28 / 04 / 2024

Yenimahalle Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

Yenimahalle Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

Yenimahalle Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından, Ankara Yenimahalle 60411 ada 4 ve 7 parsellere ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı önerisi bugün askıya çıkarıldı.

Ankara Yenimahalle'de 3 uygulama imar planı değişikliği askıya çıktı!

Yenimahalle Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından, Ankara Yenimahalle, 42687 ada 2 parsel, 14688 ada 1 parsel ve 60466 ada 3 parsele ilişkin 1/000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı...

Yenimahalle Batı Sitesi imar planı değişikliği askıya çıktı!

Yenimahalle Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Batısitesi Mahallesi 15657 ada 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 30 ve 31 parsellere ilişkin 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı...

Ankara Özevler Mahallesi imar planı değişikliği askıya çıktı!

Yenimahalle Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından, Özevler Mahallesi 60577 ada 1 parselden trafo yeri ayrılmasına ilişkin 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı. Askı ilanı bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Ankara Yenimahalle Belediyesi'nden kira ödemelerine yüzde 50 indirim!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, 2021 yılı ilk meclis toplantısında belediyeye ait mülkler için kira ödemelerinde yüzde 50 indirim yapılmasına karar verdi. 

Yenimahalle Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Hafta sonu belediyenin tahsilat veznelerinin açık olacağını duyuran Yenimahalle Belediyesi, vergi mükelleflerini emlak vergisi konusunda uyardı. 

Yenimahalle Belediyesi'nden Ata Mahallesi’ne 2 yeni yatırım!

Yenimahalle Belediyesi ilçenin en hızlı gelişen mahallelerinden Ata Mahallesi’ne 2 yeni yatırım kazandıracak...

Yenimahalle Belediyesi dev yatırımlar hayata geçiriyor!

İlçenin dört bir yanını yatırımlarla donatan Yenimahalle Belediyesi, kentin kuzeyi için de düğmeye bastı.

Ankara Yenimahalle Belediyesi'nden inşaat sektörüne tam destek!

İMKON ve Yenimahalle Belediyesi arasında, inşaatlarda çalışanların mesleki yeterliliklerini arttırmaya yönelik iş birliği protokolü imzalandı.

Adapazarı Belediyesi'nden kentsel dönüşüm eğitimi!

Adapazarı Belediyesi İmar Şehircilik Müdürlüğü, Yapı Kontrol ve Emlak İstimlâk Müdürlüğü personeline hafta sonunda 1 günlük eğitim verildi.

Yenimahalle Hükümet Konağı'nda son viraj!

Yıllarca atıl durumda kalarak madde bağımlılarının meskeni haline gelen ve 2015 yılında Yenimahalle Belediyesi'nin çabaları sonucu yıkılan eski 50'nci Yıl Yetiştirme Yurdu arsasında yapılması planlanan Yenimahalle Hükümet Konağı için geri sayım başladı.

Ceyhan Belediyesi'nden imar mevzuatı eğitimi!

Ceyhan Belediyesi İmar Müdürlüğü ve Kentsel Tasarım Müdürlüğü personellerine 'İmar mevzuatı ve şehirleşme ' konulu 2 gün süren eğitim verildi.

Osmangazi Belediyesi geçen yıl 1.992 inşaata ruhsat verdi!

Osmangazi Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, geçtiğimiz yıl içinde toplam bin 992 inşaat ruhsatı verdi. 2015 yılında bin 700 olan bu sayı 2016'da a yüzde 17’lik bir artış gösterdi.

Ankara Yenimahalle'ye 4 yeni sağlık ocağı geliyor!

Yenimahalle’ye yaptığı sağlık yatırımlarıyla ilçeye yeni bir çehre kazandıran Yenimahalle Belediyesi, kente 4 sağlık ocağı daha kazandırmaya hazırlanıyor.

Yenimahalle İvedik Köy Konağı tamamlandı!

Yenimahalle Belediyesi’nin, mahalle kültürünün kaybolmaması, dostluk, komşuluk ve dayanışma ilişkilerinin devam edebilmesi amacıyla başlattığı mahalle evleri projesi kapsamında yapılan İvedik Köy Konağı tamamlandı.

Yenimahalle Belediyesi Avrasya Kent Fuarı'nda!

Yenimahalle Belediyesi, Reed TÜYAP tarafından TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Avrasya Kent - Yaşanabilir Kentler için Altyapı Çevre Düzenlemeleri Fuarı’nda açtığı stantla ilgi odağı oldu.

Yenimahalle Belediyesi'nin 2017 bütçesi 410,5 milyon TL!

Yenimahalle Belediyesi’nin 2017 yılı mali bütçesi, Ekim ayı meclis toplantısında görüşüldü. Oy çokluğuyla meclisten geçen Yenimahalle’nin bütçesi 410 milyon 500 bin Türk lirası olarak belirlendi.

Yenimahalle Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Haberi

Yenimahalle Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü


Yenimahalle Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından, Ankara Yenimahalle 60411 ada 4 ve 7 parsellere ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı önerisi askıya çıkarıldı. Askı ilanı bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.



Yenimahalle Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden:


Yenimahalle 60411 ada 4 ve 7 parsellere ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı önerisi, Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğü panosuna asılmıştır.

İlgililere ilanen...