29 / 04 / 2024

yenişehir Engelsiz Yaşam Merkezi nerede

yenişehir Engelsiz Yaşam Merkezi nerede

Bursa Yenişehir Belediyesi Nikâh ve Evlendirme Memurluğu, Engelsiz Yaşam Merkezi binasında hizmet vermeye başladı. Binada Yenişehir Kent Konseyi Engelli Meclisi de faaliyetlerini yürütmeye devam edecek...

Bursa Yıldırım'a 600 dönümlük yeni yaşam alanı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan sayısının en az ilçelerden biri olan Yıldırım'da dev projeye başlamaya hazırlanıyor. Yaklaşık 600 dönümlük orman arazisi yeni yaşam alanına dönüşecek.

Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam satışta!

Sinpaş tarafından Ataşehir ve Ümraniye'nin kesişme noktasında hayata geçen Finans Şehir projesinin dördüncü etabı olan Park Yaşam'da satış süreci başladı. 

Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam fiyat!

Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam nerede?

Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam ön satışta!

Sinpaş tarafından Ataşehir ve Ümraniye'nin kesişme noktasında hayata geçen Finans Şehir projesinin dördüncü etabı olan Park Yaşam'da ön talep süreci başladı. Etap ilerleyen haftalarda satışa çıkacak.

Kayseri’de engelsiz yaşam merkezinin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan engelsiz yaşam merkezi ve tenis kortlarının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Bursa Yenişehir modern yaşam alanına kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce yaptırılacak olan ve bünyesinde 154 araçlık otopark, düğün salonu, bebek bakım odası, fuaye alanı ve bir de dükkan yer alan Yenişehir Pazar Yeri, Otopark ve Sosyal Yaşam Alanı projesinin inşaatına başlandı.

Bursa Yenişehir’e modern yaşam alanı müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde 154 araçlık otopark, düğün salonu, bebek bakım odası, fuaye alanı ve bir de dükkan bulunan Yenişehir Pazar Yeri, Otopark ve Sosyal Yaşam Alanı projesine start verdi.

Bahçeşehir Strada'da yaşam başladı!

İstanbul'un değerlenen merkezlerinden biri olan Bahçeşehir Strada projesinin 1.etabında yaşam başladı. Projede yeni yaşamlarına başlayan ev sahipleri projeyi anlattı

Trabzon Moloz'a yeni yaşam ve rekreasyon alanı projesi geliyor!

Trabzon Moloz'da inşa edilen caminin çevresine Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan 180 dönümlük yeni yaşam ve rekreasyon alanının projesi tamamlandı. Projede ihale sürecine başlanıyor.

Gaziantep Kuzeyşehir'de yaşam başlıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ iş birliği ile 50 bin konutluk Kuzeyşehir’de yaşam başlıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in yoğun çabası ile proje kısa sürede tamamlandı. Yapılan kuralar ile 5 bin 154 konutun hak sahipleri belirlendi....

Kayseri Engelsiz Yaşam Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç Talas Yolunda inşaatı devam eden Engelsiz Yaşam Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Yeni Hasankeyf'te yaşam başladı!

Tarihi 7 eser ile birlikte 3 kilometre mesafedeki 3 bin dekarlık alana taşınan Hasankeyf'te yaşam başladı.

yenişehir Engelsiz Yaşam Merkezi nerede Haberi

yenişehir Engelsiz Yaşam Merkezi nerede


Bursa Yenişehir Belediyesi Nikâh ve Evlendirme Memurluğu, Engelsiz Yaşam Merkezi binasında hizmet vermeye başladı.


Nikâh ve evlendirme evraklarının hazırlanıp işlemlerin yapılacağı binada Yenişehir Kent Konseyi Engelli Meclisi de faaliyetlerini yürütmeye devam edecek. Yeni binada bugün ilk nikah kıyıldı. Yenişehir Belediyesi Nikah ve Evlendirme Memurluğu yetkilileri, evrak tamamlama işlemleri ile nikah kıyma işlemlerinin aynı binada yapılacak olmasının vatandaşlara kolaylık sağlayacağını söyledi.




Bursa...