04 / 05 / 2024

Yenimahalle Belediyesi konutlarında sözleşme imzalanıyor

Yenimahalle Belediyesi konutlarında sözleşme imzalanıyor

Yenimahalle Belediyesi'nin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde başlattığı bin 502 konutluk dev kentsel dönüşüm projesinde, geçtiğimiz Mart ayında gerçekleşen kura töreninde evlerini belirleyen hak sahipleri ile sözleşme imzalanmaya başlandı.

Ankara Yenimahalle Belediyesi'nden kira ödemelerine yüzde 50 indirim!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, 2021 yılı ilk meclis toplantısında belediyeye ait mülkler için kira ödemelerinde yüzde 50 indirim yapılmasına karar verdi. 

Akgedik Yunuskent Konutları'nda ilk etap tamamlandı!

Manisa İli Yunusemre ilçesinde, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Yunusemre Belediyesi tarafından hayata geçirilen  Yunuskent Konutları'nda ilk etap tamamlandı.

Gaziantep Güzelyurt Konutları'nda ihaleyle satışlar başladı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Gaziantep 2’nci Etap Güzelyurt Sosyal Konutları’nda 205 daire için 1000 kişi başvurdu. 

Kahramanmaraş Yıldızevler Konutları'nda başvurular başladı!

Yıldızevler Konutları Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından dar gelirliler hayata geçiriliyor. Başvuruların bugün başladığı Yıldızevler Konutları'nda toplam 684 daire yer alıyor.

Ordu Yenimahalle Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Yenimahalle Kavşağı'nda çalışmalar başladı, kavşak trafik sorununu da çözecek.

Kütahya 1453 Toplu Konutları'nda inşaat hızlandı!

Kütahya Belediyesi tarafından Parmakören'de hayata geçirilen 1453 Toplu Konutları'nda inşaat hızla yükseliyor. 72 bloktan oluşan projede 4 kata kadar inşaatı tamamlandı.

Mavikent 5. Etap Konutları'nda kuralar yarın çekilecek!

TOKİ ve Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent 5. Etap Konutları'nda kura çekilişi yarın gerçekleşecek. Kuraya 32 bin 117 kişi dahil edilecek.

TOKİ Beydağı Konutları'nda 71 evin kurası çekildi!

TOKİ ve Malatya Belediyesi'nce inşa edilen Beydağı Kentsel Dönüşüm Konutları'nda kura çekilişi gerçekleşti. 60 hak sahibine 1 ve 2. etapta 71 daire teslim edildi.

Ankara Yenimahalle Belediyesi'nden inşaat sektörüne tam destek!

İMKON ve Yenimahalle Belediyesi arasında, inşaatlarda çalışanların mesleki yeterliliklerini arttırmaya yönelik iş birliği protokolü imzalandı.

Yenimahalle Belediyesi Avrasya Kent Fuarı'nda!

Yenimahalle Belediyesi, Reed TÜYAP tarafından TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Avrasya Kent - Yaşanabilir Kentler için Altyapı Çevre Düzenlemeleri Fuarı’nda açtığı stantla ilgi odağı oldu.

Kocaeli Çınarlıkent Konutları'nda ön teslimler başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş. tarafından yapılan Çınarlıkent konutlarında sona gelindi. Yapımı tamamlanmak üzere olan konutların toplam 418 adedinin 28 Kasım tarihinde ön teslimine başlanacak.

Kocaeli Çınarlıkent Konutları'nda teslimler başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Derince Çınarlıkent Konutları’nda ön teslim öncesinde incelemelerde bulundu.

TOKİ Çorum Kargı Konutları'nda son sözleşme tarihi bugün!

TOKİ ve Çorum Kargı Belediyesi ortaklığı ile inşa edilen TOKİ Çorum Kargı Konutları'nda toplamda 243 daire yer alıyor. TOKİ Çorum Kargı Konutları'nda son sözleşme tarihi bugün olarak belirlendi.

Yenimahalle Belediyesi konutlarında sözleşme imzalanıyor Haberi

Yenimahalle Belediyesi konutlarında sözleşme imzalanıyor

Yenimahalle Belediyesi'nin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde başlattığı bin 502 konutluk dev kentsel dönüşüm projesinde, mutlu sona gelindi. Geçtiğimiz Mart ayında gerçekleşen kura töreninde evlerini belirleyen hak sahipleri ile sözleşme imzalanmaya başlandı. 


BLOK BLOK İMZALANIYOR 


22 bloktan oluşan, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçeneklerinin bulduğu projede sözleşmeler, izdiham yaşanmaması için blok blok imzalanıyor. Sırası gelen bloktaki hak sahipleri, sms yoluyla bilgilendiriliyor. Konutların bulunduğu şantiye alanında yer alan belediye ofisinde sözleşmelerine imza koyan hak sahiplerinin sevinci de yüzlerine yansıyor. 


KONUTLAR BÖLGENİN DEĞERİNE DEĞER KATTI 


Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde başlatılan kentsel dönüşüm projesi ile inşa edilen lüks konutlar, bölgenin çehresini değiştirdi. Kaliteli malzemelerle, modern bir şekilde inşa edilen konutlar, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ni ilçenin yükselen değerlerinden biri haline getirdi. Belediye ekiplerinin alanda yaptıkları çevre düzenlemelerinde de sona...