28 / 04 / 2024

yenimahalle belediyesi park

yenimahalle belediyesi park

Gecekonduların ağırlıkta olduğu Şentepe bölgesinde kentsel dönüşümün yaşanması ile birlikte imar planları doğrultusunda yeşil alan çalışmalarına başlayan belediye, bölgeye 7 yeni park kazandırmak amacıyla çalışmalara başladı...

Ankara Yenimahalle Belediyesi'nden kira ödemelerine yüzde 50 indirim!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, 2021 yılı ilk meclis toplantısında belediyeye ait mülkler için kira ödemelerinde yüzde 50 indirim yapılmasına karar verdi. 

Yenimahalle Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Hafta sonu belediyenin tahsilat veznelerinin açık olacağını duyuran Yenimahalle Belediyesi, vergi mükelleflerini emlak vergisi konusunda uyardı. 

Yenimahalle Belediyesi'nden Ata Mahallesi’ne 2 yeni yatırım!

Yenimahalle Belediyesi ilçenin en hızlı gelişen mahallelerinden Ata Mahallesi’ne 2 yeni yatırım kazandıracak...

Yenimahalle Belediyesi dev yatırımlar hayata geçiriyor!

İlçenin dört bir yanını yatırımlarla donatan Yenimahalle Belediyesi, kentin kuzeyi için de düğmeye bastı.

Amasya Belediyesi’nden çocuklara oyun parkı geliyor!

Amasya Belediyesi park ve bahçeler Müdürlüğü tarafından çocuklar için Akbilek ve Şeyhcui Mahallelerinde oyun parkları yapıldı.

Düzce Belediyesi'nden Park Gölet açıklaması!

Düzce Belediyesi Park Gölet işletmesi hakkında basında çıkan haberlere karşı bir açıklama yaptı. İşte Düzce Belediyesi'nden yapılan o açıklama...

Ankara Yenimahalle Belediyesi'nden inşaat sektörüne tam destek!

İMKON ve Yenimahalle Belediyesi arasında, inşaatlarda çalışanların mesleki yeterliliklerini arttırmaya yönelik iş birliği protokolü imzalandı.

Ankara Yenimahalle'ye yeni hizmet binaları!

Yenimahalle Belediyesi tarafından Macun Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Makina İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü, Akaryakıt İkmal Merkezi, Başşoförlük Binası ve Makine Parkı hizmete girdi

Yenimahalle Belediyesi Avrasya Kent Fuarı'nda!

Yenimahalle Belediyesi, Reed TÜYAP tarafından TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Avrasya Kent - Yaşanabilir Kentler için Altyapı Çevre Düzenlemeleri Fuarı’nda açtığı stantla ilgi odağı oldu.

Yenimahalle Belediyesi'nin 2017 bütçesi 410,5 milyon TL!

Yenimahalle Belediyesi’nin 2017 yılı mali bütçesi, Ekim ayı meclis toplantısında görüşüldü. Oy çokluğuyla meclisten geçen Yenimahalle’nin bütçesi 410 milyon 500 bin Türk lirası olarak belirlendi.

Yenimahalle Belediyesi’nden vergi affı uyarısı!

Vatandaşların belediyelere olan vergi borçlarının yeniden yapılandırılmasına ilişkin Vergi Affı Kanunu Resmi Gazete ’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yenimahalle Belediyesi vergi affı ile ilgili mükelleflere çağrıda bulunarak yapılandırmadan faydalanmaları uyarısında bulundu.

Fatih Belediyesi'nden yeni park!

Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Fatih’te yeşil alanı arttırma çalışmalarını hız kesmeden sürdürmeye devam ediyor.

Yenimahalle Belediyesi garaj ve yemek salonunu yeniliyor!

YENİMAHALLE Belediyesi'nin dış cephesini ve katlarını yenileyerek, belediyeye sihirli dokunuşlar yapan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, belediye garajını ve yemek salonunu da yeniden inşa ediyor.

yenimahalle belediyesi park Haberi

yenimahalle belediyesi park


Yenimahalle Belediyesi ilçeyi yeşile boyamaya devam ediyor. Gecekonduların ağırlıkta olduğu Şentepe bölgesinde kentsel dönüşümün yaşanması ile birlikte imar planları doğrultusunda yeşil alan çalışmalarına başlayan belediye, yaklaşık 90 bin kişinin yaşadığı bölgeye 7 yeni park kazandırmak amacıyla harekete geçti. Pamuklar, Kaletepe, Burç, Barıştepe, Avcılar ve Çiğdemtepe'ye yeni yeşil alanlar kazandırmak için çalışmalara hız veren Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bölgedeki mevcut parklarda revize işlemlerine de devam ediyor. 


Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılacak olan parkların 2 tanesi Burç Mahallesi'nde olmak üzere toplam 7 adet park kısa sürede bitirilerek hizmete açılacak. Yeni parkların tamamlanmasıyla birlikte Şentepe 30 dönüm yeni yeşil alana kavuşacak. Parklarda açık hava spor aletlerinin yanı sıra üzeri kapalı oturma masaları ve çocuk oyun grupları ve yürüyüş parkurları bulunacak. Parkta engelli...