06 / 07 / 2024

yenimahalle belmek binası ne zaman tamamlanacak

yenimahalle belmek binası ne zaman tamamlanacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna inşaatı devam eden BELMEK binasında incelemeler yaptı.

TOKİ'den Şırnak'a yeni hizmet binası müjdesi!

Yeni konut üretim yatırımları dışında kamu yatırımlarına da devam eden TOKİ, Şırnak İli Merkez İlçesi Yenimahalle Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Hizmet Binası işi ihalesini 17 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Ankara Yenimahalle'de Temizlik İşleri Müdürlüğü binası inşa ediliyor!

Ankara Yenimahalle'de inşa edilen Temizlik İşleri Müdürlüğü binası inşaatında sona gelindi.

Kocaeli Çayırova Yenimahalle ASM için hizmet binası yapılması önerildi!

Kocaeli Çayırova Yenimahalle Aile Sağlığı Merkezi için yeni bir hizmet binası yapılması önerisi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara Yenimahalle'de 23 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Ankara 4. İcra Dairesi Müdürlüğü, Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Ergazi İmar Mahallesi, 15670 ada, 3 parselde yer alan akaryakıt istasyonu ve hizmet binasını 23 milyon TL'ye icradan satıyor...

Yenimahalle’ye yeni adliye binası müjdesi!

Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki, yeni adliye binasının Yenimahalle’de yapılacağını müjdeledi.

Ankara Yenimahalle BELMEK açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent’in dört bir tarafında hizmet veren Belediye Meslek Edindirme Kursları’nın (BELMEK) en büyüğünü, Yenimahalle’de vatandaşların hizmete açtı.

Ankara Sincan BELMEK açıldı!

Ankaralı kadınlara yönelik yaptığı yatırımlara son sürat devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Sincan BELMEK binasını hizmete açtı.

Ankara Yenimahalle BELMEK binası tamamlanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna inşaatı devam eden BELMEK binasında incelemeler yaptı.

Ankara'nın en büyük BELMEK binasında sona gelindi!

Ankara Yenimahalle Ragıp Tüzün Caddesi’nde hayata geçirilen 7 katlı Ankara Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursu'nun inşaatında sona gelindi.

Ankara Yenimahalle'ye yeni hizmet binaları!

Yenimahalle Belediyesi tarafından Macun Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Makina İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü, Akaryakıt İkmal Merkezi, Başşoförlük Binası ve Makine Parkı hizmete girdi

Ankara'nın en büyük BELMEK'i Yenimahalle'ye inşa edilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, mesleki eğitim kurslarının sayısına bir yenisini daha ekliyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursu (BELMEK) binası, Başkent'in 155 ayrı noktasındaki BELMEK’lerin en büyüğü olacak.

Yenimahalle'ye BELMEK geliyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin en büyük yerel mesleki eğitim kurslarına bir yenisini daha ekliyor. Yenimahalle Ragıp Tüzün Caddesi’nde inşa edilecek BELMEK binası, Başkent’in 155 ayrı noktasındaki BELMEK’lerin en büyüğü olacak.

Ankara Yenimahalle Belediye binası yenileniyor!

İlçeye sosyo-kültürel ve sportif merkezler kazandıran Yenimahalle Belediyesi şimdi de belediye binasına el attı. Belediye binasının tüm katlarını yenileyen Yenimahalle Belediyesi, dış cephe tadilatına girdi.

yenimahalle belmek binası ne zaman tamamlanacak Haberi

yenimahalle belmek binası ne zaman tamamlanacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Büyükşehir'e ait birimlerdeki çalışmalara ilişkin incelemelerine, hız kesmeden devam etti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'de yer alan habere göre Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Asım Balcı'nın, Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Adnan Yuva'nın da eşlik ettiği Başkan Tuna, ilk olarak Fen İşleri'nin Güvercinlik'te bulunan tesisini gezdi.

Başkent'in en ücra köşeleri de dahil olmak üzere; köprüden, kaldırıma, bulvardan asfalta kadar hizmet götüren Ankara Büyükşehir'in, Fen İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı personelleriyle tek tek selamlaşan Başkan Tuna, tesiste incelemeler yaparak yetkililerden bilgi aldı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Başkan Tuna'nın hafta sonu mesaisindeki bir diğer adresi de yapımı son sürat süren Yenimahalle BELMEK Binası oldu. Yaklaşık iki ay sonra yapımının...