02 / 05 / 2024

Ankara Yenimahalle BELMEK binası tamamlanıyor!

Ankara Yenimahalle BELMEK binası tamamlanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna inşaatı devam eden BELMEK binasında incelemeler yaptı.



Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Büyükşehir'e ait birimlerdeki çalışmalara ilişkin incelemelerine, hız kesmeden devam etti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'de yer alan habere göre  Ankara  Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Asım Balcı'nın, Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Adnan Yuva'nın da eşlik ettiği Başkan Tuna, ilk olarak Fen İşleri'nin Güvercinlik'te bulunan tesisini gezdi.

Başkent'in en ücra köşeleri de dahil olmak üzere; köprüden, kaldırıma, bulvardan asfalta kadar hizmet götüren Ankara Büyükşehir'in, Fen İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı personelleriyle tek tek selamlaşan Başkan Tuna, tesiste incelemeler yaparak yetkililerden bilgi aldı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Başkan Tuna'nın hafta sonu mesaisindeki bir diğer adresi de yapımı son sürat süren Yenimahalle BELMEK Binası oldu. Yaklaşık iki ay sonra yapımının tamamlanması planlanan BELMEK binasının her katını gezerek, yetkililerden bilgi alan Başkan Mustafa Tuna,  oradaki taksici esnafın davetini geri çevirmeyerek Aydın Taksi Durağı'nın misafiri oldu. Taksici esnafıyla sohbet eden Başkan Tuna, kendisine gelen talepleri de tek tek dinledi.
 


Geri Dön