14 / 05 / 2024

Yenişehir kent projeleri

Yenişehir kent projeleri

Yenişehir Belediyesi tarafından ilçeye kent meydanı yapılması için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Yenişehir'de yapı kullanma izni olmayan binalar mühürlenecek!

Mersin Yenişehir Belediyesi, kent geneline yapı kullanma izni olmayan binaların mühürleneceği konusunda sakinlerine uyarıda bulundu.

Yenişehir'e modern kent meydanı yapılıyor!

Yenişehir Belediyesi tarafından ilçeye kent meydanı yapılması için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Yenişehir Yaşlı Yaşam Merkezi tamamlanıyor!

Yenişehir Belediyesinin en önemli projeleri arasında yer alan yaşlı yaşam merkezinin inşaatı tamamlanıyor.

Yenişehir Belediyesi Bilim Sanat Merkezi tamamlandı!

Yenişehir Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alan Bilim Sanat Merkezi inşaatı tamamlandı. Çevre düzenlemesine geçilen merkez önümüzdeki günlerde eğitim öğretim’e hazır hale getirilecek.

Mersin Yenişehir Bilim ve Sanat Merkezi'nde sona gelindi!

Yenişehir Belediye’sinin önemli projeleri arasında yer alan Bilim Sanat Merkezi inşaat çalışmasında sona yaklaşıldı.

Eskişehir'de 75 bin kişilik yeni bir kent kuruluyor!

Sarı: "Pilot proje kapsamında, Eskişehir'imizin Odunpazarı ilçesi Tepebaşı mevkisinde 838 hektarlık bölgeyi, rezerv yapı alanı ilan ettik. Bu alanda, 4 etaplık bir çalışmayla, yaklaşık 75 bin vatandaşımızın yaşayacağı, yeni bir kent kuracağız" dedi.

Mersin Yenişehir'de kent sorunları görmezden geliniyor!

Mersin'in merkez ilçesi Yenişehir'in CHP'li Belediye Başkanı İbrahim Genç, lüks semtleriyle bilinen ilçenin arka mahallelerinin adeta moloz kente dönmesine seyirci kaldı.

Yenişehir'in çehresi değişiyor!

Merkeze sonradan bağlanan 10 ilçede altyapıdan ulaşıma, tarihi mirastan çevreye kadar her alanda yatırım hamlesi başlatan Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir ilçesinde de yaklaşık 50 milyon TL'ye mal olan projeleri hizmete açtı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yeni bir kent inşa etti!

16 yılda deprem bilinci oluşması ve depremle ilgili önlemlerin alınması noktasında büyük yol kat etti. Yaşanan deprem sonrası eksiklikleri tespit eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, depremle yaşama bilinciyle çalışmalar yürüterek yeni bir kent inşa etti.

Yenişehir Havalimanı yolcu hacmi artıyor!

Kent merkezine uzak olması nedeniyle kamuoyunda tartışmalara neden olan, hizmete açıldığı 2000 yılından bu yana tam kapasite çalıştırılamayan Yenişehir Havalimanı sonunda özlenen hareketliliği yakaladı.

Ankara'da dar gelirliye yeni bir kent yapılacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Ankara'da dar gelirliler için '150 bin konutluk Güney Konut Projesi'ne başlayacağız ve yeni bir kent yapacağız" dedi.

TOKİ'den Gaziantep'e 5 milyon metrekarelik yeni bir kent!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, TOKİ ile 5 milyon metrekare alanda yeni bir kent kuracaklarını, 5 yıllık yol haritası kapsamında öne çıkan projelere 300 milyon TL’lik kaynak aktaracaklarını söyledi.

İstanbul'un yeni merkezi: Başakşehir Kent Meydanı!

2016’nın sonuna kadar tamamlanması öngörülen Başakşehir Kent Meydanı projesi, Akyapı Makro Ortak Girişimi tarafından Emlak 2014 Fuarı'nda tanıtıldı. Meydan tamamlandığı zaman Türkiye'nin ilk kent meydanı olacak...

Yenişehir kent projeleri Haberi

Yenişehir kent projeleri

Atatürk Anıtı’nın yanındaki 13 bin metrekarelik bölgede Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Orman İşletme Şefliği’nin binalarının bulunduğunu belirten Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, bu binaların yıkılarak kent meydanı için yer açılacağını  açıkladı. Çelik, “Bu alanda belediye hizmet binası, otopark, yeşil alanlar ve yürüyüş yolları yer alacak” şeklinde konuştu. 


İlçeye kent meydanı kazandırmak için yapılan çalışmaları anlatan Çelik, “15 bin metrekarelik bu bölgede Yenişehir Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Orman İşletme Şefliği’nin binaları bulunuyor. İmar planında değişiklikler yapacağız. Bu binalar yıkılarak kent meydanı için yer açılacak”...