02 / 05 / 2024

Yenimahalle Mehmet Haberal Sosyal Tesisleri açıldı!

Yenimahalle Mehmet Haberal Sosyal Tesisleri açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Yenimahalle Belediyesi, Mehmet Haberal Sosyal Tesisleri'ni hizmete açtı.



Yenimahalle Belediyesi ilçe sakinlerinin spor yaparak zinde kalması ve kültürel, sosyal etkinliklerden yararlanması için çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Yenimahalle Belediyesi'nde yer alan habere göre, İlçeye kazandırılan üç tam donanımlı olimpik yüzme havuzu ve spor merkeziyle adından sıkça söz ettiren Yenimahalle Belediyesi, 4’üncü olimpik yüzme havuzunu Şentepe bölgesinde inşa etti. Prof. Dr. Mehmet Haberal’ın adının verildiği tesisi Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu açtı.

Açılışa yoğun katılım

Şentepe’de sosyal ve kültürel alanda mahalle sakinlerinin birçok ihtiyacını karşılayacak olan dev tesisin açılış törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Başkan Vekili Levent Gök, Prof. Dr. Mehmet Haberal, CHP  Ankara  İl Başkanı Rıfkı Güvener, CHP Yenimahalle, Çankaya, Etimesgut, Mamak İlçe Başkanları ve Yönetimleri, CHP’li milletvekilleri, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve eşi Azize Yaşar, muhtarlar ve çok sayıda ilçe sakini katılım gösterdi.

Yenimahalle tüm Türkiye’de adını duyurdu

Yenimahalle Belediyesinin yapmış olduğu projelerle ilçeye büyük değer kazandırdığını dile getiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Güzel ve umutlu bir gündeyiz. Bir belediye başkanından vatandaşların arasında hiçbir ayrım yapmadan, ötekileştirmeden ve harcadığı her kuruşun hesabını vererek, kul hakkı yemeden hizmet etmesini bekleriz. Bu saydığım özelliklerin hepsi Fethi Yaşar’da mevcut. O sizin içinizden biri, Yenimahalle’nin Fethi Abisi. Yenimahalle Belediyesi onun döneminde sadece Ankara’da değil bütün Türkiye’de ürettiği projelerle isim yapmış bir belediye oldu. Gelecek dönemde de sizin desteğinizle çalışmalarına devam edeceğine inanıyorum” dedi.

“Sevdam Yenimahalle”

Göreve geldiği günden beri ilçenin her bölgesine eşit hizmet götürerek, vatandaşa hizmet vermeye çalıştığını dile getiren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Yenimahalle’de çocuklarımızın donanımlı bireyler olarak yetişmesi, vatandaşlarımızın kültürel ve sosyal etkinliklerden geri kalmaması ve boş vakitlerini kendini geliştirerek değerlendirmesi için dur durak demeden çalışıyoruz. Açacağımız bu tesis, Şentepe bölgesine büyük değer katacak, haftanın 7 günü ilçe sakinlerimize ve Şentepelilere hizmet sunacaktır. Vatandaşlarımızın huzur ve mutluluğu için çalışmaya ve Yenimahalle’ye değer katan projeler üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 


Geri Dön