02 / 05 / 2024

Yenimahalle Belediyesi 2015 projeleri

Yenimahalle Belediyesi 2015 projeleri

Hayata geçirdiği devasa yatırımlarıyla dikkat çeken Yenimahalle Belediyesi stantları, fuarda ziyaretçi akınına uğruyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da Yenimahalle standını ziyaret ederek projeleri yakından tanıma fırsatı buldu.

Ankara Yenimahalle Belediyesi'nden kira ödemelerine yüzde 50 indirim!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, 2021 yılı ilk meclis toplantısında belediyeye ait mülkler için kira ödemelerinde yüzde 50 indirim yapılmasına karar verdi. 

Yenimahalle Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Hafta sonu belediyenin tahsilat veznelerinin açık olacağını duyuran Yenimahalle Belediyesi, vergi mükelleflerini emlak vergisi konusunda uyardı. 

Yenimahalle Belediyesi'nden Ata Mahallesi’ne 2 yeni yatırım!

Yenimahalle Belediyesi ilçenin en hızlı gelişen mahallelerinden Ata Mahallesi’ne 2 yeni yatırım kazandıracak...

Yenimahalle Belediyesi dev yatırımlar hayata geçiriyor!

İlçenin dört bir yanını yatırımlarla donatan Yenimahalle Belediyesi, kentin kuzeyi için de düğmeye bastı.

Yenimahalle'de Emlakçılığın Altın Kuralları semineri düzenlendi!

Seminerlerine hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi, emlak sektörünün başarılı ismi Abidin Çağıran’ı Yenimahalleli vatandaşlarla buluşturdu

Ankara Yenimahalle'ye 5 yeni kültür merkezi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, 5 ilçeye 5 yeni kültür merkezi inşa edecek. Merkezler, Turgut Özal, Serhat, Susuz, Kaletepe ve Yakacık mahallelerine inşa edilecek.

Ankara Yenimahalle'de yeni yollar açılıyor!

Yenimahalle Belediyesi çetin geçen kış sezonunun ardından havaların düzelmesiyle beraber yeni yol yatırımları için ilçeyi abluka altına aldı.

Ankara Yenimahalle Belediyesi'nden inşaat sektörüne tam destek!

İMKON ve Yenimahalle Belediyesi arasında, inşaatlarda çalışanların mesleki yeterliliklerini arttırmaya yönelik iş birliği protokolü imzalandı.

Ankara Yenimahalle'ye yeni hizmet binaları!

Yenimahalle Belediyesi tarafından Macun Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Makina İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü, Akaryakıt İkmal Merkezi, Başşoförlük Binası ve Makine Parkı hizmete girdi

Yenimahalle Hükümet Konağı'nda son viraj!

Yıllarca atıl durumda kalarak madde bağımlılarının meskeni haline gelen ve 2015 yılında Yenimahalle Belediyesi'nin çabaları sonucu yıkılan eski 50'nci Yıl Yetiştirme Yurdu arsasında yapılması planlanan Yenimahalle Hükümet Konağı için geri sayım başladı.

Ankara Yenimahalle'ye 4 yeni sağlık ocağı geliyor!

Yenimahalle’ye yaptığı sağlık yatırımlarıyla ilçeye yeni bir çehre kazandıran Yenimahalle Belediyesi, kente 4 sağlık ocağı daha kazandırmaya hazırlanıyor.

Yenimahalle İvedik Köy Konağı tamamlandı!

Yenimahalle Belediyesi’nin, mahalle kültürünün kaybolmaması, dostluk, komşuluk ve dayanışma ilişkilerinin devam edebilmesi amacıyla başlattığı mahalle evleri projesi kapsamında yapılan İvedik Köy Konağı tamamlandı.

Yenimahalle Belediyesi Avrasya Kent Fuarı'nda!

Yenimahalle Belediyesi, Reed TÜYAP tarafından TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Avrasya Kent - Yaşanabilir Kentler için Altyapı Çevre Düzenlemeleri Fuarı’nda açtığı stantla ilgi odağı oldu.

Yenimahalle Belediyesi 2015 projeleri Haberi

Yenimahalle Belediyesi 2015 projeleri


En büyük fuar organizasyonlarından biri olan 84’üncü İzmir Enternasyonal Fuarı, sadece Türkiye’de değil, uluslararası arenada da büyük ilgi görmeye devam ediyor.


İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Yenimahalle farkı


En büyük fuar organizasyonlarından biri olan 84’üncü İzmir Enternasyonal Fuarı, sadece Türkiye’de değil, uluslararası arenada da büyük ilgi görmeye devam ediyor. Hayata geçirdiği devasa yatırımları ve yeni projeleriyle dikkat çeken Yenimahalle Belediyesi stantları, fuarda ziyaretçi akınına uğruyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da Yenimahalle standını ziyaret ederek projeleri yakından tanıma fırsatı buldu.


Her yıl yerli, yabancı bini aşkın firmanın ve 60’tan fazla ülkenin boy gösterdiği Kültürpark’ta gerçekleşen fuarda Yenimahalle Belediyesi; eğitim, kültür, sağlık ve spor alanında hayata geçirdiği dev projelerini katılımcılara sunarak tanıtımlarda bulunuyor.


Ziyaretçiler Atatürk’ün evine yolculuk ediyor


Karşıyaka Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisi, Bülent Ecevit,...