28 / 04 / 2024

Yenimahalle Belediyesi kreşleri

Yenimahalle Belediyesi kreşleri

Okul öncesi yaştaki çocuklara oyun ve eğitimi iç içe vererek onları geleceğe hazırlayan Yenimahalle Belediyesi kreşlerinde 2015-2016 eğitim- öğretim yılı başladı.

Ankara Yenimahalle Belediyesi'nden kira ödemelerine yüzde 50 indirim!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, 2021 yılı ilk meclis toplantısında belediyeye ait mülkler için kira ödemelerinde yüzde 50 indirim yapılmasına karar verdi. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi AVM'leri kapatıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle AVM'leri geçici olarak kapatıyor...

Yenimahalle Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Hafta sonu belediyenin tahsilat veznelerinin açık olacağını duyuran Yenimahalle Belediyesi, vergi mükelleflerini emlak vergisi konusunda uyardı. 

Yenimahalle Belediyesi'nden Ata Mahallesi’ne 2 yeni yatırım!

Yenimahalle Belediyesi ilçenin en hızlı gelişen mahallelerinden Ata Mahallesi’ne 2 yeni yatırım kazandıracak...

Yenimahalle Belediyesi dev yatırımlar hayata geçiriyor!

İlçenin dört bir yanını yatırımlarla donatan Yenimahalle Belediyesi, kentin kuzeyi için de düğmeye bastı.

Ankara Yenimahalle Belediyesi'nden inşaat sektörüne tam destek!

İMKON ve Yenimahalle Belediyesi arasında, inşaatlarda çalışanların mesleki yeterliliklerini arttırmaya yönelik iş birliği protokolü imzalandı.

Yenimahalle Belediyesi Avrasya Kent Fuarı'nda!

Yenimahalle Belediyesi, Reed TÜYAP tarafından TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Avrasya Kent - Yaşanabilir Kentler için Altyapı Çevre Düzenlemeleri Fuarı’nda açtığı stantla ilgi odağı oldu.

Hendek Yenimahalle'ye yeni otopark!

Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yenimahalle Yıldırım Beyazıt Caddesi Kız Meslek Lisesi yanı, 150 metre yaya yolu, 450 metrekare otopark çalışması yapılıyor. 2057’nci sokakta da 150 metre yaya yolu çalışması devam ediyor.

Yenimahalle Belediyesi'nin 2017 bütçesi 410,5 milyon TL!

Yenimahalle Belediyesi’nin 2017 yılı mali bütçesi, Ekim ayı meclis toplantısında görüşüldü. Oy çokluğuyla meclisten geçen Yenimahalle’nin bütçesi 410 milyon 500 bin Türk lirası olarak belirlendi.

Yenimahalle Belediyesi’nden vergi affı uyarısı!

Vatandaşların belediyelere olan vergi borçlarının yeniden yapılandırılmasına ilişkin Vergi Affı Kanunu Resmi Gazete ’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yenimahalle Belediyesi vergi affı ile ilgili mükelleflere çağrıda bulunarak yapılandırmadan faydalanmaları uyarısında bulundu.

Yenimahalle Belediyesi garaj ve yemek salonunu yeniliyor!

YENİMAHALLE Belediyesi'nin dış cephesini ve katlarını yenileyerek, belediyeye sihirli dokunuşlar yapan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, belediye garajını ve yemek salonunu da yeniden inşa ediyor.

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri yol çalışmalarına devam ediyor!

PURSAKLAR Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Temmuz ayı içerisinde başlatmış oldukları çalışmaların birçoğunu tamamlayarak ilçe genelindeki metrelerce kaldırım ve bordür çalışması yaptı.

Ankara Yenimahalle Belediyesi'nden 10 milyon 593 bin TL'ye satılık arsa!

Mülkiyeti Ankara Yenimahalle Belediyesi'ne ait olan imar durumuna göre cinsi konut+kentsel servis alanı olan arsa 10 milyon 593 bin TL bedelle satılıyor.

Yenimahalle Belediyesi kreşleri Haberi

Yenimahalle Belediyesi kreşleri

 Her yıl olduğu gibi eğlenceli ve eğitici bir yıl geçirecek olan kreşli minikler, ders başı yaptı. Göreve geldiğinde Yenimahalle'de yalnızca 1 kreş olduğunu hatırlatan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar "Mevcutta hizmet veren 3 yeni kreşimize yenilerini ekleyeceğiz. Yenimahalle genelinde 4 yeni kreş için çalışmalara başladık" diye konuştu.


Sabah...