03 / 05 / 2024

Yenimahalle İlkyerleşim imar planı

Yenimahalle İlkyerleşim imar planı

Ankara Yenimahalle İlçesi İlkyerleşim Mahallesi'nde 14616 ada 2 ve 14617 ada 1, 2 parsellere ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği, askıya çıktı. Kara bugün resmi gazetede yayınlandı.

13 bin kişinin yaşayacağı yeni imar alanı için start verildi! Akçaovalılar yeni yerleşim alanına kavuşuyor!

Muğla'ya Bağlı, Menteşe Belediyesi,  13 bin kişinin yaşayacağı yeni kentsel yerleşim alanı için Akçaova Mahallesi'nde yeni imar alanı oluşturuyor. 

Yenimahalle 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından  44095 ada 1 parselde trafo yeri ayrılmasına ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişti.

Büyükçekmece'de boş araziye seçim imarı!

Büyükçekmece’de 11 bin 186 hayali seçmen skandalının ardından şimdi de boş arsalara imar verilip kaba inşaatlara seçmenlerin kaydettirildiği iddia edildi.

Ankara Yenimahalle Macun Mahallesi'nde imar plan değişikliği!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen imar plan değişikliği bugünkü 30718 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Ankara Yenimahalle'de imar plan değişikliği!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen imar plan değişikliği bugünkü 30703 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Ankara Yenimahalle 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü; Kızılırmak - İvedik İsale Hattı Susuz Etabı’na ait 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkardı. 

Ankara Yeni Boyut Konutları sakinleri tapularını aldı!

Ankara Yenimahalle İlkyerleşim Mahallesi’nde yer alan Yeni Boyut Konutları sakinleri tapularına kavuştu.

Samsun Kavak'ın imar ve yerleşim planı hazırlandı!

Samsun Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, model bir Kavak’ı ortaya çıkartmak için proje başlattıklarını açıkladı. Sarıcaoğlu, bölgede imar ve yerleşim planlarının hazırlandığını söyledi.

Ankara Yenimahalle'de yeni imar planı askıya çıktı!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Yenimahalle İlçesi, Yakacık Mahallesi, 64831 ada 2 nolu parsele ilişkin 84212/4 Nolu Parselasyon Planı Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından askıya çıkarıldı.

Bakırköy Yenimahalle'de yeni imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli Bakırköy İlçesi, Yenimahalle, 901 ada 18 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı..

İmar affı iletişim!

İmar affından yararlanmak isteyen kimseler başvurularını e-devlet üzerinden veya Bakanlık tarafından yetkilendirilen kurumlardan yapabiliyor. İmar affı hakkında sorusu olanlar ise imar affı iletişim numarasını arayarak yardım alabiliyor..

Ankara Yenimahalle'de imar değişikliği onaylandı!

Ankara İli Yenimahalle İlçesi Akköprü Mahallesi sınırlar içerisindeki bazı alanların imar planı değişikliği onaylandı..

Ankara Yenimahalle'de 2 imar planı değişikliği!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle'deki 1 parsele ve 13 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğini Resmi Gazete'de yayınladı.

Yenimahalle İlkyerleşim imar planı Haberi

Yenimahalle İlkyerleşim imar planı

Yenimahalle Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden:


İlkyerleşim Mahallesi 14616 ada 2 ve 14617 ada 1, 2 parsellere ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği, Belediyemiz imar ve Şehircilik Müdürlüğü panosuna asılmıştır.

İlgililere ilanen...