09 / 05 / 2024

yenikent Sakarya Meslek Yüksek Okulu

yenikent Sakarya Meslek Yüksek Okulu

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yenikent bölgesinde Meslek Yüksek Okulu’na (MYO) dönüştürülecek binalarda yapılan çalışmaları inceledi. Başkan Toçoğlu, MYO projesinin Yenikent'e prestij kazandıracağını söyledi.

Sakarya'ya yeni yüzme havuzları inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Taraklı’dan Kocaali’ye Büyükşehir Belediyesi’nin elinin değmediği hiç bir ilçemiz yok. Nesillerinin sağlıklı gelişimi için spor yatırımlarını önemsiyoruz. İlçelerimize kapalı yüzme havuzu kazandıracağız. Yenikent ve Akyazı için hazırladığımız yüzme

Sakarya'da kent yatırımları hızla sürüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenikent bölgesinde hayata geçirilen projelerde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Sakarya Söğütlü Meslek Yüksek Okulu'nun temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Söğütlü Meslek Yüksek Okulu’nun temelini attı.

Sakarya'da inşaat malzemecileri ihtisas bölgesine kavuşuyor!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren ve çoğunluğunu inşaat malzemeleri toptan ve perakende ticareti ile iştigal eden firmaların oluşturduğu 13. Meslek Komitesi İnşaat Malzemecileri İhtisas Bölgesi için çalışmalarını hızlandırdı.

Sakarya'da inşaat sektörünün sorunları görüşüldü!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren ve 7. 18. ve 34. Meslek komiteleri; ortak istişare toplantısında sektörlerini ilgilendiren konular ile ilgili karar aldılar.

Sakarya Camili Park’ın inşaatı tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Recep Karamehmetoğlu yaptığı açıklamada Yenikent Meslek Yüksekokulu karşısında inşa edilen Camili Park’ın tamamlandığını söyledi.

Sakarya Yenikent'in yıldızı parlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehre yeni yıl hediyesi olarak duyurduğu Karaman Park projesinde meclis onayının alındığını sosyal medya hesabından duyurarak sürece ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sakarya Yenikent'e yeni yaşam alanı geliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni yılın ilk projeleri ve kamuoyuna daha önce açıklanan bazı yatırımlarla ilgili devam eden süreçlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Sakarya Meslek Yüksekokulu'nda son rötuşlar!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Büyükşehir Belediyesi tarafından Camili’ye kazandırılan Meslek Yüksek Okulu (MYO) projesini Sakarya Üniversitesi (SAÜ) yönetimi ve Büyükşehir kurmayları ile birlikte inceledi.

Sakarya Meslek Yüksekokulu Camilli'ye taşınıyor!

Sakarya Üniversitesi Sakarya Meslek Yüksekokulu, 2016- 2017 Eğitim Öğretim Yılı itibariyle Camili’ye taşınıyor. Sakarya MYO, 12 bin metrekare kapalı alandaki iki blokta eğitim-öğretim faaliyetlerine devam edecek.

Sakarya Yenikent’in beklenen projesinde imzalar atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karaman Atıksu Arıtma Tesisi ile terfi merkezlerindeki koku sorununu çözecek projenin sözleşmesini imzaladı.

Sakarya Sapanca ve Yenikent üniversiteye kavuşuyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Meslek Yüksek Okulu’nu Yenikent bölgesine taşıyacak olan projede devam eden çalışmaları inceledi.

13. Meslek Komitesi, ihtisas bölgesi çalışmalarına hız verdi!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) bünyesinde faaliyet gösteren inşaat malzemeleri ticaretiyle uğraşan 13. Meslek Komitesi, İnşaat Malzemecileri İhtisas Bölgesi ile ilgili çalışmalarına hız verdi.

yenikent Sakarya Meslek Yüksek Okulu Haberi

yenikent Sakarya Meslek Yüksek Okulu

Camili’de MYO’ya dönüştürülecek binalarda incelemelerde bulunan Başkan Toçoğlu, Yenikent bölgesi için konuştu. Toçoğlu, “Bu bölge için sosyal projeler ürettik; altyapı ve fiziki projelerdeki atılımlarla üst yapıdaki tüm bu yatırımlarımızı destekledik. Bölgenin potansiyelinin farkındayız. Yeni projeler için de hemşerilerimize taahhütlerimiz oldu. Tüm bu yatırımlar bir bir hayata geçirilecek. Yenikent bölgesi MYO Projesi gibi daha birçok uzun soluklu ve çözüm odaklı projeyle buluşacak” dedi.


Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar’ın da yer aldığı incelemelerde Başkan Toçoğlu, projede gelinen son nokta hakkında yetkililerden bilgiler aldı. Toçoğlu ayrıca Yenikent’e sözü verilen projeler üzerinde de çalışmayı sürdürdüklerini kaydederek, uzun soluklu ve çözüm odaklı yeni yatırımların müjdesini paylaşacaklarını söyledi.


İncelemenin ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Toçoğlu, “Sakarya Meslek Yüksekokulu’nun bazı bölümlerinin Yenikent’e taşınması konusunda üniversitemiz ile temaslarımız sürmekteydi....