29 / 04 / 2024

yenimahalle Ankara Ostim Prestij telefon

yenimahalle Ankara Ostim Prestij telefon

Fırat Life Style, Dema Konut ve ZMK İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Ankara Ostim Prestij projesinde 0,25 faiz oranıyla 60 ay vade fırsatı sunuluyor...

Hit Yapı Hittown nerede? İşte açık adres!

Toplam 586 adet daire ve 62 adet ticari üniteden meydana gelen Hittown Yenimahalle "Ankara'ya birde buradan bakın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peki Hit Yapı Hittown nerede? İşte açık adres!

Yenimahalle Ostim Prestij tam fiyat listesi!

6 blok şeklinde yükselen Ostim Prestij projesi Ankara'da Ostim metrosunun tam yanında bulunuyor. Projede 259 ofis ve 98 iş yeri yer alıyor. Yenimahalle Ostim Prestij tam fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Ankara Ostim Prestij dükkan fiyatları!

Nakit ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanan Ankara Ostim Prestij projesi Fırat Life Style, Dema Konut ve ZMK İnşaat işbirliğiyle hayata geçiriliyor. Ankara Ostim Prestij dükkan fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Ankara Ostim Prestij ofis satışları!

Ankara Yenimahalle'de konumlandırılan Ankara Ostim Prestij projesinde 259 ofis ve 98 iş yerine yer veriliyor. İşte Ankara Ostim Prestij ofis satışları...

Yenimahalle Ostim prestij ofis fiyatları!

Ankara Yenimahalle'de inşa edilen Yenimahalle Ostim prestij ofis fiyatları 456 bin 300 TL'den başlıyor. Projede yer alan dükkan fiyatları ise haberimizin içinde bulunuyor.

Ankara Ostim Prestij ofis fiyatları!

Fırat Life Style, Dema Konut ve ZMK İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Ankara Ostim Prestij projesinde 0,25 faiz oranıyla 60 ay vade fırsatı sunuluyor...

Ankara Ostim Prestij Ofisleri 456 bin 300 TL'den satışta!

"Doğru yerde olmak kazandırır" sloganıyla basına tanıtılan Ostim Prestij projesi Fırat Life Style ve ZMK İnşaat ortaklığında hayata geçiriliyor. Proje toplam 357 bağımsız birimden meydana geliyor.

Ankara OSTİM OSB'deki eski binalar yenilenecek!

OSTİM OSB Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın, “Şu anda yeni binalar, temiz üretim yapan, kendi enerjisini üreten bir tarzda inşa ediliyor. Eski binalar da uzun vadede bu konseptle yenilenecek. " dedi.

Yenimahalle Ankara'nın parlayan yıldızı!

Ankara Gayrimenkul Müşavirleri Derneği (AGEM) Başkanı Erkan Aslan, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ziyaret etti. Dernek çalışmaları hakkında Başkan Yaşar’a bilgi veren Aslan “ Başkent’in parlayan yıldızı Yenimahalle” dedi.

Ostim Prestij Ankara projesinin ruhsatı çıktı!

Ankara Ostim Metro Durağı yanında yapılacak olan Ostim Prestij projesinin ruhsatı çıktı. Ostim Prestij projesi ofis ve iş merkezi olarak planlandı. Proje 18 ayda tamamlanacak...

Ankara OSTİM'de 102 bina yepyeni bir görünüme kavuşacak!

OSTİM'de birçoğu ömrünü tamamlamış üretim alanları çevreci anlayışla yenileniyor. Revizyon imar Planı çerçevesinde başlayan uygulamada, bugüne kadar 102 binayı yepyeni bir görünüme ve verimli bir kullanım alanına kavuşturma çalışmaları devam ediyor.

Ankara OSTİM'de 6 bin bina yenilenecek!

Türkiye'nin en büyük organize sanayi bölgelerinden OSTİM'de ömrünü tamamlamış yaklaşık 6 bin bina yenilenecek. Kapalı alanları 3 katına kadar artacak binaların çatılarında güneş panelleri kurulacak.

Ankara Ostim Ekopark Bölgesi imar planı askıda!

Ankara Ostim Ekopark Teknoloji Geliştirme Bölgesi imar planı değişikliği askıya çıkarıldı. Askı ilanı bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.

yenimahalle Ankara Ostim Prestij telefon Haberi

yenimahalle Ankara Ostim Prestij telefon

Ankara Yenimahalle'de Ostim metrosunun tam yanında hayata geçirilen Ostim Prestij  projesi 29 bin 685 metrekare arsa alanında yükseliyor. 


Fırat Life Style, Dema Konut ve ZMK İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Ankara Ostim Prestij projesinde 259 ofis ve 98 iş yeri bulunuyor. Proje 115 bin metrekare inşaat alanına sahip. 


"Doğru yerde olmak kazandırır" sloganıyla tanıtılan Ostim Prestij projesinde ofislerin genişlikleri 97 ila 165 metrekare arasında dizayn edilirken, dükkanların büyüklükleri ise 120 ila 1047 metrekare arasında tasarlandı.

  

Ankara Ostim Prestij ofis fiyatları!

Daire teslimlerinin 1 Ekim 2017'de yapılması hedeflenen Ankara Ostim Prestij Ofisleri projesinde ofis fiyatları 456 bin 300 TL'den, dükkan fiyatları 890 bin 400 TL'den başlayarak değişiyor. 


Yenimahalle Ostim Prestij projesi 8 ve 9 katlı 6 blok şeklinde yükseliyor. Peşinde yüzde 15 iskonto uygulanan projede...