30 / 04 / 2024

yenimahalle belediyesi yol düzenleme çalışmaları

yenimahalle belediyesi yol düzenleme çalışmaları

Yenimahalle Belediyesi çetin geçen kış sezonunun ardından havaların düzelmesiyle beraber yeni yol yatırımları için ilçeyi abluka altına aldı.

Ankara Yenimahalle Belediyesi'nden kira ödemelerine yüzde 50 indirim!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, 2021 yılı ilk meclis toplantısında belediyeye ait mülkler için kira ödemelerinde yüzde 50 indirim yapılmasına karar verdi. 

Yenimahalle Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Hafta sonu belediyenin tahsilat veznelerinin açık olacağını duyuran Yenimahalle Belediyesi, vergi mükelleflerini emlak vergisi konusunda uyardı. 

Yenimahalle Belediyesi'nden Ata Mahallesi’ne 2 yeni yatırım!

Yenimahalle Belediyesi ilçenin en hızlı gelişen mahallelerinden Ata Mahallesi’ne 2 yeni yatırım kazandıracak...

Yenimahalle Belediyesi dev yatırımlar hayata geçiriyor!

İlçenin dört bir yanını yatırımlarla donatan Yenimahalle Belediyesi, kentin kuzeyi için de düğmeye bastı.

Ankara Yenimahalle'de yeni yollar açılıyor!

Yenimahalle Belediyesi çetin geçen kış sezonunun ardından havaların düzelmesiyle beraber yeni yol yatırımları için ilçeyi abluka altına aldı.

Ankara Yenimahalle Belediyesi'nden inşaat sektörüne tam destek!

İMKON ve Yenimahalle Belediyesi arasında, inşaatlarda çalışanların mesleki yeterliliklerini arttırmaya yönelik iş birliği protokolü imzalandı.

Yenimahalle Belediyesi Avrasya Kent Fuarı'nda!

Yenimahalle Belediyesi, Reed TÜYAP tarafından TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Avrasya Kent - Yaşanabilir Kentler için Altyapı Çevre Düzenlemeleri Fuarı’nda açtığı stantla ilgi odağı oldu.

Yenimahalle Belediyesi'nin 2017 bütçesi 410,5 milyon TL!

Yenimahalle Belediyesi’nin 2017 yılı mali bütçesi, Ekim ayı meclis toplantısında görüşüldü. Oy çokluğuyla meclisten geçen Yenimahalle’nin bütçesi 410 milyon 500 bin Türk lirası olarak belirlendi.

Yenimahalle Pamuklar Pazar Yeri'nin temeli atılıyor!

Yenimahalle Belediyesi kısa bir süre önce hayata geçirdiği birçok yatırımı tamamladı. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar biten projeleri hafta içerisinde art arda düzenlenecek törenlerle hizmete açacak.

Muş Kırköy'de yol sorunu çözüldü!

Muş’un merkeze bağlı Kırköy Belde Belediyesi, yol sorununu kilitli parke taşı döşeyerek çözüme kavuşturdu.

Diyarbakır Kocaköy'ün yol sorunu çözüldü!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, kent merkezi ve kırsal ilçelerde yol yapım, asfalt, stabilize, sathi kaplama ve kilitli parke taşı çalışmalarına devam ediyor.

Yenimahalle Belediyesi’nden vergi affı uyarısı!

Vatandaşların belediyelere olan vergi borçlarının yeniden yapılandırılmasına ilişkin Vergi Affı Kanunu Resmi Gazete ’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yenimahalle Belediyesi vergi affı ile ilgili mükelleflere çağrıda bulunarak yapılandırmadan faydalanmaları uyarısında bulundu.

Yenimahalle'ye sağlık ocağı ve kapalı pazar yeri!

Yaptığı modern çalışmalarla Yenimahalle’yi Ankara’da en çok tercih edilen ilçelerden biri haline getiren Yenimahalle Belediyesi, bu kez de Pamuklar Mahallesi’ne yeni bir çehre kazandırıyor.

yenimahalle belediyesi yol düzenleme çalışmaları Haberi

yenimahalle belediyesi yol düzenleme çalışmaları


Yenimahalle Belediyesi çetin geçen kış sezonunun ardından havaların düzelmesiyle beraber ilçeyi abluka altına aldı.

Belediye Ekipleri Her Yerde

Yenimahalle’nin hemen her sokağında bakım, onarım çalışmaları yapılırken Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 260 kişilik ekip, bozulan, hasara uğrayan yol, kaldırım, bordür ve tretuvarlar için seferber oldu.


Yenimahalle’de yaza hazırlık tam gaz başladı. Belediye ekipleri ilçe genelinde aralıksız çalışıyor. Fen İşlerine bağlı 8 adet bordür-tretuvar ekibi, 3 adet yol ekibi, 2 adet malzemeli bakım ekibi ve 260 personel ihtiyaç olan her yerde mesai yapıyor.


Yeni yollar açılıyor


Ayrıca; Yenimahalle’nin yeni gelişim bölgelerinden Yakacık’ta da artan nüfus göz önüne alınarak mahalleye yeni yollar kazandırılıyor. Belediye ekipleri Yakacık’ta ve Gazi Mahallesi’nde yeni yollar için aralıksız çalışıyor.


Hizmette sınır yok


İlçe genelinde belediye hizmetlerinin kış ayları boyunca da aksamadan devam ettiğini hatırlatan...