18 / 05 / 2024

yenikent myo ihalesi

yenikent myo ihalesi

Yenikent bölgesine kazandırılacak MYO binası ile ilgili önemli bir gelişmeyi paylaşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu,, “Kalıcı iş yerlerinin tadilat ve onarımı için 5 Nisan Salı günü ihaleye çıkıyoruz" dedi

Sakarya Meslek Yüksek Okulu, Yenikent'e taşınıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yenikent bölgesinde Meslek Yüksek Okulu’na (MYO) dönüştürülecek binalarda yapılan çalışmaları inceledi. Başkan Toçoğlu, MYO projesinin Yenikent'e prestij kazandıracağını söyledi.

Yenikent Meslek Yüksek Okulu'nun ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Sakarya Üniversitesi işbirliği ile başlatılan Meslek Yüksek Okulu’nu Yenikent bölgesine taşıyacak projenin ihalesi 4 firmanın katılımı ile gerçekleştirildi.

Sakarya Yenikent Meslek Yüksek Okulu ihalesi 5 Nisan'da!

Yenikent bölgesine kazandırılacak MYO binası ile ilgili önemli bir gelişmeyi paylaşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu,, “Kalıcı iş yerlerinin tadilat ve onarımı için 5 Nisan Salı günü ihaleye çıkıyoruz" dedi

TOKİ Giresun Üniversitesi Sağlık Birimleri Fakültesi ihalesi 29 Mart'ta!

TOKİ Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Sağlık Birimleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri MYO inşaatları ile altyapı ve çevre düzenelemesi işi yapım işi ihalesi 29 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Selçuk Üniversitesi Taşkent MYO ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Selçuk Üniversitesi Taşkent Meslek Yüksek Okulu inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 15.00'te gerçekleşecek.

Yenikent Meslek Yüksek Okulu ihaleye çıkıyor!

Yenikent bölgesindeki kalıcı iş yerlerini Meslek Yüksek Okulu’na dönüştürme projesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “MYO’nun Yenikent’e taşınması konusunda gerekli çalışmayı başlatıyoruz.

SAÜ MYO Yenikent'e mi taşınacak?

Başkan Toçoğlu, “MYO’nun Yenikent’e taşınması konusunda gerekli çalışmayı başlatıyoruz. Bölgedeki kalıcı işyerlerinin düzenlenmesi için Mart ayında ihaleye çıkacağız. Proje şehrimize hayırlı olsun ” dedi.

Sakarya Yenikent MYO projesi için ihaleye çıkılacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yenikent bölgesine müjdesi verilen Meslek Yüksek Okulu Projesi ile ilgili son gelişmeleri sosyal medya hesabından paylaştı. İşte Başkanın açıklamaları...

TOKİ Selçuk Üniversitesi Taşkent MYO ihalesi bugün!

TOKİ Selçuk Üniversitesi Taşkent Meslek Yüksek Okulu inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 15.00'te gerçekleşecek.

TOKİ Selçuk Üniversitesi Taşkent MYO'nun ihalesi yarın!

TOKİ Selçuk Üniversitesi Taşkent Meslek Yüksek Okulu inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi yarın İstanbul'da gerçekleşecek.

TOKİ Selçuk Üniversitesi Taşkent MYO inşaatı ihalesi 6 Ocak'ta!

TOKİ Selçuk Üniversitesi Taşkent Meslek Yüksek Okulu inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 6 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Ankara Yenikent Banliyö Tren Hattı ihalesi tamam!

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Yenikent banliyö treni hattının projelendirme ve ihale safhalarının tamamlandığını, ihalenin onaylanmasının ardından hızla çalışmalara başlanacağını söyledi

Gazi Üniversitesi Kazan MYO Kampüs ihalesi yapıldı!

Kazan Belediyesi tarafından yapılacak olan Gazi Üniversitesi Kazan Meslek Yüksek Okulu Kampüs ihalesi 5 Şubat'ta yapıldı. İhale 11 milyon 937 bin lira teklif veren Barutçuoğlu İnşaat San. Tic. Ltd. Şti firmasında kaldı.

yenikent myo ihalesi Haberi

yenikent myo ihalesi


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Üniversitesi işbirliği ile başlatılan Meslek Yüksek Okulu’nu Yenikent bölgesine taşıyacak projede gelinen son aşamayı açıkladı. 1999 depreminde zarar gören ve Büyükşehir Belediyesi’ne devri gerçekleştirilen kalıcı iş yerlerini MYO’ya dönüştürecek projede iş yerlerinin onarımı için ihaleye çıkılıyor. Başkan Toçoğlu, “Kalıcı iş yerlerinin tadilat ve onarımı için 5 Nisan Salı günü ihaleye çıkıyoruz. Böylece Meslek Yüksek Okulu’nun Yenikent bölgesine kazandırılması adına önemli bir eşik geçilmiş olacak. Şehrimize hayırlı olsun” diye konuştu.


Dönüşüm Başlıyor

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Toçoğlu, “Hatırlanacağı üzere Sakarya Üniversitesi Rektörümüz Muzaffer Elmas ile bu proje ile ilgili temaslarımızı sürdürüyorduk. Sayın rektörümüzle bir araya geldik ve birkaç kez proje üzerinde değerlendirmelerimizi yaptık. 1999 depreminde zarar gören ve Büyükşehir Belediyemize devredilen kalıcı iş...