28 / 04 / 2024

13 bin kişinin yaşayacağı yeni imar alanı için start verildi! Akçaovalılar yeni yerleşim alanına kavuşuyor!

13 bin kişinin yaşayacağı yeni imar alanı için start verildi! Akçaovalılar yeni yerleşim alanına kavuşuyor!

Muğla'ya Bağlı, Menteşe Belediyesi,  13 bin kişinin yaşayacağı yeni kentsel yerleşim alanı için Akçaova Mahallesi'nde yeni imar alanı oluşturuyor. 



Menteşe Belediyesi, Akçaova Mahallesi yeni imar alanında 15 kilometre uzunluğunda yol açımı yaptı. 175 bin metre kare alanı kapsayan yol yapımı için yaklaşık 12 Bin kamyondan fazla dolgu malzemesi kullanıldı.

13 BİN KİŞİNİN YAŞAYACAĞI YENİŞ YERLEŞİM ALANI İÇİN START VERİLDİ!

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Akçaova Mahallesi'nde yürütülen çalışmalar hakkında önemli açıklamalarda bulundu.  Menteşe Belediyesi, 13 bin kişinin yaşayacağı yeni kentsel yerleşim alanı için Akçaova Mahallesi'nde yeni imar alanı oluşturulduğunu belirten Başkan Gümüş, çalışmaların yüzde 90'ının tamamlandığını belirtti.

13 bin kişinin yaşayacağı yeni imar alanı için start verildi! Akçaovalılar yeni yerleşim alanına kavuşuyor!

HALKIN DAHA RAHAT VE KONFORLU YAŞAMASI İÇİN ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYORUZ!

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Akçaova Mahallesi'nde yürütülen çalışmalar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Gümüş, "Menteşemiz gün geçtikçe büyüyen ve gelişen bir ilçe. Şehrimizde çarpık yapılaşmanın önüne geçmek ve planlı büyümesini sağlamak için yeni imar alanları açıyoruz.'' dedi.

 Yeni imar alanlarından birisinin Akçaova Mahalle'sinde gerçekleştirildiğini açıklayan Gümüş burada yaklaşık 13 bin kişinin yaşayacağı yeni kentsel yerleşim alanı için çalışmalara başlandığını aktardı.

Bu çalışmalar kapsamında 189 hektar alanı kapsayan 2. Etap planlama bölgesinde 15 kilometre uzunluğunda MUSKİ, AYDEM, Türk Telekom, Akmercan gibi alt yapı kuruluşlarının plan dâhilinde gireceği yolların Menteşe Belediyesi  tarafından açıldığını söyledi.

Başkan Gümüş yapılan çalışmaşlara dikkat çekerek, bu kapsamda 175 bin metre kare alanı kapsayan yol yapımı için yaklaşık 12 bin kamyondan fazla dolgu malzemesi kullanıldığını belirtti. Başkan Gümüş, tüm yollar baz alındığında çalışmaların yüzde 90'ının tamamlandığını belirtti.

Hamle Gazetesi'nde yer alan habere göre; Belediye Başkanı Gümüş '' Belediyemiz tarafından yürütülen çalışmaları en kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. Menteşe Belediyesi olarak halkımızın daha konforlu ve rahat bir Menteşe'de yaşamaları için çalışmaya devam edeceğiz."  ifadelerini kullandı.

İnşaat Mühendisler Odası'ndan kritik açıklama: Yeni bir imar affı çıkabilir!

12 ilçeyi ilgilendiriyor! Tarım arazilerinde tarım dışı kullanımındaki sorunlardan, kaçak yapılara kadar hepsi masada

Antakya Koruma Amaçlı İmar planı masada! Bina tasarımına kadar tüm detayları içeriyor!

Geri Dön