29 / 04 / 2024

Yenigün Mahallesi okul

Yenigün Mahallesi okul

Antalya'da Yenigün Mahallesi' ne okul müjdesi verildi. Antalya'da Yenigün Mahallesi sakinleri 34 yıl önce kurulan mahallelerine ilk defa okul yapılması için inşaata başlanmasını heyecanla karşıladı.

Nazilli Devlet Hastanesi'nin eski binasının yerine okul!

Aydın Nazilli Devlet Hastanesi'nin 4 yıl önce yeni binasına taşınmasından sonra atıl durumda kalan eski binanın yerine okul inşa edilecek.

Mithat Yenigün yeniden TMB başkanı seçildi!

Türkiye Müteahhitler Birliği’nin 32. Olağan Genel Kurulu Genel Merkez Binası'nda gerçekleştirildi. Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in de katıldığı Genel Kurul’da Mithat Yenigün yeniden başkan seçildi.

Ankara Aydın Mahallesi'nin imarı hakkındaki iddialar mecliste!

BAĞIMSIZ Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Ankara'nın Kahramankazan ilçesine bağlı Aydın Mahallesi’ndeki imar düzenlemesi ile ilgili iddiaları meclis gündemine taşıdı..

Mithat Yenigün: Yeni proje tutarını 50 milyar dolara çıkaracağız!

TMB Başkanı Yenigün: "Eximbank'ın sermayesinin artırılması ve kredi desteği gibi teşvikler, Varlık Fonu gibi tasarılar, yatırımları canlandırma ve sektörde fonlama olanaklarını artırma bakımından son derece olumludur" dedi.

Muratpaşa Yenigöl Mahallesi'nde kadınlara özel spor salonu!

Muratpaşa Yenigöl Mahallesi'nin şalvar ve yazmalarıyla günün ilk saatlerinde seralarında marul kesip maydanoz toplayan kadınlarına özel çadır spor salonu montajına başladı.

Yenigün Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yenigün Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Kemal Yenigün ve Figen Yenigün imzasıyla kuruldu.

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Bingöl İnönü mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 7 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile açık satışa sunuluyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2017 başvuruları!

TOKİ'nin Bingöl İnönü mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 7 adet konut açık satışa sunulacak. Peki, TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2017 başvuruları ne zaman?

Buca İnönü Mahallesi Parkı açıldı!

Park yatırımları için yoğun mesai harcayan Buca Belediyesi, 2017 yılının açılış programına İnönü Mahallesi Parkı ile start verdi.

Mithat Yenigün: Cumhuriyete ve demokrasiye sahip çıkmaya kararlıyız!

TMB Başkanı Mithat Yenigün, “Cumhuriyete, demokrasiye ve laik değerlere sahip çıkmaya; ekonomik büyümenin kesintisiz devamı için sektör olarak üzerimize düşen görevi her zamankinden de büyük bir kararlılıkla yerine getirmeye hazırız” dedi.

Kocasinan Serçeönü Mahallesi yenileniyor!

Yenilik rüzgarlarıyla her mahalleye yeni yeni hizmetler kazandıran Kocasinan Belediyesi, önemli bir yerleşim bölgesi olan Serçeönü Mahallesi’ni de yeniliyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2016 başvuruları!

TOKİ'nin Bingöl İnönü Mahallesi'nde hayata geçirdiği 16 adet konut kurasız olarak açık satışa sunuldu. İşte, TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2016 başvuruları...

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi başvuruları başladı!

16 adet konutun kurasız olarak açık satışa sunulduğu TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi projesinde başvuru dönemi bugün başladı.

Yenigün Mahallesi okul Haberi

Yenigün Mahallesi okul

Muratpaşa ilçesinde 35 bin civarında nüfusa sahip Yenigün Mahallesi sakinlerinin, mahalleye okul yapılması için yıllardır sürdürdüğü çalışmalar sonuç verdi. Mahallede 1072 Sokak'taki araziye okul yapılması için ilk kazma vuruldu. Mahalle sakinlerinin Muhtar Durmuş Karagöz ile kızı Gül Taş öncülüğünde gerçekleştirdiği eğitim seferberliği sonrası 24 derslikli ilkokulun yapımına başlandı. Karagöz, 34 yıl önce kurulan mahallede yıllardır okul olmadığı için çocukların farklı mahallelerdeki okullara gittiğini, yıllardır mahalleli ile birlikte ilgili kurumlara yaptıkları başvuru sonucunda okul inşaatına başlandığım söyledi. Karagöz, "Mahallede bayram havası var. 

Okulumuza kavuşuyoruz. Bir an önce okulumuzun açılarak çocuklarımızın burada eğitim görmelerini istiyoruz" diye konuştu. 

Muhtar Karagöz ayrıca, okul yapılan yerin yakınında imar planında okul alam olarak belirlenen 6 bin metrekare arazinin, Muratpaşa Belediyesi tarafından mülkiyet sorunu çözülerek ortaokul yapılmasını talep...