06 / 05 / 2024

yenimahalle tesisi ne zaman açılacak

yenimahalle tesisi ne zaman açılacak

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Parkımız, 5 bin 768 metrekare alan üzerine baştan dizayn edilecek. Yenimahalle'lilere şimdiden hayırlı olsun, Yenimahalle'li hemşerilerim sosyal tesislerimizden yararlanacaklar" gibi ifadeler kullandı.

TOKİ Ankara Yenimahalle 2020 projesi ne kadara mal olacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yenimahalle 2020 projesi ne kadara mal olacak? İşte proje detayları...

Yenimahalle Kadın Sığınma Evi'ne yeni bina tahsisi!

Hayırsever Abdurrahman Karamanlıoğlu’nun 2014'te 5 yıl süre ile Yenimahalle Belediyesi’ne Kadın Sığınma Evi olarak tahsis ettiği bina, şiddet mağduru kadınlara umut olmayı sürdürüyor.

TOKİ Ankara Yenimahalle 2019 kura çekilişi ne zaman?

Ankara Yenimahalle Yakacık'ta TOKİ tarafından 50 bin sosyal kampanyası kapsamında 451 konut inşa edilecek. TOKİ Ankara Yenimahalle 2019 kura tarihi açıklandı. Peki TOKİ Ankara Yenimahalle 2019 kura çekilişi ne zaman? İşte yanıtı...

Yenimahalle Belediyesi'nden Ata Mahallesi’ne 2 yeni yatırım!

Yenimahalle Belediyesi ilçenin en hızlı gelişen mahallelerinden Ata Mahallesi’ne 2 yeni yatırım kazandıracak...

Tuz Gölü Doğalgaz Depolama Tesisi'ne 600 milyon dolarlık kredi!

Dünya Bankası İcra Direktörleri Kurulu tarafından Tuz Gölü Doğalgaz Depolama Tesisi'nin genişletme çalışmaları için ilk 7 yılı geri ödemesiz olmak üzere 22,5 yıl vadeli 600 milyon dolarlık kredi onaylandı.

TOKİ Kırıkkale Yenimahalle 1. Etap kurası ne zaman?

TOKİ Kırıkkale Merkez Yenimahalle 1. Etap 2.Kısım 387 Konut Projesi kapsamında yer alan 387 konut kura ile satışa çıkarılıyor. Peki, TOKİ Kırıkkale Yenimahalle 1. Etap kurası ne zaman?

Bursa Erikli Mahallesi’ne dev spor tesisi yapılıyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi, Erikli Mahallesi’ne 800 metrekare halı saha, 220 metrekare spor ve sosyal tesis binasından oluşan spor tesisi inşa ediyor. Tesis, 2 bin 500 kişilik.

Gaziantep Oğuzeli'ne 90 milyonluk arıtma tesisi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Oğuzeli'ne 90 milyon TL'lik yatırımlar yeni bir arıtma tesisi inşa edileceğinin müjdesini verdi.

TOKİ Sivas Yenimahalle kurası ne zaman?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Sivas Merkez Yenimahalle Projesi kapsamında 26 konut kuralı olarak satılacak. Peki, TOKİ Sivas Yenimahalle kurası ne zaman?

Yamanlar Çöp Tesisi'ne Karşıyaka Çevre Platformu'ndan tepki!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, Kuzey İzmir Bölgesi Katı Atık Bertaraf Tesisini Karşıyaka'daki Yamanlar Dağı'na yapmak istemesine yönelik tepkiler devam ediyor

Tuz Gölü Depolama Tesisi'ne 2 milyar dolarlık yatırım!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tuz Gölü Yeraltı Depolama Tesisi'nin açılışında tesise 2 milyar dolarlık yeni yatırım yapıldığını, yatırımın devreye girdiğinde ise günlük gaz miktarı 80 milyon metreküpe çıkacağını söyledi.

Mersin Körmenlik Mahallesi sulama tesisine kavuşuyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Çamlıyayla’nın Körmenlik Mahallesi’nde bin 200 dekar alanın sulama suyunu karşılayacak Elektropompaj Sulama Tesisi’ne başlandı.

TOKİ Sivas Yenimahalle kuraları ne zaman çekilecek?

40 adet konutun yer aldığı TOKİ Sivas Merkez Yenimahalle başvuruları 19 Eylül 2016 ile 30 Eylül 2016 tarihleri arasında alındı. Peki TOKİ Sivas Merkez Yenimahalle kuraları ne zaman çekilecek?

yenimahalle tesisi ne zaman açılacak Haberi

yenimahalle tesisi ne zaman açılacak

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar hafta sonunda Yenimahalle sokaklarını arşınladı. Şantiyeye dönen Yenimahalle’de inşaatları tek tek gezerek çalışmalar hakkında bilgi alan Yaşar, "Yenimahalle'li hemşerilerim evlerine hapsolmayacak sosyal tesislerimizden yararlanacaklar” dedi. 

Başkan Yaşar’ın ilk durağı Yenimahallelilerin ilk göz ağrısı Ragıp Tüzün Parkı oldu. Mahalle sakinlerine yepyeni bir konsept ile merhaba diyecek olan parkta çalışmalar başladı. Alanı gezerek, proje sorumlularından bilgi alan Yaşar, "Parkımız, 5 bin 768 metrekare alan üzerine baştan dizayn edilecek. Yenimahalle'lilere şimdiden hayırlı olsun” dedi Başkan Yaşar’ın bir sonraki durağı ise; yaklaşık 28 bin metrekarelik kapalı alana sahip olan Karşıyaka Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi oldu. Katların hızla yükseldiği inşaatı gezen Yaşar,“Tesisimiz inşallah 2017 yılı sonuna hizmete girecek” dedi.


Pazar yerlerindeki dağınık alışveriş görüntüsüne son vererek vatandaşların pazar alışverişlerini...