05 / 05 / 2024

Yenikapı Meydanı İstanbul Metropolü Miting ve Gösteri Alanı

Yenikapı Meydanı İstanbul Metropolü Miting ve Gösteri Alanı

Yenikapı Meydanı İstanbul Metropolü Miting ve Gösteri Alanı'nın açılışı yarın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından saat 15.00'da gerçekleştirilecek. Projede 1 milyon 250 bin kişilik miting alanı bulunuyor

Bob’s Cafe, Meydan İstanbul AVM’de şube açacak!

Happy Moon’s Grup, Happy Moon’s İKON’un ardından şimdi de Bob’s Cafe’yi Meydan İstanbul AVM’de konuklarının beğenisine sunmak için hazırlandı.

Evidea Bursa CarrefourSA AVM mağazası açılıyor!

7 Mayıs'ta Meydan İstanbul'da, 1 Haziran'da AtlasPark AVM'de yeni mağazalarının kapılarını açan Evidea, yakında Bursa CarrefourSA AVM mağazasını da hizmete sunacak...

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi açıldı!

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi bugün Ümraniye'de 13 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Meydan İstanbul, Dünya’nın En İyi Perakende Geliştirme Projesi seçildi!

Meydan İstanbul “Dünya’nın En İyi Perakende Geliştirme Projesi” seçildi. Bunun yanında “Avrupa’nın En İyi Mimari Projesi” ve “Avrupa’nın En İyi Sosyal Alanları” ödüllerinin de sahibi Meydan İstanbul AVM olmayı başardı. 

Meydan İstanbul AVM 3 ödül kazandı!

Meydan İstanbul Alışveriş Merkezi, European Property Awards 2018 yarışmasında 3 ayrı ödül kazandı. Meydan İstanbul AVM, Londra’da yapılan yarışmada yeni jenerasyon uygulamalarıyla rakipleri geride bıraktı.

Optimum Meydan'da 249 bin TL'ye! Yeni proje!

Lansman öncesi ön satış fiyat avantajı sağlayan Optimum Meydan İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçiriliyor. Optimum Meydan'da fiyatlar 249 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. 

Yenikapı miting meydanının imar planı iptal edildi!

İstanbul’da tarihi mirasa ciddi hasar verdiği ve doğal dengeyi bozduğu gerekçesiyle eleştirilen Yenikapı Dolgu Alanı’na ilişkin imar planı iptal edildi.

Taksim Meydanı için özel malzemeler üretildi!

Taksim Meydanı, İstanbul’un uzun yıllardır her türlü yükünü taşıyor. Meğer o üzerine basıp geçtiğimiz zemin ne kadar önemliymiş. Alman ACO firması, zeminin drenajını yaparken 40 tonluk araçları ve kadınların ince topuklarını da gözetmiş.

Theodosius limanının devamı bulundu!

Avrasya Boğaz tüp geçit projesi kapsamında Yenikapı Meydanı'nda devam eden bağlantı yolu çalışmalarında Theodosius limanının devamı ortaya çıkarıldı. Theodosius limanına ait mendirek tartışması önümüzdeki günlere damgasını vuracağa benziyor.

Ulusoy: Yenikapı miting alanı yüzer iskele olsun

Yenikapı meydanının yılda 4 gün kullanıldığını belirten TÜRSAB Başkanı Ulusoy, "Sadece 5-6 ayda Yenikapı'ya yüzer bir iskele yapılabilir. Galataport özelleşti. 80 geminin iptali demek" dedi.

Meydan İstanbul Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Meydan İstanbul hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Meydan İstanbul Kurban Bayramı 2015'te açık mı?Meydan İstanbul AVM bayramda kaça kadar açık? Meydan İstanbul bayramda kaçta açılacak?

İstanbul'a Meydan Yönetim Sistemi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce hazırlanan "Meydan Yönetim Sistemi" ile meydanlar daha etkin kullanılacak, reklam uygulamaları tek merkezden yönetilecek.

Taksim Meydanı ve Gezi Parkı birleşiyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan proje kapsamında Taksim Meydanı ile Gezi Parkı’nın birleştirilme çalışmaları başladı.

Yenikapı Meydanı İstanbul Metropolü Miting ve Gösteri Alanı Haberi

Yenikapı Meydanı İstanbul Metropolü Miting ve Gösteri Alanı

Nuhoğlu İnşaat projesi olan Yenikapı Meydanı, yarın saat 15.00'da açılacak. Yenikapı Meydan projesinin ismi İstanbul Metropolü Miting ve Gösteri Alanı olarak belirlendi. 


1 milyon 250 bin kişilik miting alanından oluşan Yenikapı Meydanı; 2.200 araç kapasiteli ve 760 otobüs kapasiteli 2 dev otoparka sahip.


Yenikapı Meydanı için Yenikapı İDO İskelesi ve balıkçı barınaklarından Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kadar uzanan alanda denizin doldurulma işi yapıldı. 


Yenikapı Meydanı'nın tamamlanması ile birlikte deniz, karayolu, metro ve hafif raylı sistem entegre hale getirilecek ve 2,5 milyon nüfusun atık suyu arıtılacak.


Yenikapı Meydanı kapsamında ayrıca kafe, büfe, restoran, sergi alanları, sahne, sağlık, idari ve güvenlik birimleri, engelli locaları ile ahşap iskeleler yer alıyor. 


673 bin metrekarelik alanda dolgu yapılan projede 378 bin metrekaresi yeşil alandan oluşuyor. 5 bin ağaçtan...