16 / 05 / 2024

Yeniköy Hafriyat İnşaat adres

Yeniköy Hafriyat İnşaat adres

Yeniköy Hafriyat İnşaat Madencilik Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kamuran Toker ve Yusuf Kalkan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 4 Haziran'da Arnavutköy' de kuruldu.

Yıkıcılar Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yıkıcılar Hafriyat İnşaat Limited Şirketi Sarıyer'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Ekinci tarafından kuruldu.

Şah Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şah Hafriyat İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Uygun tarafından kuruldu.

Nur Mıcır Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Mıcır Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Maşallah Yılmaz tarafından kuruldu.

Avrupa Hafriyat İnşaat Taahhüt Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Hafriyat İnşaat Taahhüt Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Ülker tarafından kuruldu.

Sasa Yıkım Hafriyat İnşaat Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sasa Yıkım Hafriyat İnşaat Nakliye Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Açıkgöz tarafından kuruldu.

İnpa Hafriyat İnşaat Madencilik Limited Şirketi kuruldu!

İnpa Hafriyat İnşaat Madencilik Limited Şirketi bugün Ataköy'de 420 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kaplan tarafından kuruldu.

Seyyıl Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seyyıl Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yılmaz ve Seyit Muşluoğlu ortaklığında kuruldu.

Erim Hafriyat İnşaat Nakliyat Elektrik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erim Hafriyat İnşaat Nakliyat Elektrik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Özkan tarafından kuruldu.

Be Ka Hafriyat İnşaat İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Be Ka Hafriyat İnşaat İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Beyzağaç tarafından kuruldu.

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Güngör tarafından kuruldu.

Yüsra Hafriyat İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüsra Hafriyat İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Tatar tarafından kuruldu.

Nur Yıkım Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Yıkım Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sergen Kaşıkçı tarafından kuruldu.

Yıldırım Ata Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım Ata Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Çivi ve Koray Berber ortaklığında kuruldu.

Yeniköy Hafriyat İnşaat adres Haberi

Yeniköy Hafriyat İnşaat adres

Yeniköy Hafriyat İnşaat Madencilik Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kamuran Toker ve Yusuf Kalkan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 4 Haziran'da Arnavutköy' de kuruldu.


Yeniköy Hafriyat İnşaat Madencilik Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;

HAFRİYAT a.Zemin ve arazi hazırlama, alanın temizlenmesi ile kazı ve hafriyat işleri yapmak. b.Hafriyat işleri için gerekli olan her türlü iş makine, taşıt ve cihazların alımını satımını yapar. İnşaat öncesinde arazinin hazırlanması aşamasında yapılan kazı ve benzeri  faaliyetler sonucunda oluşan toprakların, konut, bina, köprü, yol ve benzeri alt ve üst yapıların yapımı ve yıkımı sırasında ortaya çıkan atıkların, yol havaalanı pisti ve  benzeri yapıların tamiratı, tadilatı, yenilenmesi ve yıkım sonrasında ortaya çıkan atıkların hafriyatını yapmak ve gerekli nakliye faaliyetlerinde bulunmak, hafriyat işlerinde  teknik...