05 / 05 / 2024

yenimahalle şentepe projeleri

yenimahalle şentepe projeleri

Ankara manzarasına hakim konumuyla dikkat çeken Şentepe değerine değer kattı. Vericilerin bulunduğu bölge ilk olarak kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ivme kazandı. Bölgedeki eski gecekondular yıkılarak yerini modern yapılara bıraktı

Yenimahalle-Şentepe teleferiği test sürüşleri başladı!

Yenimahalle-Şentepe teleferiği test sürüşleri başladı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, " Türkiye'nin ilk metro bağlantılı teleferiğini Şentepe' ye kazandıracağız demiştik ve sözümüzü tuttuk " dedi.

Avrupa Konutları Yenimahalle ve Avrupa Konutları Esentepe çok yakında satışta!

Geçtiğimiz günlerde Avrupa Konutları Saklı Vadi projesini satışa çıkaran Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Yenimahalle ve Avrupa Konutları Esentepe projeleri için gün sayıyor. İşte projelerle ilgili merak edilen detaylar...

Yenimahalle'nin dönüşüm projeleri yurt dışında ses getirdi!

İlçedeki çalışmalara devam eden Yenimahalle Belediyesi’nin kentsel dönüşüm projeleri yurt dışında ses getirdi.

Muş Yenimahalle Bilgi Evi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Bilgi Evi projeleri ile farklı bir belediyecilik örneği sergileyen Muş Belediyesi Yenimahalle Bilgi Evi'nin kaba inşaatını tamamladı.

Yenimahalle Kaletepe'ye kültür merkezi inşa ediliyor!

Yenimahalle Belediyesi’nin 8 yıldır Şentepe Bölgesi’ne yaptığı yatırımlar hız kesmeden devam ediyor.

Yenimahalle'deki inşaatlara Fethi Yaşar denetimi!

Göreve başladığı günden bu yana Yenimahalle'yi adeta yeniden inşa eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, yapımı devam eden projeleri yakından takip ediyor.

Ankara Şentepe 2017'de yatırımlarla şantiyeye dönüşecek!

Ankara Yenimahalle Belediyesi 2017’de başlatacağı yatırımlarla Şentepe’yi şantiyeye çevirecek.

Yenimahalle-Şentepe Teleferik Hattı bakıma giriyor!

Yenimahalle-Şentepe Teleferik Hattı’nda, 10 Aralık Cumartesi ve 11 Aralık Pazar günleri gerçekleştirilecek bakım çalışmaları nedeniyle, hizmet verilemeyecek.

Fethi Yaşar'dan Yenimahalle'deki Ufuk Camii inşaatına destek!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Şentepe’de inşaatı devam eden Ufuk Camisi’ni ziyaret etti. Yaşar, caminin çevre düzenlemesini yapacağı sözünü verdi.

Yenimahalle Pamuklar Pazar Yeri'nin temeli atılıyor!

Yenimahalle Belediyesi kısa bir süre önce hayata geçirdiği birçok yatırımı tamamladı. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar biten projeleri hafta içerisinde art arda düzenlenecek törenlerle hizmete açacak.

Yenimahalle Şentepe Teleferiği yeniden açılıyor!

Bakım ve onarım nedeniyle bir süre hizmetine ara verilen Şentepe Teleferiği, çalışmaların tamamlanmasıyla, 31 Ağustos Çarşamba sabah 06.00'dan itibaren yeniden hizmete başlayacak.

Yaşar Şentepe, Ankara Yenimahalle'deki yatırımlarını anlattı!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın ev sahipliğinde 2 bine yakın mahalle sakininin bir araya geldiği iftar programı düzenlendi. İlçe genelinde yapılan çalışmaları da anlatan Başkan Yaşar Şentepe’de bu dönem yapılacak hizmet ve yatırımların da müjdesini verdi.

Yenimahalle Belediyesi'nden insan odaklı dönüşüm!

İnsan odaklı kentsel dönüşüm projeleri ile gecekondu sahiplerini yıllarca oturdukları mahallelerinde ev sahibi yapan Yenimahalle Belediyesi’nin projeleri sayesinde gecekonduların yerinde modern konutlar yükseliyor.

Ankara Yenimahalle-Şentepe Teleferik hattı birçok şehire örnek oluyor!

Türkiye'de ilk kez Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından toplu taşıma amaçlı kullanılan teleferik için birçok ilden teknik destek talebi geliyor

yenimahalle şentepe projeleri Haberi

yenimahalle şentepe projeleri


Ankara manzarasına hakim konumuyla dikkat çeken Şentepe değerine değer kattı. Vericilerin bulunduğu bölge ilk olarak kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ivme kazandı. Bölgedeki eski gecekondular yıkılarak yerini modern yapılara bıraktı. Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Hacı Ali Taylan, Başkent'in .yeni cazibe merkezi olmaya aday olan Şentepe'nin uzun yıllar gözardı edildiğini.söyledi.



Sabah...