04 / 05 / 2024

yenikapı sahil dolgu çalışmaları

yenikapı sahil dolgu çalışmaları

Büyükşehir Belediyesi Yenikapı'ya denizi doldurarak 1 milyon kişilik miting alanı yapacak ve alanın altına 2.5 milyon nüfusun atık suyunun arıtılacağı İleri Biyolojik Arıtma Tesisi kuracak

Yenikapı dolgu alanının yeni planına onay!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Yarımada’nın şeklini bozan Yenikapı dolgu alanının yeni planlarını onayladı.

Trabzon Gülcemal Projesi üç etap halinde tamamlanacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğl yaptığı açıklamada Trabzon Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesinin, Trabzon için çok büyük bir kazanım olduğunu söyledi.

Yenikapı kruvaziyer limanı ile İstanbul'a 3 milyon turist gelecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Yenikapı'daki dolgu alanının hemen yanına yapılacak kruvaziyer limanı, İstanbul'a yaklaşık 3 milyon turist getirecek" dedi...

Rize'de otopark sorunu çözülüyor!

Rize'de otopark sorunu çözmek amacıyla Rize Belediyesi, sahil dolgu alanında 700 araçlık açık otoparkı hizmete açmaya hazırlanıyor...

Trabzon Gülcemal projesi 3 etapta tamamlanacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, vatandaşlarla buluştu. Gümrükçüoğlu, sahil dolgu alanında inşa edilecek olan Gülcemal projesinden bahsetti.

Beykoz sahiline dolgu yapılıyor!

İstanbul büyükşehir belediyesi’nin (İBB) yürüttüğü sahil düzenleme çalışmaları dahilinde Beykoz sahiline dolgu yapılacak..

Trabzon sahil dolgu projesinde sona geliniyor!

Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesi birinci etabında inşa edilen mendireğin yapımında sona geliniyor.

Trabzon Gülcemal projesinde son durum!

Yatırımlarına son sürat devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilmekte olan Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesi kapsamında 1. etap (Beşirli) tahkimat çalışmaları tamamlandı.

Arhavi Spor Kompleksi'nde son durum!

Artvin Arhavi'de inşa edilen sahil dolgu alanında “Sahil Projesi” kapsamında hayata geçirilecek olan spor kompleksinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Trabzon Gülcemal Projesi için anket!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesi için yeni bir anket çalışması başlattı. Gerçekleştirilen ankette, vatandaşlara sahil alanında neleri görmek istedikleri soruluyor.

Artvin Arhavi'deki sahil dolgu alanı kime ait?

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Başbakan Yıldırım'a Artvin'in Arhavi ilçesindeki sahil dolgu alanının kullanım hakkının kime ait olduğunu sordu..

Üsküdar sahil dolgu projesinin ayrıntıları belli oldu!

Radar kulesinden gezi parkına kadar olan 1200 metrelik sahil bandında, toplam 10 bin 750 metrekarelik deniz alanı doldurulacak. Bu kısım yeni meydan olarak düzenlenecek

Yenikapı Dolgu Alanı imar planına onay!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisinde, Yenikapı Dolgu Alanı imar planı teklifleri oy çokluğuyla kabul edildi

yenikapı sahil dolgu çalışmaları Haberi

yenikapı sahil dolgu çalışmaları



İstanbul büyük Şehir Belediyesi'nin denizi doldurularak yaratılacak 1 milyon kişilik yeni meydanın altına, 2.5 milyon nüfusun atık suyunun arıtılacağı İleri Biyolojik Arıtma Tesisi kurulacak. Miting, konser, festival ve fuarlara evsehipliği yapacak olan Yenikapı Meydanı’nda 2 bin 200 otomobil, 760 otobüs park edebilecek.


Büyükşehir Belediyesi çalışmalara başlamak için, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan son onayı bekliyor. Denizyolu, karayolu, metro, hafif raylı sistemler, havaalanı bağlantısıyla toplanmanın ve dağılmanın hızlı ve konforlu olacağı düşünülen Yenikapı Meydanı İstanbul’un yeni gösteri alanı olacak.  Yeni alanda engelliler ve yaşlılar içinde her türlü konfor düşünüldü. Meydanın bitirilmesiyle İstanbul’daki bütün büyük mitingler ve gösteriler burada olacak. İstanbul trafiği bu etkinlikler nedeniyle olumsuz...