27 / 04 / 2024

Yenimahalle inatçısı

Yenimahalle inatçısı

Başkentte, Yenimahalle'deki kentsel dönüşüm bölgesinde bir gecekondu, çevresinin şantiyeye dönmesine rağmen, sahibinin pazarlığı sıkı tutması nedeniyle yıkılamıyor.Görüntü İstanbul Fikirtepe'nin ortasında tek kalan gecekonduyu anımsatıyor...

Fikirtepe'den sonra bir inatçı da Yenimahalle'den!

Ankara Yenimahalle'deki kentsel dönüşüm bölgesinde bir gecekondu, sahibinin talepleri nedeniyle yıkılamıyor. Şantiyenin ortasında yalnız kalan ev ise İstanbul Fikirtepe'deki alan ortasında tek kalan gecekonduyu anımsatıyor

Fikirtepe'den sonra Yenimahalle inatçısı!

Başkentte, Yenimahalle'deki kentsel dönüşüm bölgesinde bir gecekondu, çevresinin şantiyeye dönmesine rağmen, sahibinin pazarlığı sıkı tutması nedeniyle yıkılamıyor. Görüntü İstanbul Fikirtepe'nin ortasında tek kalan gecekonduyu anımsatıyor...

Kuşadası Fu Idealife'ta yüzde 50 peşin, 9 ay vade ve sıfır faiz avantajı!

Fu Yapı imzasıyla Kuşadası'nda yükselen Fu Idealife'ta yüzde 50 peşinat sıfır faiz avantajıyla konut satışları devam ediyor. Peki Fu Idealife'ta konut fiyatları ne kadar? Fu Idealife ne zaman teslim edilecek? Fu Idealife'ta hangi konut tipleri bulunuyor? İşte ayrıntılar.

Evi olmayanlara müjde! Devlet 20 bin TL peşinat, 988 TL taksitle 3+1 sıfır daire satıyor…

Dar gelirli vatandaşlara müjde. Devlet, TOKİ aracılığıyla dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapıyor. 998 TL taksit ve 20 bin TL peşinat ile 3+1 sıfır daire almak mümkün! İşte detaylar…

TOKİ evlerinde banka komisyonu var mı?

TOKİ evlerinde alt gelir grubuna üretilen konutlar için ilanda belirtilen miktarda peşinat alınıyor. Peşinat sözleşme sırasında aracı bankaya yatırılıyor. Peki bankaya komisyon ne kadar veriliyor?

Bağcılar Yenimahalle için riskli alan kararı!

İstanbul ili, Bağcılar ilçesi, Yenimahalle Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

TOKİ Ankara Yenimahalle projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yenimahalle 2020 projesi için ÇED süreci başladı.

Sıfır konuta destek kampanyalarla taçlandı!

Kamu bankaları sıfır konut kredi faizini yüzde 0,99’dan yüzde 0,79’a indirince inşaat firmaları desteğe kampanyayla karşılık verdi. Sıfır konut stokunu eritmek isteyen firmalarda peşinatı sıfırlama, ev alana mobilya ve satın alınan gayrimenkule kira sözü gibi kampanyalar öne çıktı....

Yenimahalle Kadın Sığınma Evi'ne yeni bina tahsisi!

Hayırsever Abdurrahman Karamanlıoğlu’nun 2014'te 5 yıl süre ile Yenimahalle Belediyesi’ne Kadın Sığınma Evi olarak tahsis ettiği bina, şiddet mağduru kadınlara umut olmayı sürdürüyor.

Bizim Yeşil Vadi teslimleri!

Ankara Yenimahalle'de Sınırlı Sorumlu Bizim Yeşil Vadi Konut Yapı Kooperatifi imzasıyla hayata geçirilecek olan Bizim Yeşil Vadi projesi 35 bin 95 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 

Sivas Merkez Yenimahalle sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ tarafından satışa sunulan Sivas Merkez Yenimahalle projesindeki 438 adet konutun sözleşme imzalama dönemi sona eriyor..

TOKİ Yenimahalle orta gelir grubunda sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Sivas Yenimahalle orta gelir grubu projesinde yer alan 216 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Koordinat Çayyolu’nda 0 faiz avantajı!

YP İnşaat tarafından hayata geçirilen Koordinat Çayyolu’nda yüzde 10’dan başlayan peşinat, sıfır faiz ve 84 ay vadeli kampanya fırsatı sunuluyor..

Emlak Konut Koordinat Çayyolu’nda 84 ay 0 faizle!

Ankara Koordinat Çayyolu projesinde ev sahibi olmak isteyenler için Emlak Konut önderliğinde yeni yıla özel “yüzde 10’dan başlayan peşinat, sıfır faiz ve 84 ay vade”li “çok özel” kampanya başlatıldı.  

Porta Vadi Kağıthane kampanyalı ödeme planı!

Porta Vadi Kağıthane kampanyalı ödeme planı kapsamında sıfır peşinat, sıfır faiz avantajı sunuluyor. 31 Mart 2018 tarihine kadar sürecek kampanyaya göre, peşin ödemelerde yüzde 25 indirim sağlanıyor ve ayrıca 36 ay vade imkanı da sunuluyor...

Yenimahalle inatçısı Haberi

Yenimahalle inatçısı

Başkentte, Yenimahalle'deki kentsel dönüşüm bölgesinde bir gecekondu, çevresinin şantiyeye dönmesine rağmen, sahibinin pazarlığı sıkı tutması nedeniyle yıkılamıyor.Görüntü İstanbul Fikirtepe'nin ortasında tek kalan gecekonduyu anımsatıyor. 


Urankent Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yaşayan, gecekondu sahibi Sait Kaplan, Yenimahalle Belediyesi tarafından başlatılan kentsel dönüşüm projesi kapsamında bölgedeki birçok gecekondunun yıkıldığını belirtti. 


Diğer gecekondu sahiplerinin belediye ile uzlaştığını, ancak kendisinin talepleri karşılanmadığı için evinin yıkılmasına izin vermediğini anlatan Kaplan, bu nedenle çevrede inşaat başlamasına rağmen evinin tek başına hala ayakta durduğunu söyledi. 

İnşaat alanının ortasında kalan evinin, İstanbul Fikirtepe'deki gecekonduyu anımsattığını ifade eden Kaplan, belediyeyle ilgili devam eden mahkeme süreci sonuçlanıncaya kadar evinde oturmaya devam edeceğini bildirdi. 


Kaplan, evlerinin bahçesinin bir bölümünün projeyi yürüten inşaat firmasının iş makineleriyle yıkıldığını, ancak haklarını sonuna kadar arayacaklarını söyledi. 


"Bin 98 gecekondu yıkıldı"...