29 / 04 / 2024

Yenikapı Uluslararası İstanbul Fuar Merkezi

Yenikapı Uluslararası İstanbul Fuar Merkezi

Fuar için de kullanılacak İstanbul Metropolü Miting ve Gösteri Alanı projesinin adresi Yenikapı, 1971'de İstanbul Fuar Merkezi Alanı olarak tasarlanmış... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

Çekmeköy'de TRT’ye tahsis edilen arazi imara açıldı mı?

Çekmeköy’de orman ve askeri alan fonksiyonu bulunan TRT’ye tahsis edilmiş olan 453 dönümlük alan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca imara açıldı. Ormanlık arazinin 337 dönümüne “TRT Kampüsü ve Uluslararası İstanbul Film Platoları” yapılacak.

Akıllı şehir ekosistemi ICSG 2020'de buluşacak!

Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı, 8-9 Nisan'da, akıllı şehir ekosisteminin yerli ve yabancı karar vericilerini bir araya getirecek...

6 günde 1,2 milyar dolarlık mobilya ihracatı!

"15. CNR İMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı" kapılarını yeni rekorlarla kapatırken, fuar süresince 1,2 milyar dolarlık ihracat sözleşmesi gerçekleştirildi. 

CNR İMOB 122 bin 516 ziyaretçiyle kapılarını kapattı!

Türkiye mobilya sektörünü tek çatı altında toplayan CNR İMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı 122 bin 516 toplam ziyaretçiyle kapılarını kapattı.

3. Havalimanı inşaatının yüzde 70'i tamamlandı!

10. Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı'na katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, 3. Havalimanı inşaatında yüzde 70'e yakın ilerleme sağlandığını söyledi.

Ahmet Arslan, Halkalı-Gebze Banliyö Hattı'ndaki son durumu açıkladı!

10. Transist 2017 Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı'nda konuşan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan Halkalı-Gebze Banliyö Hattı'ndaki son durumu açıkladı...

İstanbul'da raylı sistemler 400 kilometre üzerine çıkacak!

10.Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı'nda konuşan İBB Ulaşım Daire Başkanı Ayözen, "Raylı sistem projelerinin 2019 yılı sonunda 400 kilometrenin üzerine çıkarılması hedefleniyor." dedi.

Sinpaş Finans Şehir için ön talep toplanıyor!

Sinpaş Yapı yeni projesi için lansmana hazırlanıyor. Uluslararası İstanbul Finans Merkezi'ne komşu olarak yükselen Sinpaş Finans Şehir projesi için ön talep toplama süreci başladı.

CNR İMOB’taki mobilyalarda renk ve konfor dikkat çekiyor!

CNR İMOB-13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda sergilenen mobilyalarda renk, tasarım ve konfor dikkat çekiyor.

Ersa Mobilya'nın yeni ürünleri İMOB fuarında tanıtıldı!

Ofis mobilyalarında uzmanlaşan Ersa, kendi tasarım ekibinin yanı sıra Türkiye’den ve dünyadan tasarımcılarla çalışarak değişen çalışma ortamları için ürettiği yeni mobilyalarını 13. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İMOB) tanıttı.

13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı açıldı!

CNR İMOB-13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı dün kapılarını açtı. CNR İMOB-13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'na yoğun ilgi gösteriliyor.

13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı 24 Ocak'ta başlayacak!

CNR İMOB -13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı, 24-29 Ocak’ta CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleşecek.

Sakarya Katlı Otopark Projesi açılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Katlı Otopark Projesi, açılışını Başbakan Binali Yıldırım’ın yapacağı ‘TRANSIST - 9. Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı’nda 1’incilik ödülüne layık görüldü.

Yenikapı Uluslararası İstanbul Fuar Merkezi Haberi

Yenikapı Uluslararası İstanbul Fuar Merkezi
İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından tasarlanan ve içinde fuar alanlarına da yer verilen Yenikapı projesi, 1971 yılında da gündeme gelmiş... Uluslararası İstanbul Fuar Merkezi, o yıl Yenikapı'da hayata geçirilmek üzere planlanmış...


Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı habere göre; 1971 yılında Uluslararası İstanbul Fuarı Yenikapı'da kurulacakmış. İlk açılışı 1973 yılında yapılacak olan fuar, 300 bin metrekare saha üzerine yayılacakmış. Bir kısım deniz de doldurularak karaya eklenecekmiş...


Haberin devamı için...