04 / 05 / 2024

yenibosna icra

yenibosna icra

İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler Yenibosna'da yer alan bir fabrika satışa çıkıyor. Bakırköy 18. İcra Dairesi tarafından satışa sunulan gayrimenkulün bedeli 3 milyon 608 bin 887 lira olarak belirlendi...

Emlak Konut'un Yenibosna arsasına 440 milyonluk teklif!

Emlak Konut'un, İstanbul Yenibosna'daki 36 dönümlük arsa için açtığı ihale tamamlandı. İhaleyi, 440 milyon lira ile en yüksek teklifi veren Baş Yapı ve Doğa Şehircilik kazandı.

Yenibosna'daki 63 milyonluk Emlak Konut arsasından 171 milyon kazanılacak!

EMLAK Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) Bahçelievler Yenibosna'da satışa çıkardığı 36 bin metrekarelik arazinin sahibi belli oldu. İhalede en yüksek teklifi, Baş Yapı ile Doğa Şehircilik verdi.

Emlak Konut Yenibosna arazisine en yüksek teklifi Baş Yapı ve Doğa Şehircilik verdi!

Emlak Konut'un, İstanbul Yenibosna'daki 36 dönümlük arsa için açtığı ihale tamamlandı. TUSKON'un 'hukuka aykırı' bulduğu ihaleyi, 440 milyon lira ile en yüksek teklifi veren Baş Yapı ve Doğa Şehircilik kazandı.

Emlak Konut Yenibosna arsasına en yüksek teklifi Baş Yapı ve Doğa Şehircilik verdi!

EMLAK Konut’un ihaleye çıkardığı ve TUSKON’un ‘hukuka aykırı ‘dediği arsada ihale tamamlandı. İstanbul Yenibosna’daki 36 dönüm arsanın ihalesini 440 milyon teklif sunan Baş Yapı ve Doğa Şehircilik kazandı.

Emlak Konut Yenibosna arsası kimin oldu?

Emlak Konut Bahçelievler Yenibosna arsası arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi ihalesinin ikinci otumu sonuçlandı.Emlak Konut Yenibosna arsası ikinci oturumunda şirket payı geliri olarak en yüksek teklifi Doğa Şehircilik ve Baş Yapı ortaklığı verdi.

Bahçelievler Yenibosna Basın Aksı imar planı 31 Ekim'de askıdan indiriliyor!

Bahçelievler 1/5000 ölçekli 12 Temmuz 2013 onanlı Yenibosna Basın Aksı Revizyon Nazım İmar Planı'na yapılan itirazlara ilişkin İBB Şehir Planlama Müdürlüğü tarafından hazırlanan plan tadilatı, 31 Ekim 2014'te askıdan indiriliyor.

Bahçelievler Yenibosna arazisinden devlet 60 kat kar etti!

Bahçelievler Yenibosna'daki arazi yeniden ihaleye çıktı. En yüksek teklif Kuyaş'tan geldi. TUSKON'un daha önce 1.6 milyon TL'ye kiralamaya çalıştığı araziye Kuyaş 396 milyon lira teklif etti. Devlet 60 kat fazla kâr elde etti...

Emlak Konut Yenibosna ihalesi ikinci oturumu 3 Kasım'da!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Yenibosna ihalesi ikinci oturumu 3 Kasım'da yapılacak.

Yenibosna’da arsa kavgası!

Emlak Konut GYO, dün İstanbul Yenibosna’da 36 bin 174 metrekare büyüklüğündeki arsasını gelir paylaşımı modeliyle ihaleye çıkardı. Satış toplam geliri olarak 257 milyon lira önerirken Emlak Konut’a yüzde 35 oranında (90 milyon lira) teklif etti.

Emlak Konut Yenibosna arsa ihalesine en yüksek teklif kimden?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bahçelievler Yenibosna'daki arsa satışı ihalesinin ilk oturumu gerçekleştirildi. 13 firmanın katıldığı ilk oturuma en yüksek teklif 96 milyon TL'yle Kuyumcukent Gayrimenkul'den geldi...

Emlak Konut'tan Yenibosna arsası haberleri açıklaması!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yenibosna arsası üzerinde şerh ya da mahkeme kararı bulunmuyor.

Emlak Konut Yenibosna arsa satış ihalesinin ilk oturumu bugün 14.30'da!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Bahçelievler Yenibosna'daki arsa satış ihalesinin ilk oturumu bugün saat 14.30'da yapılacak. Söz konusu arsa turizm tesis alanı olarak belirlendi.

Telefon ve internet faturası borçlarında icra takibinden önce yazılı uyarı yapılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, telefon ve internet fatura borçlarından dolayı abonelere icra takibi başlatılmadan önce yazılı uyarı yapılacağını ve borcun ödenmesi için 15 günlük ek süre tanınacağını açıkladı.

yenibosna icra Haberi

yenibosna icra

Bahçelievler Yenibosna'da yer alan bir fabrika Bakırköy 18. İcra Dairesi tarafından satışa sunuluyor. Kıymetinin 3 milyon 608 bin 887 lira 50 kuruş olduğu gayrimenkulün satışı 12 Kasım 2013 g,n, saat 11'de gerçekleştirilecek.


Söz konusu ilan için