03 / 05 / 2024

Yenimahalle 502 konutluk kentsel dönüşüm projesinde sözleşme heyecanı

Yenimahalle 502 konutluk kentsel dönüşüm projesinde sözleşme heyecanı

Yenimahalle Belediyesi'nin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde başlattığı bin 502 konutluk dev kentsel dönüşüm projesinde, mutlu sona gelindi.Geçtiğimiz Mart ayında gerçekleşen kura töreninde evlerini belirleyen hak sahipleri ile sözleşme imzalanmaya başlandı

Avrupa Konutları Yenimahalle satışta! Artaş'tan Bağcılar'a tam 780 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat'ın yeni projesi Avrupa Konutları Yenimahalle'yi satışa çıkardı. İstanbul Bağcılar'da hayata geçirilen Avrupa Konutları Yenimahalle'de 780 konut ve 48 ticari ünite yer alıyor.

Avrupa Konutları Yenimahalle ön talep topluyor! Artaş'tan Bağcılar'a 780 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat'ın yeni projesi Avrupa Konutları Yenimahalle ön talep topluyor. Projede 780 konut ve 48 ticari üniteye yer verilecek.

Kartepe'deki Sağlık Kent projesi iptal edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, pandemi döneminde Kartepe'de sağlıkçılar için inşa etmeyi taahhüt ettiği 502 konutluk sağlık kent projesinin ihalesini iptal etti.

YDA İnşaat'tan Ankara Yenimahalle'ye 5 bin 500 konutluk proje!

Ankara Yenimahalle'ye 5 bin 500 konutluk yeni proje geliyor. YDA İnşaat imzası ile hayata geçirilecek projede 50 blokta toplam 5 bin 500 konut yer alacak..

TOKİ Sivas Yenimahalle'de sözleşme dönemi bugün sona erdi!

40 konutluk TOKİ Sivas Yenimahalle projesindeki dairelerin sözleşme imzalama dönemi bugün sona erdi.

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli Konutları'nın kurası çekildi!

TOKİ tarafından Sivas Merkez Yenimahalle’ de inşası devam eden 224 konutluk projede hak sahiplerinin yaşamlarını sürdürecekleri yeni yuvaları kura ile belirlendi.

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli kura çekim yeri!

184 konutluk TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli projesindeki daireler kurayla satılıyor. İşte, TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli kura çekim yeri...

Dumankaya Mozaik'te Ramazan bereketi! 72 ay sıfır faiz!

Dumankaya Mozaik Evleri'nde daireler Nisan 2017 tarihinde tesliim ediliyor. 502 konutluk Dumankaya Mozaik projesinde 3+1 fiyatları 548 bin TL'den başlıyor...

Dumankaya Mozaik’te 153 bin TL'ye daire!

Dumankaya İnşaat, yeni projesi Sancaktepe Mozaik için lansmana özel bir kampanya hazırladı. Farklı seçeneklerden oluşan 502 konutluk projede, dairelerin Nisan 2017'de sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Yenimahalle inatçısı da direniyor!

Ankara Yenimahalle'deki kentsel dönüşüm bölgesinde bir gecekondu, çevresinin şantiyeye dönmesine rağmen, sahibinin pazarlığı sıkı tutması nedeniyle yıkılamıyor.Proje çerçevesinde, bin 98 gecekondunun yıkılarak yerine bin 502 konutun inşa edilecek.

Yenimahalle'de sözleşmeler imzalanıyor!

Yenimahalle Belediyesi'nin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde başlattığı bin 502 konutluk kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi. Geçtiğimiz mart ayında gerçekleşen kura töreninde evlerini belirleyen hak sahipleri ile sözleşme imzalanmaya başlandı.

Yenimahalle'de dönüşüm sonrası sözleşme heyecanı!

Yenimahalle Belediyesi'nin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde başlattığı bin 502 konutluk kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi.Geçtiğimiz mart ayında gerçekleşen kura töreninde evlerini belirleyen hak sahipleri ile sözleşme imzalanmaya başlandı.

Yenimahalle Belediyesi'nin 1.502 konutluk dönüşüm projesinde sona gelindi!

Yenimahalle Belediyesi'nin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde başlattığı bin 502 konutluk dev kentsel dönüşüm projesinde, geçtiğimiz Mart ayında gerçekleşen kura töreninde evlerini belirleyen hak sahipleri ile sözleşme imzalanmaya başlandı.

Yenimahalle 502 konutluk kentsel dönüşüm projesinde sözleşme heyecanı Haberi

Yenimahalle 502 konutluk kentsel dönüşüm projesinde sözleşme heyecanı

Yenimahalle Belediyesi'nin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde başlattığı bin 502 konutluk dev kentsel dönüşüm projesinde, mutlu sona gelindi. Geçtiğimiz Mart ayında gerçekleşen kura töreninde evlerini belirleyen hak sahipleri ile sözleşme imzalanmaya başlandı.


Rant için değil halk için kentsel dönüşüm anlayışıyla yaptığı çalışmalar ile binlerce insanı ev sahibi yapan Yenimahalle Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hak sahibi vatandaşlarla konut sözleşmesi imzalıyor. 


Blok blok imzalanıyor 

22 bloktan oluşan, 2+1,3+1 ve 4+1 seçeneklerinin bulduğu projede sözleşmeler, izdiham yaşanmaması için blok blok imzalanıyor. Sırası gelen bloktaki hak sahipleri, sms yoluyla bilgilendiriliyor. Konutların bulunduğu şantiye alanında yer alan belediye ofisinde sözleşmelerine imza koyan hak sahiplerinin sevinci de yüzlerine...