07 / 07 / 2024

Yenimahalle Demetevler mahallesi

Yenimahalle Demetevler mahallesi

Vatandaşların her türlü derdine ve sıkıntısına derman olan Yenimahalle Belediyesi. Demetevler Mahallesi'ndeki iskan sorununu da çözdü. 25 yıllık sorunun çözülmesiyle birlikle 4 bin aile, tapularına kavuşmanın mutluğunu yaşadı.

Bağcılar Yenimahalle Mahallesi 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Bağcılar ilçesi, Yenimahalle Mahallesi, 3282 ada, 4/A parsele ilişkin 1/1000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Bağcılar Yenimahalle için riskli alan kararı!

İstanbul ili, Bağcılar ilçesi, Yenimahalle Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Ankara Yenimahalle'de 8.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Ankara 4. İcra Dairesi Müdürlüğü, Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, Ergazi İmar Mahallesi, 42956 ada 5 parselde yer alan arsayı 8 milyon 610 bin TL'ye icradan satıyor...

TOKİ Ankara Yenimahalle 479 konut ihalesi 7 Ocak'ta!

TOKİ'nin Ankara İli Yenimahalle İlçesi Yakacık Mahallesi 479 Adet Konut, 1 Adet 4 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet 5 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Ocak'ta...

Bursa 3. Sulh Hukuk Mahkemesi'nden 10.5 milyon TL'ye satılık tekstil fabrikası!

Bursa 3. Sulh Hukuk Mahkemesi, Bursa ili, Yıldırım İlçesi, Demetevler Mahallesi 6895 ada 6 parselde yer alan tekstil fabrikasını 10 milyon 546 bin 199 TL'ye satıyor...

TOKİ'den Ankara Yenimahalle'ye 479 yeni konut!

Ankara İli Yenimahalle İlçesi Yakacık Mahallesi 479 Adet Konut, 1 Adet 4 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet 5 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi 7 Ocak 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Ankara Yenimahalle'de 9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Ankara 22. İcra Dairesi Müdürlüğü, Ankara İli Yenimahalle İlçesi Yenibatı Mahallesi 62659 ada, 2 parselde kayıtlı 6 bin 461 metrekarelik arsayı 9 milyon 45 bin 400 TL'ye icradan satıyor...

Ankara Yenimahalle'de 23 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Ankara 4. İcra Dairesi Müdürlüğü, Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Ergazi İmar Mahallesi, 15670 ada, 3 parselde yer alan akaryakıt istasyonu ve hizmet binasını 23 milyon TL'ye icradan satıyor...

Ankara Demetevler'e çok katlı otopark projesi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, yeni dönem projeleri arasında bulunan 'Demetevler Mahallesi Çok Katlı Otopark Projesi' ile bölgenin trafik sorununu çözecek.

Yenimahalle Belediyesi'nden Ata Mahallesi’ne 2 yeni yatırım!

Yenimahalle Belediyesi ilçenin en hızlı gelişen mahallelerinden Ata Mahallesi’ne 2 yeni yatırım kazandıracak...

Ankara Yenimahalle Macun Mahallesi'nde imar plan değişikliği!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen imar plan değişikliği bugünkü 30718 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Türk Kızılayı Ankara Yenimahalle'de bina inşaatı ihale edecek!

Türki Kızılayı Genel Müdürlüğü Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Gazi Mahallesi'nde bina inşaatı yapım ihalesi düzenliyor. 

Ankara Karşıyaka Mahallesi 1/100 ölçekli imar planı askıda!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü; Ankara İli Karşıyaka Mahallesi'ne ait 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkardı. Karar bugünkü Resmi Gazete yayınlandı.

Yenimahalle Demetevler mahallesi Haberi

Yenimahalle Demetevler mahallesi

Yenimahalle Belediyesi gerçekleştirdiği altyapı ve üstyapı hizmetlerinin yanı sıra hayata geçirdiği dev projelerle ilçedeki değişimin mimarı oldu. 


Planlı ve düzenli yapısıyla göz dolduran ilçe, özellikle son dönemde belediye eliyle gerçekleşen kentsel dönüşüm projeleriyle dikkatleri üzerine çekti. İlçede çarpık kentleşmenin kökünü kazıma sözü veren Yaşar, bu amaçla TOKİ işbirliğinde Macunköy, Şentepe Pamuklar ve Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projelerine hayat verdi. Bu projeler sayesinde gecekonduların yerine ilçede sosyal donatı alanlarıyla bezenmiş ve kaliteli malzemeyle inşa edilmiş modern konutlar yükselmeye başladı. 


Yenimahalle Belediyesi'nin kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Pamuklar Mahallesi, eski görüntüsünden uzaklaşarak yepyeni bir çehreye büründü. 


Yıkılan gecekonduların yerine 422 modern konut inşa edildi. Bu konutlardan 83'ü kura ile hak sahiplerine teslim edildi. Her ayrıntı düşünülerek yapılan, çevre düzenlemeleri ile modern bir yapıya...