05 / 05 / 2024

yenişehir projesinin master planları

yenişehir projesinin master planları

İstanbul'da kurulacak Yenişenır projesinde son aşamaya geldi. Bakanlık, İstanbul'da, Arnavutköy, Avcılar, Bağcılar, Bakırköy, Başakşehir, Esenler, Eyüp ve Küçükçelcmece sınırlan içerisinde kurulacak Yenişehir Projesi'nin master planları tamamlandı.

THY Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kura tarihi belli mi? Yenişehir Arnavutköy 1+1, 2+1, 3+1 konutlarda son dakika!

Emlak Konut GYO ve Türk Hava Yolları (THY) ortaklığında hayata geçirilecek Yenişehir Evleri projesinin kura tarihi merak ediliyor. İşte projeyle ilgili son dakika gelişmeleri...

Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri 2. Etap'ın değeri şimdiden 18.5 milyar TL'yi aştı!

Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri projesinin 2. Etap 1, 2, 3, 4 ve 5'inci kısımlarının yıl sonu değerleme raporlarını yayımladı. Peki Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri'nin 2. Etap'ının yıl sonu değeri ne kadar oldu? 

TOKİ'den Bursa Yenişehir'e ucuz konut geliyor! 2 bin 280 TL taksitle!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Yenişehir 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Yenişehir projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Yenişehir 2022 ucuz konut projesi...

Kanal İstanbul güzergahındaki Yenişehir'in tapu malikleri gizlendi iddiası!

Tartışmalı proje Kanal İstanbul projesinin etrafında inşa edilecek Yenişehir, tapu aşamasında. Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası, tapu sürecine ilişkin dikkat çeken bir açıklamada bulunarak kadastro cetvellerinde “Malik” yani mülkiyet sahipleri bilgisinin gizlendiğine vurgu yaptı. 

Bursa Yenişehir modern yaşam alanına kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce yaptırılacak olan ve bünyesinde 154 araçlık otopark, düğün salonu, bebek bakım odası, fuaye alanı ve bir de dükkan yer alan Yenişehir Pazar Yeri, Otopark ve Sosyal Yaşam Alanı projesinin inşaatına başlandı.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Bursa-Gölbaşı-Yenişehir YHT 2021'de tamam!

Bursa'nın ulaşım yatırımları hız kesmeden devam ediyor. 56 kilometrelik Bursa-Gölbaşı-Yenişehir YHT projesinin 2021'de açılacağı açıklandı.

TOKİ Mersin Yenişehir Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mersin Yenişehir Hükümet Konağı projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Mersin Yenişehir'e hükümet konağı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mersin Yenişehir Hükümet Konağı projesinin inşası için 28 Haziran tarihinde ihaleye çıkıyor.

3.Havalimanı çevresine yeni şehir projesi!

3.Havalimanı için hazırlanan ekonomik etki analizi değerleri dün açıklandı. İlk faz açılışının Şubat 2018'de gerçekleşeceği havalimanı 2025 yılında tüm etaplarıyla bitecek. Toplantıda proje çevresinde şekillenecek yeni şehir projesinin detayları paylaşıldı.

Mersin Yenişehir'de 1 milyon 971 bin 84 TL'ye 2 adet satılık otopark!

Mersin İli Yenişehir İlçesi'nde yer alan 2.624,00 metrekare ve 2.303,71 metrekare yüsölçümüne sahip olan otoparklar Mersin 4. Satış Memurluğu tarafından 14 Kasım 2014 günü saat 14:00 ile 14:10 arası ihale ediliyor.

Kayaşehir'e 8 yeni konut projesi geliyor!

İstanbul'a 'İki Yeni Şehir' projesinin Avrupa Yakası'ndaki çekirdeğini oluşturan Kayaşehir, bu plan doğrultusunda yapılan yatırımlarla her geçen yıl büyüyor. Bölgede sekiz proje hayata geçmeye hazırlanırken yenileri de planlanıyor...

Hüseyin Şahin: Geleceğin kenti Yenişehir olacak!

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir'de yapım çalışmalan süren arıtma tesisi, meslek lisesi, kültür merkezi ve düğün salonu inşaatlarını inceledi. Şahin "Geleceğin kenti Yenişehir olacak" dedi

yenişehir projesinin master planları Haberi

yenişehir projesinin master planları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul'da kurulacak Yenişenır projesinde son aşamaya geldi. 

Bakanlık, İstanbul'da, Arnavutköy, Avcılar, Bağcılar, Bakırköy, Başakşehir, Esenler, Eyüp ve Küçükçelcmece sınırlan içerisinde kurulacak Yenişehir Projesi'nin master planlarını tamamladı. Projenin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor. 


MASTER PLANLAMA

İstanbul'un doğal, tarihi ve kültürel özelliklerini öne çıkaracak projede son noktaya gelen Bakanlık, kurulacak yeni şehrin master plan çalışmalarım tamamladı. 

Rezerv alan olarak ayrılan bölgede, yaklaşık 800 bin konutta 2 milyon 400 bin kişi yaşayabilecek. Projenin hayata geçirilmesiyle İstanbul'un nüfusu kalabalık bölgelerinde yoğunluk azalacak."Compact şehir" yaklaşımıyla planlanan Yenişehir'de, 4 bin 800 hektar sosyal donatı alanlan, yaklaşık 5 bin hektar yeşil alan bulunacak. 

Projede, TEMAPARK, üniversiteler ve botanik parldann yanı sıra havaalanı etrafında 200-400 hektarlık fuar alanı yapılacak.Yenişehir'in kurulacağı alandaki doğal su havzaları ve...