30 / 04 / 2024

yenikapı sefaköy metrosu nerelerden geçecek

yenikapı sefaköy metrosu nerelerden geçecek

Yenikapı - Sefaköy Metro Hattı projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. Yenikapı - Sefaköy Metro Hattı projesi 1.7 milyar TL'ye mal olacak...

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Pelin Alpkökin, İstanbullulara son dakika müjdesi verdi. Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı!

Milyonlarca İstanbulluyu ilgilendiriyor! İncirli-Sefaköy-Beylikdüzü Metrosu'nda son dakika! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İncirli-Sefaköy-Beylikdüzü metro hattında hala onay beklendiğini dile getirdi ve duruma tepki gösterdi. İşte Ekrem İmamoğlu'nun o açıklamaları...

İstanbullulardan Sefaköy-Beylikdüzü Metrosu'na onay verilmemesine tepki!

İstanbullulardan Sefaköy-Beylikdüzü Metrosu'na onay verilmemesine tepki geldi. Vatandaşlar, Sefaköy-Beylikdüzü metro hattının yatırım programına alınmamasını halk için iyi olurdu diyerek yorumladı. 

Ekrem İmamoğlu'ndan Sefaköy-Beylikdüzü Metrosu açıklaması!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı 2022 yatırım programına alınmayan projesi ve finansmanı hazır olan Sefaköy-Beylikdüzü Metrosu'na ilişkin gazetecilerin sorularını cevapladı. 

Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünden İBB'ye Sefaköy metrosu yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü "Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu bir yıla yakındır sadece imza bekliyor" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu'na onay çıkmadı!

İBB tarafından proje ve finansı hazırlanan, şehrin batı yakasındaki 3,5 milyon kişiye hizmet sunacak olan 18,4 kilometre uzunluğundaki Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu'nun Cumhurbaşkanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan onay çıkmadı.

Yenikapı-İncirli-Sefaköy Metro Hattı ihaleye çıkıyor!

Ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yenikapı-İncirli-Sefaköy Metro Hattı'nı ihaleye çıkarıyor.

Yenikapı-İncirli-Sefaköy Metro Hattı için çalışmalar başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yenikapı-İncirli-Sefaköy Metro Hattı için çalışmalara başladı.

Yenikapı-İncirli-Sefaköy Metro Hattı geliyor!

Ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yenikapı-İncirli-Sefaköy Metro Hattı için düğmeye bastı.

Yenikapı-İncirli-Sefaköy Metro Hattı imar planı tadilatı askıda!

Bahçelievler İlçesi, Yenikapı - İncirli - Sefaköy Metro Hattı'na ( Çobançeşme Depo - Triyaj Alanı ) ilişkin imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Bakırköy-Sefaköy Metrosu imar planı tadilatı askıdan iniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce askıya çıkarılan Bakırköy Sefaköy Revize Metro Hattı Projesi Sefaköy İstasyonuna ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı yarın askıdan iniyor...

Yenikapı-Sefaköy Metro projesine bakanlıktan onay!

Yenikapı - Sefaköy Metro Hattı projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. Yenikapı - Sefaköy Metro Hattı projesi 1.7 milyar TL'ye mal olacak...

Yenikapı-Sefaköy Metro Hattı durakları!

13,95 kilometre uzunluğunda planlanan Yenikapı - Sefaköy Metro Hattı projesi 1.7 milyar TL'ye mal olacak. Yenikapı-Sefaköy Metro Hattı projesi 10 istasyona sahip olacak...

yenikapı sefaköy metrosu nerelerden geçecek Haberi

yenikapı sefaköy metrosu nerelerden geçecek

Yenikapı-Sefaköy Metro Hattı projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Raylı Sistemler Müdürlüğü tarafından yapılacak olan Yenikapı-Sefaköy Metro Hattı projesi 1.7 milyar TL'ye mal olacak.


13,95 kilometre uzunlukta olacak Yenikapı-Sefaköy Metro Hattı projesinde 10 istasyon belirlendi. Yenikapı-Sefaköy Metro projesi Fatih, Zeytinburnu, Bakırköy, Bahçelievler ve Küçükçekmece ilçelerinden geçecek. Mevcut Yenikapı istasyonundan başlayacak projede son durak Sefaköy olacak.



Yenikapı-Sefaköy Metro Hattı istasyonları;


– Yenikapı 

– Kocamustafapaşa

– Silivrikapı

– Zeytinburnu

– Osmaniye

– Adnan Menderes

– Siyavuşpaşa

– Zafer

– Çobançeşme

– Sefaköy



Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



İstanbul Metro Hatları haritası Tanıtım filmi!