04 / 05 / 2024

Yenimahalle Belediyesi iletişim

Yenimahalle Belediyesi iletişim

Yenimahalle Belediyesi, Yenimahalle metro durağı karşısında yaşama geçirdiği kapalı pazar yeri ve sosyal tesisin ardından ikinci yatırımını Karşıyaka bölgesinde gerçekleştirecek .

Yenimahalle Belediyesi imar planı değişikliğini yayınladı!

Yenimahalle Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre Yenimahalle Belediyesi imar planı değişikliğini yayınladı...

Yenimahalle Atakent Nevi Konutları iletişim!

Daire büyüklüklerinin 167 metrekareden başladığı proje toplam 96 adet daireden meydana geliyor. Yenimahalle Atakent Nevi Konutları iletişim bilgilerine göre 0312 479 22 82 olarak belirlendi.

Moment Beştepe Yenimahalle iletişim!

Toplam 330 tane home ofis ve 22 tane dükkanın bulunduğu proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Moment Beştepe Yenimahalle iletişim bilgilerine göre telefon numarası 444 74 01 olarak belirlendi.

Yenimahalle Moment Beştepe iletişim!

Yenimahalle Moment Beştepe iletişim için 444 74 01 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 2 blok halinde hayata geçirilecek projede ofislerin büyüklükleri 70 ile 198 metrekare arasında değişiyor.

Akkent Paradise Gardens Yenimahalle iletişim!

Akkent Paradise Gardens Yenimahalle iletişim için 0312 566 11 11 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 8 blok halinde hayata geçirilen proje 436 adet daire ve 36 adet cadde mağazasından oluşuyor.

Kayseri Bal Konut iletişim!

Kayseri Belediyesi'nin 2 bin 400 konutluk Yeni Karesi Bal Konut projesinin lanmanı yarın saat 11:00'da Balkot'ta gerçekleşecek. İşte, Kayseri Bal Konut iletişim bilgileri...

Ankara Sierra Yaşamkent iletişim!

5 blok şeklinde inşa edilen proje Ankara İl'i Yenimahalle İlçe'sinde hayata geçiriliyor. Ankara Sierra Yaşamkent iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0312 217 62 17 olarak belirlendi.

Yenimahalle Sierra Yaşamkent iletişim!

Yenimahalle Sierra Yaşamkent iletişim numarası 0312 217 62 17 olarak belirlendi. Kargın İnşaat imzası ile yükselen projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul iletişim!

Yarın Beyoğlu Belediyesi'nde lansmanı yapılacak olan Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul iletişim için 0212 216 22 30 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Proje Piyalepaşa Gayrimenkul imzası ile yükseliyor.

Yenimahalle Park Avenue iletişim!

Yenimahalle Park Avenue iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje lokasyon olarak Kızılay'a 7-8 dakika, Hastane ve Macunköy duraklarına ise 5 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.

YDA Park Avenue Yenimahalle iletişim!

YDA Park Avenue Yenimahalle iletişim numatası 04312 386 38 38. Teslimlerinin 2016 yılının Temmuz ayında teslim edilemeye başlayacak olan projede dairelerin fiyatları 350 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Park Avenue Ankara iletişim bilgisi!

YDA Group tarafından hayata geçirilen Park Avenue Residence projesi, Ankara Yenimahalle bölgesinde inşa ediliyor. Konutların satışlarının devam ettiği Park Avenue Ankara iletişim bilgisi şu şekilde...

Ankara Park Avenue iletişim!

YDA Group tarafından Başkent Ankara Yenimahalle'de inşa edilen ve içinde 3 oda 1 salon ile 4 oda 1 salon daire seçeneklerinin bulunduğu Ankara Park Avenue iletişim bilgileri...

Esenyurt N City iletişim!

İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü’ne 5 km, Atatürk Havalimanı’na 14 km, Esenyurt Belediyesi’ne 5 km, Esenyurt Devlet Hastanesi’ne 5 km, Torium Avm’ye 7 km, Avcılar metrobüs durağına ise 5 km uzaklıkta yükselen Esenyurt N City iletişim bilgileri kapsam

Yenimahalle Belediyesi iletişim Haberi

Yenimahalle Belediyesi iletişim

Yenimahalle Belediyesi, Yenimahalle metro durağı karşısında yaşama geçirdiği kapalı pazar yeri ve sosyal tesisin ardından ikinci yatırımını Karşıyaka bölgesinde gerçekleştirecek. Haftanın belirli günleri dışında atıl ve boş alanlar olarak kalan pazar yerlerini, sosyal donatı alanlarıyla zenginleştiren ve özel bir komplekse dönüştüren Yenimahalle Belediyesi, Karşıyaka’da kolları sıvadı. Farklı bir mimari yaklaşımla ele alınan Karşıyaka Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi, yaklaşık 28 bin m2’lik kapalı alana sahip olacak. Proje, pazar alanı ihtiyacına çözüm getirmenin ötesinde, bölge halkına pek çok farklı hizmetler sunabilecek özellikte olacak.


KARŞIYAKA’DA YOK YOK

Tesiste bay ve bayan yüzme havuzu ve fitness merkezleri, pilates-yoga vb. salonlar, Türk hamamı hizmeti içeren spor kompleksi, yaz-kış hizmet vermeye hazır mekanik havalandırmalı, teknik donanımları yüksek düğün salonları, akvaryum gezi alanları ve kafeteryalar yer...