01 / 05 / 2024

yeniköy yatağan termik santrali özelleştirmesi

yeniköy yatağan termik santrali özelleştirmesi

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, YEAŞ Yeniköy Yatağan Termik Santrali'nin işletme hakkının verilmesi için ihaleye çıktı. 13 Mart 2015 tarihine kadar teklifler alınacak. İhalenin ilanı bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Yatağan Belediyesi Muğla'da 3 arazi satıyor! Yazlık bölgede arazi arayanlar dikkat!

Muğla İli Yatağan Belediye Başkanlığı, Muğla Yatağan Turgut ve Bozüyük'te yer alan üç adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihalesi 10 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Yatağan Girme Barajı'nın yüzde 57'si tamamlandı!

Ekonomiye yılda 32 milyon liralık katkı sağlayacak olan Yatağan Girme Barajı'nın yüzde 57'si tamamlandı...

Eyüp Yeniköy Konakları kampanyalı ödeme!

Toplam 362 daire ve 12 dükkandan oluşan Yeniköy Konakları projesi İstanbul Eyüp Alibeyköy Güzeltepe bölgesinde inşa ediliyor. Eyüp Yeniköy Konakları kampanyalı ödeme şekline göre yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Muğla Yatağan'a 6 milyon TL'lik spor merkezi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, spor yatırımlarına son sürat devam ediyor, büyükşehir bu kapsamda Yatağan'a 5 milyon 981 Bin TL’lik spor merkezi inşa ediyor

Yeniköy Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yeniköy Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile 20 Temmuz 2017 tarihinde İsmail Fevzi Bozdağan ve Çağrı Bozdağan ortaklığında kuruldu.

Muğla Yatağan'da 64.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü,Muğla'nın Yatağan İlçesi, Kırıkköy Köyü'ndeki imarsız arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün bedeli 64 milyon 882 bin TL olarak belirlendi.

Aslı Enver Yeniköy'deki evden taşındı!

Murat Boz ve Aslı Enver beraberliklerini sonlandırdı. Candan kardeşlerle adı anılan Boz'un ihanetini affetmeyen Enver, Yeniköy'de birlikte yaşadıkları evden taşındı.

Muğla Yatağan Sağlık Evi açıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Yatağan Belediyesi işbirliğiyle Cazkırlar ve Yaylaköy Mahallelerinde yapılan yol, sağlık evi ve düğün salonu hafta sonu yapılan törenle tanıtıldı...

Küçükçekmece Gölü ve Yeniköy'e Kanal İstanbul bereketi!

Kanal İstanbul projesinin güzergahı henüz açıklanmadı ancak muhtemel güzergahın belli kısımlarında gayrimenkul fiyatları katlanmış durumda. ‘Çılgın proje’ için şu an en güçlü aday ise Küçükçekmece Gölü ile Karadeniz’e kıyısı olan Yeniköy hattı...

TOKİ Muğla Yatağan Konutları'nda çalışmalar başladı!

Muğla Yatağan ilçesi Madenler Mahallesi Büyükalan Mevkii 693 numaralı parselde yer teslimi gerçekleştirilen 1. Etap 282 konut ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı için yüklenici firma yetkilileri arazide çalışmalara başladı.

Denizli Yatağan'a meydan müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Serinhisar ilçesinin Yatağan Mahallesi’ni ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi’nin bölgede gerçekleştirdiği yatırımları inceleyen Başkan Zolan, ardından Yatağan Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

TOKİ Muğla Yatağan 285 konut ihalesi bugün!

TOKİ Muğla Yatağan, Madenler Mahallesi, Büyükalan Mevki'nde 285 konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlenmesi işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Muğla Yatağan Madenler Mahallesi'ne 285 konut yaptıracak!

TOKİ Muğla Yatağan, Madenler Mahallesi, Büyükalan Mevki'nde 285 konut (+3 KD) inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlenmesi işi ihalesi 25 Mayıs 2016 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

yeniköy yatağan termik santrali özelleştirmesi Haberi

yeniköy yatağan termik santrali özelleştirmesi

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:

İhale Konusu : Yeniköy Yatağan Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.’ye ait 11081 No.lu Ruhsat ve Bu Ruhsatın Kapsadığı Maden Sahası

Geçici Teminat Tutarı (ABD Doları): 2.000.000- (ikimilyon)

İhale Şartnamesi ve Tanıtım Dokümanı Bedeli (TL): 10.000- (onbin)

Önyeterlilik ve Son Teklif Verme Tarihi: 13/03/2015


1 - Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (İdare)’nca, 4046 sayılı Özelleştirme Uygulamaları Hakkında Kanun hükümleri çerçevesinde; Yeniköy Yatağan Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. (YEAŞ)’ye ait 11081 No.lu Ruhsat ve bu Ruhsatın kapsadığı maden sahası “İşletme Hakkının Verilmesi” yöntemi ile özelleştirilecektir.

2 - İhale, kapalı zarf içerisinde teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle pazarlık usulü ile gerçekleştirilecektir. İhale Komisyonu’nca gerekli görüldüğü takdirde ihale, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile açık artırma suretiyle sonuçlandırılabilecektir.

3 - İhaleye yalnızca...