende ve turizmde arttı!

Eleman arayışı perakende ve turizmde arttı. Yenibiris.com, İstihdam Raporu’nun 2014 üçüncü çeyrek sonuçlarını açıkladı. Temmuz, ağustos ve eylül ortalamasına göre perakende en çok iş ilanı veren sektör oldu.

Perakende sektörü 4900 kişi arıyor!

Yenibiris.com, İstihdam Raporu’nun üçüncü çeyrek sonuçlarını açıkladı. İş başvurularındaki artış dikkat çekerken, perakende en çok iş ilanı veren, bankacılık en çok başvurulan sektör oldu.

İş bulamayan mühendisler iş güvenliği uzmanı oluyor!

İş bulamayan mühendislik mezunları, son çare olarak iş sağlığı ve güvenliği uzmanı oluyor. Yenibiris.com, iş arayanların eğilimlerini inceleyerek hangi bölümden mezun olanların hangi pozisyonlara başvurduğunu açıkladı.

Ağustosta en çok eleman arayan sektör: Turizm!

Yenibiris.com'un ağustos ayı istihdam raporuna göre geçtiğimiz ay en çok iş ilanı veren sektör Turizm-Otelcilik ile hemen ardından gelen Perakendecilik olurken, 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılına son hızla hazırlanan Eğitim sektörü üçüncü sıraya yükseldi.

Yenibiris.com deprem anketi düzenledi!

24 Mayıs Cumartesi günü Gökçeada açıklarında meydana gelen ve birçok ilde hissedilen deprem akıllara bir kez daha bina güvenliğinin önemini gelirdi. Yenibiris.com'un gerçekleştirdiği anketten düşündürücü sonuçlar çıktı.

Yenibiris.com deprem anketi sonuçları Haberi

Yenibiris.com deprem anketi sonuçları


Türkiye bir deprem ülkesi. 24 Mayıs Cumartesi günü Gökçeada açıklarında meydana gelen ve birçok ilde hissedilen deprem akıllara bir kez daha bina güvenliğinin önemini gelirdi. Yenibiris.com'un ofislerin bina güvenliği ve çalışanların depreme hazırlıklı olup olmadığı üzerine gerçekleştirdiği anketten düşündürücü sonuçlar çıktı. 

Yenibiris.com'un çalışanlara yönelttiği deprem sorularına gelen yanıtlar şöyle: Çalışanların çoğu ofislerinin depreme dayanıksız olduğunu düşünüyor Yenibiris.com anketlerine katılan 3240 çalışanın yüzde 72'si "Çalıştığınız binanın depreme dayanıklı olduğunu düşünüyor musunuz" sorusuna "hayır" cevabını verdi. 

Çalışanlar deprem anında ne yapacağını bilmiyor. Şirketlerin çok azı çalışanlarını bilgilendiriyor. "Çalıştığınız şirkette depremle ilgili bir eğitim verildi mi?" sorusuna katılımcıların yüzde 85'i "verilmedi" yanıtını verdi. "Verilmesi planlanıyor" şıkkını seçenlerin oranı ise yüzde 1'de...