01 / 05 / 2024

yenikapı sahil şeridi yenileme

yenikapı sahil şeridi yenileme

İstanbul Fatih İlçesi, Yedikule - Yenikapı 3. Etap Yenileme Avan Projesi'ne ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Inİstanbul Lokal Topkapı satılık daire!

Eski Şişecam arazisi üzerinde yükselen proje Yenikapı sahil yoluna 4 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Inİstanbul Lokal Topkapı satılık daire teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Inİstanbul Lokal Davutpaşa Rezidans iletişim!

Yenikapı sahil yoluna 4 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 348 bin TL'den başlıyor. Inİstanbul Lokal Davutpaşa Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Inİstanbul Lokal Nef ulaşım!

Ödeme koşulları kapsamında yüzde 10 indirim sağlanan proje toplam 17 bin 944 üzerinde hayata geçiriliyor. Inİstanbul Lokal Nef ulaşım bilgisi kapsamında Yenikapı sahil yoluna 4 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Topkapı Inİstanbul Lokal teslimleri ne zaman?

Yenikapı sahil yoluna 4 kilometre kadar uzaklıkta yer alan projede ödeme koşulları kapsamında yüzde 10 indirim sağlanıyor. Peki Topkapı Inİstanbul Lokal teslimleri ne zaman?

Inİstanbul Lokal Topkapı teslimleri!

Yenikapı sahil yoluna 4 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje toplam 17 bin 944 üzerinde hayata geçiriliyor. Inİstanbul Lokal Topkapı teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Inİstanbul Lokal ödeme planı!

Inİstanbul Lokal ödeme planı kapsamında yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Marmaray’a 3,2 kilometre, Yenikapı sahil yoluna 4 kilometre yakınlıkta bulunan proje İş GYO ve Nef imzası taşıyor.

1976 yılında Boğaz'da ikinci köprü inşası kesinlik kazanmış!

1976 yılında, Boğaziçi geçiş ihtiyacını karşılamak için yeni bir proje hazırlanmış. Hazırlanan projede, Harem ile Yenikapı Sahil Yolu'nun tünelle birleştirilmesi, Kabataş'ın Üsküdar'la birleştirilmesi ve ikinci köprü yer almaktaymış.

Yenikapı oteller bölgesi oluyor!

İSTANBUL İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi. Bakanlar Kurulu Kararı ile "Yenileme Alanı" ilan edilen, Yenikapı Aktarma İstasyonu ile sahil yolu arasındaki bölge için Fatih Belediyesfnin hazırladığı planları görüştü.

Yenikapı oteller bölgesi olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, Bakanlar Kurulu Kararı ile “Yenileme Alanı” ilan edilen, Yenikapı Aktarma İstasyonu ile sahil yolu arasındaki bölge için Fatih Belediyesi’nin hazırladığı planları görüştü.

Yenikapı sahilindeki tüm binalar yıkılacak!

Bakanlar Kurulu Kararı ile ‘ yenileme alanı ’ ilan edilen ve Yenikapı Marmaray İstasyonu ile sahil yolu arasındaki 60 bin metrekarelik bölgenin çehresi sil baştan yenileniyor.

Yenikapı’da 60 bin metrekarelik alan yıkılıyor!

Bakanlar Kurulu Kararı ile ‘yenileme alanı’ ilan edilen ve Yenikapı Marmaray İstasyonu ile sahil yolu arasındaki 60 bin metrekarelik bölgenin çehresi de sil baştan yenileniyor.

İstanbul Üniversitesi-Avcılar Sahil arasına füniküler hattı geliyor!

İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü ile Avcılar Sahil arasına füniküler hattı yapılacak. İstanbul Üniversitesi - Avcılar Sahil projesi planlanan Bakırköy - Beylikdüzü metro hattı ile entegre olacak...

Çubuklu-Kanlıca sahil yolu projesi gün sayıyor!

Beykoz sahilinin çehresini değiştirecek ve cazip hale getirecek projede sona gelindi. İlk etapta bin 200 metre sonrasında, Büyükşehir Burunbahçe'ye kadar olan kısım da eklenerek toplamda 3 km'lik sahil yolu yapılacak...

yenikapı sahil şeridi yenileme Haberi

yenikapı sahil şeridi yenileme


İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, Fatih İlçesi, Yedikule - Yenikapı 3. Etap Yenileme Avan Projesi'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 16.12.2016 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı. İmar planı 6 Mart 2017 tarihinde askıdan indirilecek.



İmar planı için...