27 / 04 / 2024

Yenimahalle Belediyesi Antalya Expo

Yenimahalle Belediyesi Antalya Expo

6. Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı Antalya City Expo ‘ya katılan Yenimahalle Belediyesi projelerin sergilendiği standıyla Antalya City Expo'nun gözdesi oldu.

Döşemealtı Belediyesi, Antalya'da arsa satacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlara müjde!

Antalya İli Döşemealtı Belediyesi Döşemeyol İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Antalya Döşemealtı'nda yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 17 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kepez Belediyesi 4 konut ve 14 arsa satacak! Antalya'da arsa ve konut arayalar bu tarihe dikkat!

Kepez Belediyesi Antalya'da 4 konut ve 14 arsa satacak. Antalya'da arsa ve konut arayalar bu tarihe dikkat... İşte o ihale ilanı...

Antalya Alanya Belediyesi'nden iş merkezi yapım ve kiralama ihalesi!

Antalya Alanya Belediyesi, Antalya ili, Alanya ilçesi, Mahmutlar Mahallesi 887 ada 1 parseldeki 4 bin 833 metrekarelik arsada iş merkezi inşa edilmesi ve 15 sene süreyle işletilmesi ihalesini gerçekleştirilecek. Toplam maliyet 92 milyon 684 bin 663 TL olarak belirlendi...

Antalya Demre Belediyesi'nden satılık 76 iş yeri!

Antalya Demre Belediyesi, Antalya ili, Demre ilçesi, Beymelek Mahallesinde yer alan 76 iş yerini satıyor...

Ankara Yenimahalle Belediyesi'nden kira ödemelerine yüzde 50 indirim!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, 2021 yılı ilk meclis toplantısında belediyeye ait mülkler için kira ödemelerinde yüzde 50 indirim yapılmasına karar verdi. 

Yenimahalle Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Hafta sonu belediyenin tahsilat veznelerinin açık olacağını duyuran Yenimahalle Belediyesi, vergi mükelleflerini emlak vergisi konusunda uyardı. 

Yenimahalle Belediyesi'nden Ata Mahallesi’ne 2 yeni yatırım!

Yenimahalle Belediyesi ilçenin en hızlı gelişen mahallelerinden Ata Mahallesi’ne 2 yeni yatırım kazandıracak...

Ankara Yenimahalle'de 8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, İvedik ve Macun mevkiideki 2 arsasını ihale ile satıyor. İhale 21 Aralık'ta gerçekleşecek..

Ankara Yenimahalle'de 7.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, İvedik mevkiideki 2 arsasını ihale usulü ile satışa sunuyor. Arsalar için ihale 9 Kasım'da gerçekleşecek..

Yenimahalle Kaletepe'ye kültür merkezi inşa ediliyor!

Yenimahalle Belediyesi’nin 8 yıldır Şentepe Bölgesi’ne yaptığı yatırımlar hız kesmeden devam ediyor.

Yenimahalle Belediyesi dev yatırımlar hayata geçiriyor!

İlçenin dört bir yanını yatırımlarla donatan Yenimahalle Belediyesi, kentin kuzeyi için de düğmeye bastı.

Antalya Büyükşehir'den yeni proje!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan karar gereğince Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Konyaaltı Çakırlar ve Liman Mahallerinde yeni projeye imza atacak..

Yenimahalle Evrensel Değerler Çocuk Müzesi açılıyor!

Yenimahalle Belediyesi'nin ilçede hayata geçirdiği Evrensel Değerler Çocuk Müzesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda açılıyor.

Yenimahalle Belediyesi Antalya Expo Haberi

Yenimahalle Belediyesi Antalya Expo


6. Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı Antalya City Expo ‘ya katılan Yenimahalle Belediyesi projelerin sergilendiği standıyla fuarın gözdesi oldu. Yaklaşık 150 katılımcının yer aldığı ve 30 bin ziyaretçinin beklendiği fuarın ilk gününde Yenimahalle Belediyesi, Ankara’yı temsil eden tek belediye olurken, katılımcıların da ilgi odağı oldu.


Fuarın açılış törenine İç Anadolu Belediyeler Birliği ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın yanı sıra Antalya Valisi Muammer Türker, Kepez Belediye Başkanı ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü, Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hayrettin Güngör katıldı. Açılış töreninden sonra fuar alanında incelemeler yapan Yaşar, belediyecilik ve şehirleşme alanındaki yeni teknolojiler hakkında bilgi aldı. Belediyelerin bilişim çağını yakalaması gerektiğini ve sürekli kendilerini yenilemelerinin önemli olduğunu ifade eden Yaşar, “Biz Yenimahalle Belediyesi olarak çalışmalarımızı günümüz koşullarına...